no, to w środę u Ciebie?
no, to w środę u Ciebie?
chyba sie wykuruje ja nie wiem jak mały z katarem ale też mu coraz mnie glutkow z nosa wyciagam... To zdecydujcie gdzie wolicie?![]()
no TA środa...
to jednak podpisujesz tę umowę? nazywasz to wyrokiem, robisz smutną minę i jednak podpisujesz? no nie wiem
sylvia - nie bierz do siebie, ale ja wolałabym Ciebie poznać najpierw w realu, a dopiero potem Cie odwiedzić w Twoim domu![]()
mi już się tak strasznie do tej środy nie spieszy, bo choco z testu zrezygnowała. Skoro problem z miejscówką, to luźno zaproponuję - może przenieśmy spotkanie na inny termin, gdy z miejscówką będzie "łatwiej"![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
sylvia -
olcia - ja poprosze! miałam, ale czyszczac skrzynke wyczysciła WSZYSTKO![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
ja też będę![]()
Ja na plecaczkowe spotkanie się jeszcze nie piszę - no i mam już plany na jutro. Więc czekam na info o następnym spotkaniu.
A avatarek bym wstawiła, ale wszystkie zdjecia są na komputerze Roberta, więc dostęp do nich mam niełatwy![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
Ja na nastepne spotkanie też się piszę, jutro niestety nie mogę![]()
z inszych tematów - do niedawna myślałam, że moja córka nie lubi butli... dawałam jej z niej wodę i nic, gryzła smoka a pić nie chciała, za to z kubeczka to i owszem
ale ale... jako, że Julce pojawiły się 2 pierwsze zęby, zaczęła mnie GRYŹĆ! auć! więc stwierdziłam, że skoro mnie gryzie, a dodatkowo idzie do żłobka, należy nauczyć ją zasypiać bez cycucha. Opcjonalnie z butlą. No i zrobiliśmy butlę dla testu! Dziecko rzuciło się na nią przez pół łóżka, jeszcze stojąc zaczęła ją ssać, po czym wydudniła całą! (zaznaczę, że był to też pierwszy test mleka mod.)
ech... jak to czasami nie znamy własnego dziecka![]()
indio zapakowanekółkowe natki też..
fajną niespodziankę Ci mała zrobiła z tą butlą![]()
Olcia - no to czekamy na foty![]()
och, na szczęście okulary nie będą mi potrzebne przez najbliższe dni.. w taką pogodę nie ma co razić mnie w oczy![]()
napisałam priv![]()
no i masz Ci los... jakoś nam się udało wyjść bez Kufelka...
doprawdy... jak to możliwe...![]()