może być czwartek. Napisz mi adres i jakie godziny wam pasują na pw.![]()
może być czwartek. Napisz mi adres i jakie godziny wam pasują na pw.![]()
de la Vega 08.07.2010
Dzidźka 09.07.2015
klaudia dzieki kochana moja...ale jade jednak wiesz...to taki syf jest ze masakra...nie ebde z chlopakami tu siedziec...szkoda mi ich...
Kaś, a to jak to robia u Was...?. nie pionami...?
a moze to w piwinicach wierca...? bo u ans najpierw piwnice szly...teraz juz po pionach leca...jutro drugi pion, my jestesmy 3...a pionow mamy 5 w bloku...
to i ja sie pisze 1-go o 10
a gdzie?
podskarbinska przy fontannie...?
aga wolę w czwartek, wyślij smska
martita będą robić pionami też, a narazie to mieszkania na dole przerabiają bo tam były lokale użytkowe kiedyś i ktoś to pokupował od spółdzielni teraz maaasakra. A w piwnicach też robią - wszędzie syf i pył
Kurcze to i ja postaram się wykombinować chwilkę na spacer 1-go. Fajnie było z WamiI straaasznie żałowałam, że nie poszłam na kawkę. Ale na tą tartę gruszkową to bym się pisała
KaS a nie masz czasem kombinezonu zimowego (albo kurtka + ocieplane portki) na 80cm?
Limonka sprawdzę wieczorem oki? Bo okazało sie, że po Marysi mam jeszcze ciuszki w piwnicy w pudłach i muszę sprawdzić na ile tam są kombinezony![]()
Jeśli chodzi o nas to są duze szanse ze 1 bedziemy na obiedzie rodzinnym....ale jeszcze sie zobaczy
Limonka mam kurtkę puchową jasnoniebieską 80 i portki ale w gumkę nieprzemakalne na polarze brązowe - na Jaśka z szczupłe w pasie, ale On grubaskiem jest. Dla Niego dostałam od koleżanki puchówkę brązową więc ta niebieska może być dla Was
Bo kombinezon taki jednoczęściowy to mam 80 dla Niego właśnie. Ale mam też 2 kombinezony 74 i jeszcze coś w piwnicy, ale nie mam jak teraz sprawdzić dokładnie bo nie ma Romka chociaż wydaje mi się że dwuczęściowy po Mańce w piwnicy jest jeszcze większy bo Ona go nosiła jak miała 1,5 roku.
Jak chcesz to wpadnijcie któregoś dnia to się pomierzycie i zobaczysz sobie czy coś Wam pasuje
Weźcie mnie szturchnijcie na priv, jak się gdzieś spotykacie, cooooo?
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Bo tuliki są the best gdybym nie miała drugiego to w życiu bym go nie sprzedała![]()
KaS - rewelacyjnie! Dam znać i podeszłabym do Ciebie któregoś popołudnio-wieczorku, co? Te 74 tez chętnie pomierzę![]()
od 4 listopda zostaje na 2 tygodnie sma z Julka wiec z pracy nici wiec.... bede miała czas na wspolne spacery![]()
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
O Ania to supermuuusimy się wybrać na jakiś fajny jesienno liściasty kolorowy spacer!!!
Hej, mam już zdjęcia z naszego spacerowaniaChciałąbym link tu zapodać, ale najpierw chciałabym zapytać czy dziewczyny nie macie nic przeciwko publikownaiu, kilka zdjęć karmiących jest, więc wolę najpierw zapytać
![]()