Pokaż wyniki od 1 do 20 z 357

Wątek: Macie wózki?

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Böblingen

Domyślnie

mamy i jak na większe=cięższe zakupy idziemy to z wózkiem (jakoś mała przyjemność z czterolatkiem za rękę i torbami w drugiej, a tak zakupy do koszyka i luzik), na ciuchowe jak się wybrałam to też z wózkiem jak jedziemy samochodem, wózek w domu zostaje, spacerki z wózkiem po okolicy? chyba jeden taki był, pozostałe w chuście (wygodniej po nierównym terenie, ale komu ja to piszę)
    http://kachaskowo.blogspot.com
    a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
    bociany dzieci nie noszą, ja tak (zapożyczone z nosime.sk)

Domyślnie

wózek mamy i używamy, bo nie ma siły dłużej młodego nosić, 9kg i jak wybrałam się z nim na dłużej w miasto, to mnie wieczorem bolały kolana więc zamiennie wózek i chusta i odpukać lubi jedno i drugie, z tym że wózek raczej jak śpi

Chustofanka Awatar Gmurka
    Miejscowość
    okolice Lublina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kachasek Zobacz posta
    mamy i jak na większe=cięższe zakupy idziemy to z wózkiem (jakoś mała przyjemność z czterolatkiem za rękę i torbami w drugiej, a tak zakupy do koszyka i luzik), na ciuchowe jak się wybrałam to też z wózkiem jak jedziemy samochodem, wózek w domu zostaje, spacerki z wózkiem po okolicy? chyba jeden taki był, pozostałe w chuście (wygodniej po nierównym terenie, ale komu ja to piszę)
    A ja wzdycham do wózka jak taszcze te siaty i plecak i młodą.. ale poczytałam sobie "w głębi kontinuum" i jakoś otuchy nabrałam, że ma to sens
    Marysia 19.05.2011 nasza kochana majóweczka

Chustomanka Awatar kundzia
    Miejscowość
    Bydgoszcz/Fordon/docelowo Maksymilianowo :)

Domyślnie

a my na zmianę wózek z chustą.

chusta jest na terenowe spacery np. u teściów gdy hasamy po lesie i nad jeziorem, wyjścia gdy muszę się sporo przemieszczać np. jechać autobusem, załatwić coś na uczelni, gdy muszę być mobilna. do marketu czy centrum handlowego chusta też jest ok, pod warunkiem, że nie planuję kupować ciuchów.

ale na dłuuugi spacer po parku czy wyjście po zakupy to tylko wózek. / tym bardziej teraz gdy mam do noszenia 11 kg.

tak sobie ostatnio pomyślałam, że w chuście na mieście to jestem jak taki yamakasi nie straszne mi żadne przeszkody architektoniczne może zapoczątkujemy chustowy le parkour ?
    Ania, mama Gabrysia (11.08.2010)

Chustofanka Awatar zawsze_zielona
    Miejscowość
    Dania

Domyślnie

Jak na razie tylko chusta. Mamy wozek, mountain buggy razem z gondolka, ale po tym, jak dwa razy zdarzylo mi sie pchac pusty wozek a dziecie w chuscie, to zrezygnowalam. Mam nadzieje, ze Celine polubi spacerowke (ale i chusty bedzie lubic ofkors), bo na dluzsze wycieczki bedzie ciezko tylko w chuscie.
    Sylwia, mama Celinki

Chustofanka Awatar mama lucki
    Miejscowość
    gdańsk

Domyślnie

My nadal bez wózka. czekam aż młoda wyrośnie z fotelika. I sprzedajemy.

Chustonówka
    Miejscowość
    Karczew

Domyślnie

Ja wózek jak najbardziej posiadam. Ale ponieważ jestem z małej miejscowości drogi i chodniki pozostawiają dużo do życzenia. Dlatego tez zainteresowałam się chustami bo Młodą na spacerach nie raz już wytrzęsło na wybojach co wybudzało ją ze snu i potem pchałam pusty wózek a Młoda lądowała na rękach
    Mam nadzieję że pomysł z chustą u nas się sprawdzi i Młoda to polubi.

Chustomanka Awatar isia77
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mam. w pawlaczu.
    Karolina 20.11.2008; Aleksander 16.08.2011; Bartosz 21.05.2018.

Chusteryczka Awatar chioma
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Mam, ale rzaaaaadko uzywam. W zasadzie tylko wtedy jak wiem, ze ide gdzies np na 3h i nie dam rady tyle czasu poniesc mojego kloca. Albo jak musze isc sama na zakupy wieksze niz ser i pomidory.
    B. 2011
    S. 2012 [']
    M. 2013
    B. 2014

Chustofanka Awatar gabinia
    Miejscowość
    Z-G

Domyślnie

dobrze ze znalazłam ten wątek
    myślałam ze tylko u mnie problem z wózkiem

ja jeszcze mam ale zamierzam go sprzedać bo graci mi pokój.... nawet z łózeczka już nie korzystamy ... ehhhh po co mi były te wydatki trzeba mi było w chustę zainwestować )
    P. 23.08.2001 O. 25.05.2003 I. 07.11.2005 B. 18.08.2011 02.12.2016

Uprawnienia umieszczania postów