Strona 26 z 58 PierwszyPierwszy ... 16181920212223242526272829303132333436 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 520 z 1141

Wątek: poszukuję, z Grochowa (lub okolic) :-)

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja mogę poszukać w wolnej chwili a na przeglądanie rzeczy Mani zapraszam, chociaż tj pisałam większość już porozdawana ale teraz już zostawiam i masz pierszeństwo
    aga a Tobie pediatra kazał siedzieć w domu z Małą, bo moje dzieci przy katarze bez gorączki to zawsze wychodzą i lepiej im na dworku bo nos się odtyka

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No pediatra mi kazała 3-4 dni przetrzymać Mariśkę w domu, miała lekki stan podgorączkowy. Dziś już psociła jak zupełnie zdrowe dziecko, tyle że zasmarkana po sam pas. Jutro poweranduję ją trochę i w poniedziałek chcę już do pracy lecieć. No i do avonu muszę )) i nie znoszę być taka uwięziona w domu. Też myślałam że lepiej jak pooddycha świeżym powietrzem, gdzieś nawet czytałam że chłodek obkurcza błonę śluzową i szybciej mija katar. No ale dr odradza spacer w zdradliwą pogodę
    Kaś jakbyś rzuciła okiem to będę bardzo wdzięczna, najbardziej jakieś może piękne nosidło, albo barwna chusta
    Ostatnio edytowane przez aga_o ; 16-10-2010 o 21:52 Powód: edit

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

aga ja będę chyba niedługo sprzedawała jednego mojego tulika tego w kwiatki balboa, jakbyś chciała to daj znać

Chustomanka Awatar klaudia
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Kas, dlaczego? a jakie drugie Tuli masz? Dziewczyny trzeba chodzić na te szafingi swietna sprawa, za pół darmo mozna sie wyposazyc w ciuszkowy majdan wszytskich katar chwyta, przyszła i pora na Juliana, a mialam cicha nadzieje, ze nas nie dorwie. Dziewczyny wybralaby sie kturas na kawke do Kalimby we wtorek? nie ukrywam, że musze sie tam stawić i Nowego porzuconą zabawkę odzyskac po warsztatach z bliskosci.

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Andzia a ja chyba miałam okazję Cię poznać, kupiłaś ode mnie kurteczke brazową dla dziewczynki?

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Kasiu a ile będziesz chciała za tulika? Obawiam się że to dla nas na razie za droga przyjemność, może w przyszłym roku. A z brytyjskiego ebaya może brat mi coś kupić, ale muszę podsunąć mu gotowy produkt

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

a o ktorej Klaudia bys sie wybierala do kalimby...?
    a w poniedzialek njie masz czasu....?
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klaudia Zobacz posta
    Andzia a ja chyba miałam okazję Cię poznać, kupiłaś ode mnie kurteczke brazową dla dziewczynki?
    Siedziałaś po lewej stronie koło blatu na którym lezała kurteczka? jezeli tak to ja jakupiłam

Cytat Zamieszczone przez aga_o Zobacz posta
    Kasiu a ile będziesz chciała za tulika?
    No własnie za ile??? bo ja chetna jestem!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

Andzia tak właśnie tam siedziałam
    Martita w ten wtorek nie mam czasu muszę z biurokracją naszego państwa się zmierzyć. We wtorek chciała iść jeszcze ta mama chłopca w Julka wieku, ta co na warsztatach z karmienia piersią mówiła że dużo biega zagadała mnie na szagfingu i dała meila, bo też by sie gdzieś ruszyła. Jeśli chodzi o godzinę ja sie dostosuje, może tak żeby Rychu z nami poszedł, tam jest świetny plac zabaw

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Będę sprzedawała Balboa, drugiego mam Emma Mae, a chciałabym za niego 280 ale to pewnie za tydzień zdecyduję na 100 proc. jak przymierzę się bardziej konkretnie do MT
    My do Kalimby tym razem nie jedziemy bo chcę do końca przeczekać Jaśkowe kasłanie, bo już długo Mu się ciągnie to przeziębienie. A szafingi to rzeczywiście suuper sprawa Rozmawiałam z Ripley, że jak już będą Dziewczyny miały gotowy własny lokal KlubowoMamowy to sobie urządzimy własny praski tadammm

Chustomanka Awatar aga_o
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cena na tulika super, pogadam z małżem, chociaż on ostatnio jest uczulony na temat chust i nosideł. No ale pomimo tego dziś na zakupach to on nosił małą
    Ostatnio edytowane przez aga_o ; 17-10-2010 o 21:53 Powód: ort

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

W tym naszym Stowarzyszeniu to my wszystko własne będziemy miały i wymianki i fitnesy i kawiarenkę i warsztaty i raj dla dzieciaków - 10000 w 1 Już się nie mogę doczekać!

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

ja też a jak zdrówko Limonko ??

Domyślnie

Aga_o i jak bierzesz tulika?

Wyglada na to, ze bede dzisiaj w klubie mam do zobaczenia!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Andzia ja na temat tulika zdecyduję ostatecznie w czwartek wieczorem, bo jestem umówiona na mierzenie mietków, także dogadujcie się ze sobą która chce
    Ja Klub Mam odpuszczam bo wszyscy teraz z glutem do pasa, a J sam jeszcze pokasłuje więc chcę Go do końca wykurować

Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

mnie też nie bedzie, dopadlo nas przeziebienie

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To zdrówka klaudia sto lat już się nie widziałyśmy
    Jak minie pierwsza fala wirusówek to musimy się wybrać na spacer chustowy albo tulikowy

Chustoholiczka Awatar Limonka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja ciągle mocno 'pociągająca' jestem
    No i żałujcie, skoro nie będzie Was dziś w Klubie - Gaba prezentuje swój nowy nabytek, wieeeelką śliwę na czole. Wczoraj źle obliczyła odległość i walnęła w futrynę. Pierwszy raz w życiu widziałam tak rosnącego i ciemniejącego guza Na szczęście tylko na strachu i takiej wątpliwej pamiątce się kończyło. Wygląda rewelacyjnie teraz Mam nadzieję, ze do niedzieli zejdzie, bo imprezkę roczkową mamy.

Chusteryczka Awatar Kaś
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

arnica montana 200 ch - na guzy debeściak do kupienia na Zamienieckiej

Uprawnienia umieszczania postów