G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
pfffff.... mam za to zamarznięte okna w dachu. chciałam dziś wywietrzyć pod nieobecność Chłopaków i![]()
więc są jednak zalety braku balkonu...
nam wiatr urwał wczoraj antenę satelitarną, pozostawioną przez poprzednich właścicieli mieszkania, w sumie i tak nie była używana, bo nie mamy telewizora i mąż miał ją zdemontować, a tak zdemontowała się sama, sęk w tym, że częściowo, więc resztę mąż demontował w porywistym wietrze i śnieżycy, wisząc za oknem, w 3 polarach i 2 parach rękawiczek
zapomniałam napisać, że dojechałyśmy do Łodzi bezproblemowo, bo już w środę wieczorem![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Trochę się pochwalę, jeżeli miałybyście ochotę na jakieś mikołajkowe zakupy, to zapraszam:
Biżu: http://www.chusty.info/forum/showthr...46121&p=957386
Decoupage: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=46327
Dla Maluszków: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=46220
art-butik, jeśli Ci pasuje, to możesz przyjść jutro po 12ej.
dzińdybry!! Gaja wczoraj po raz pierwszy od wielu wielu dni wylądowała u mnie w chuście z przodu w domu, w celu poprzytulania i ponoszeniapo prostu chciała do chusty!! moja mała księżniczka
![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
yyyy, ja teżdla Tati
jak szybko się spostrzegłaś![]()
boszszszsz.... JEDYNE o czym dziś marzę, to żeby znaleźć się w łóżkuuuuuuu....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i wcale mój synek wiele z tym moim niewyspaniem nie ma...
aaaaaaaaaa
musz iśc prowadzić lekcję :/
hahaha, ale nie pobiegła po dywanie?
mi. - ja też dziś jakoś nisko z energią
na szczęście nie
a chwaliłam się już, że mam dynię?![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
szkoda, że się nie zgrałyście z dynią - gdyby choco kupiła Twoją, wtedy Olcia mogłabyś czasem dynię widywać![]()
ja też się zbieram, żeby udekorować balkon i okna i schody, ale najpierw to musiałabym balkon odśnieżyć, ale mi się nie chce, bo: albo jest lekki snieg,ale za zimno, albo jest ciepło, ale śnieg wtedy za ciężkinie nawykłam do łopaty ..
dekoruję też klatkę schodową, wszystkie piętra. w pierwsze nasze swięta w tym mieszkaniu sąsiedzi byli kompletnie zaskoczeni, na szczęście mocno poztywnie![]()