Nieeeee, to chodzi o to własnie, że Hektor szalał i inne dzieci maltretował. No w końcu to mój bił klockami i wrzeszczał. Dlatego mi głupio, szczególnie z powodu rękoczynów.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
no ja w środę nie mogę niestetyidziemy zapisać się do żłobka - w sensie Julkę
i w środę jestem umówiona z Panią na 14. ot co...
aaa,,, mam prośbę zatem - mi. mówiłaś, że możesz mi pokazać plecaczek i że IzaBK jest mistrzynią w wiązaniach i też pewnie będzie mogła mi pomóc...
czy zatem możemy się jakoś spotkać w celach nauki, kawki, herbatki, macania Kupfela? ma przyjść podobno w pon., więc może we wt. dałoby radę, co?
mi., Izu? pomożecie plisss...
i jeszcze pyt - z jakiej długości chusty najlepiej wiązać plecaczki?
dzięki :*
BTW - bardzo ładne nowe fotki macie wszystkie oprócz LM, bo ona jak widać avatarka nie ma![]()
lm - kiedys Gaja sobie odBIJE, hahaha
olcia - ja na plecak najbardziej powazam 4m. Z dłuzszych niz 4,6 nie wiaze, bo ogony sie po ziemi ciagnąco do pomocy - chetnie !!
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
ok, skoro Sylvia pisze, żeby szukać miejsca alternatywnego, to ja tu zaraz privka machnę. niech każda z Was się spodziewa
(ja o Podkowie będę wiedziała coś we wtorek, a napisać będę mogła o tym późnym popołudniem, zatem tym razem ona odpada)
no i nie mogę we wtorek. Iza, Olcia - możemy się umówić najpierw w poniedziałek na plecaki i inne. a na macanie chwilę późniejdzień, dwa tydzień. jest czas.
i ja mam fajną chustę na testach - zaskoczyła mnie. LL z bambusem. w poniedziałek będę podawać dalej, więc mogę Wam pokazać.
Mnie się na prosty plecak sprawdza 3,5 i 4,2. Dłuższe - dokładnie tak jak mówi Iza - się majta...
Ale pociesza mnie, że nie jeden plecak do zawiązania na świecie
widziałyście te nowe chusty djdag? no bardzo ładne są! jak lody
i jakie tanie!
LM, Ty się przestań tak tłumaczyć. Dziś Kajetan miał bliskie spotkania z wózkiem na palcach i megawielką piłką na głowie i żyje. A ja się jakoś nie przejmuję. Wrzasków nie liczę, bo jakoś ich (zaskakująco zupełnie) nie słyszę od siedmiu miesięcy. Luzuj! Masz jakiś-tam wpływ na to, ale nie tak wielki jak by się wydawało. Prawda? Czy nie?
suri - cale szczęście, że Ty się tak nie tłumaczysz
no. to się napisałam.
choco - ufff, ze jesteś![]()
mi - wstępnie poniedziałek okmam pewną siatkę do oddania ..
Gaja nieustannie pyta 'cio to' i' cio to'.. chyba 'dlaczego' nadejdzie szybciej niz się spodziewam :/
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
jestem, jestem i trochę pobędę
Izu w sprawie natek na kółkach pisz do następnej osoby
o zlocie opowiem na żywo ale ogólnie było fajnie![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
olcia, mi. Izu - jeśli nie macie nic przeciwko temu, to ja też się chętnie pisze na poniedziałkowe spotkanie plecaczkowe!
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Me'shell - fajnie
gdzie? u mnie?
suri - ciarki mnie przeszły, gdy kątem oka ujrzałąm u Ciebie trzeci suwaczekhahahahahahaha
![]()
u każdej z Was trzech chętnie
w sumiejak ogarnę, to można i u mnie
![]()
Zamieszczone przez
[BNom,w sumie mój pies, to dla mnie trzecie dziecko
![]()
no tak - argumenty Olci są przytłaczająceniech zatem bedzie u Olci
mi. - teraz juz wiem, ramie TYLKO płaskie !!! i jeszcze jedno: MUSZE miec kółkowa!! moze sobie uszyje z tego beża nati, na dwie wystarczy...
yyyy, no to ja nie wiem.. chodz mi o takie bez zadnych zakładek, takie "naturalne"
o!a za ile sie szyje? pewnie wiesz .. ?? a co bedziesz szyc? bo nie pamietam, albo nie wiem
![]()