Dziewczyny co tam u Was? Wątek zamarł![]()
Dziewczyny co tam u Was? Wątek zamarł![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
o jaa!!!! ożywiłaś wątek!
teraz trzeba zmienić nazwę - od Żyrardowa po Olsztyn![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Ano właśnie"Jaka u Was pogoda?" jakby to moje starsze dziecię od razu zapytało
Iza widzę, że dzielnie szkolisz a obiecane coś na nóżki maluszki dla mnie masz?
Doradca Noszenia ClauWi®
kochana, jakbym miała, to Ty pierwsza byś się o tym dowiedzała!
uprzejmy pan anglik wczoraj wysłał do mnie info, że paczka jest w drodze, ech... nie lubię importować, bo to zawsze trwa i trwa i trwa ...
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
a pogoda uprzejma jest dziś, aczkolwiek nader powściągliwa w ilości kresek na termomtrze. A u Was?
ooooooo! wątek ożywiony
Donoszę, że pogoda uprzejmie się pogarsza![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
eeeeee taaaamja teraz patrzę na pogodę pod kątem idealności do założenia polaru dla dwojga
jest![]()
Ooo, skoro już wątek ożył, to powituję z dosyć chmurnego dziś Ursusa![]()
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
Ire, pamiętam o Tobie, ale ten tydzień mam jakoś wybitnie zaplanowany![]()
odreagowuję po chorobach![]()
me'shell - hmm... faktycznie się ściemnia
jestem pod wrażeniem Twojego suwaczka!! Toż Ty zaraz witać będziesz nowego człowieka!! Zosia gotowa?
ire -
mi. - rzeczywiście cora mniej purpurowa jestem![]()
jak wszyscy to i choco też![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
ale fajnieja też trochę urosłam - otłuszczam się chyba na zimę, pewnie to znak, że ostra będzie
![]()
całkiem się zachmurzyło i u mnie :/ to przez Was![]()
o nienienieja tam chudnę, więc w Ursu będzie łagodna
![]()
Witam! To jedyny wątek w którym odnalazłam Grodzisk. Przygarniecie?
![]()
"Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq
Moje Wuzetki: Zo VI.2011i Zu VIII.2013
Forumowe Paczki Mikołajowe!
Dziewczyny u mnie szaro buro i ponuro ale za około 2 tygodnie uaktywnię się zawodowo więc już nogami pod stołem z radości przebieram![]()
Kasia rośnie, nadal żmija nie chodzi samodzielnie (14,5 mca ma już!!!!) i w tym tygodniu znowu przemarsz neurolog i fizjoterapeuci i żeby było weselej to wszyscy nowi bo w Olsztynie...
Doradca Noszenia ClauWi®
Egla30 - toz to na pewno od noszenia w chustach! Jeszcze Cię nikt nie oswiecil do tej pory ?
IzaBK - Koszalin dziękuje za proszki i zapytuje czy nie mogłabys mieć bambinexu i pasty do zębów lavery truskawkowo-malinowej bez fluoru. Wtedy juz żaden inny sklep nie byłby nam potrzebny![]()
mi - też pamiętam!!Ale żeby nie było żem nie empatyczna, najpierw wydobrzej i odpocznij, zdążymy!
Ja tam raczej też nie rosnę (ani wzdłuż ani wszerz), więc popieram - w Ursusie ma być łagodnie![]()
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
gouomb - dołączajjest szansa, że pozostaniemy aktywne przez dłuższą chwilę, bo z nami to nigdy nic nie wiadomo
egla - no bez przesady.. 14,5 miesiąca nie musi jeszcze chodzić! Ela w tym wieku jeszcze nie chodziła, co niczego nie zdeterminowało bo teraz akrobatka z niej pierwsza klasano chyba że u Was coś jeszcze jest na rzeczy co Cię martwi, bo samo niechodzenie to phi
pewna_mama - och, bambinex miałam i on zniknął z hurtowni, a nie szukałam go w innych, Ale poszukam, i tej pasty też poszukam![]()
jesczze taz dzięki za autograf, hihiEla chwilowo rzuciła zbieranie ich, ale pewnie wróci do tego jeszcze ze dwa razy...