Dziękuję
Dziękuję
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
no brakuje mi trochę tego wątku no...![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
tak. moim zdaniem czas najwyzszy na maszyne do podrozy w czasie!![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
raczej nie o to
to se nevrati![]()
A jak ktoś migrował daleko daleko to może mimo wszystko tu zostać?![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
Niestety, podzielam opinię mi. - to se nevrati![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
i dobrze, bo nie chodzi mi o żaden cholerny dzień świstaka![]()
egla - no pewniekiedy wrócisz?
choco -Tamarko - witaj
![]()
gratulacje![]()
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Oj dopiero doczytałam - Choco gratuluję
Iza - ja nie wracam![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
brzmi intrygująco.![]()
dziewczyny, dzięki za gratulacjedopiero zauważyłam
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
się znaczy jest jazda![]()
Jazda to jest dopiero jak młodsze staje się mobilne i dobiera się do ukochanych zabawek tego nieco starszegoPóki młode siedzi w chuście, mamle pierś i nie wrzeszczy za dużo nocą jest super. Zapewniam
Mi a co jest intrygującego w moim poście bo ja zapytana odpisałam Izie, że nie wracam do miasta B. bo wyprowadziłam się z niego do miasta O.![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
gwałtowność i nietymczasowość przeprowadzki![]()
może wyłączyłaś na fali wyłączeń po zaobserwowaniu umieralności wątku
trzymaj się! u nas jest lepiej i myślę, że będzie jeszcze lepiej! no, ale będzie też trudnawo i trudno bywało.
egla, to chyba jednak troszkę zależy
wszyscy w kółko i na około opowiadali mi jak to będzie trudno i strasznie i w ogóle kiedy Kajetan zacznie być mobilny, a tymczasem jednak u nas samodzielność jest plusem. myślę sobie, że takie negatywne myślenie "jest źle, ale będzie jeszcze gorzej" nie jest perspektywą którą warto sobie stawiać przed sobąowszem, jest inaczej niż było i już się nie da iść na spotkanie na kocu i patrzeć jak dziecko leży/je/mamla ale jednak są inne możliwości
![]()
A tak czasami się niestety przytrafia. Grunt to odzyskać grunt pod nogamiJuż jest dobrze a mieszkanko dla mnie i dzieci będzie po prostu przepiękne
Ja nie pesymistycznie a humorystycznie do kwestii dziecięcej podchodzę bowiem:
- Kasia obudzona złazi z mojego łóżka, na czworakach zasuwa pod łóżko Helenki i drze się jej do ucha do chwili aż starsza się sama obudzi
- Kasia zabiera Helenki ukochanego chomika Zhu Zhu albo jak widzi go gdziekolwiek zasuwa tam z prędkością światłai zadyma gotowa
W ogóle odkąd Kasia się zrobiła mobilna jest wesoło - dzieci razem szaleją na tarasie, huśtają się, jeżdżą na zjeżdżalni itd. Oczywiście Kasia wymaga nieustannej asysty i mojej obecności ale do łazienki mogę chodzić już sama bo starsza siostra przez minutę przypilnuje "słodkiego bobasa"No i punktów zapalnych jest tym samym więcej bo wieksze jest pole rażenia Kasi
![]()
Ostatnio edytowane przez egla30 ; 20-08-2012 o 14:53
Doradca Noszenia ClauWi®