to może mi też doradzicie jaką chustę kupić po elastyku? Ale to na spokojnie na nast. spotkaniu? A ja sie rozłożyłam ale szybko zareagowałam i homeopatyki zrobiły swoje. Może mały nie załapał. Jutro szczepienie i dumam czy przekładać czy nie.
to może mi też doradzicie jaką chustę kupić po elastyku? Ale to na spokojnie na nast. spotkaniu? A ja sie rozłożyłam ale szybko zareagowałam i homeopatyki zrobiły swoje. Może mały nie załapał. Jutro szczepienie i dumam czy przekładać czy nie.
He, he, to jest już nas 3!![]()
3 z tego samego osiedla, no ale nie mów, że z tego samego bloku, hahaha :-D ja bywam na placu zabaw przy Lalki
, suri też
fajnie ! to kiedy kawka przy chustach?
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
3,5 mam koirę
no, to jak do Was dojechać, to wiem doskonale!
i to wcale nie jest daleko...
sylvia1 - ja mam chusty na zbyciu
mi - no właśnie!! bo ja Ci muszę chusteczki oddać!!
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
ja też mam jedną fajną (prawda Iza?) szmatkę na zbyciu
edit: hurrrrra! hurrra! wylazła wreszcie ta pierwsza jedynka!!!
druga wygląda jakby miała wyjść pojutrze![]()
Ostatnio edytowane przez mi. ; 20-09-2010 o 12:34
Kajetan - gratulacje![]()
oj, fajną ma szmatkę mi, fajną..
choco - a Ty zostałaś na tym zlocie, czy jak?
łądnie na dworze, a ja sprzatam i sprzątam i sprzątam ... :/
dziewczyny napiszcie mi prosze chusta a ew. dysplazja? czekamy na usg bo na wizycie dziś wyszło zło odwodzenie... Płakać mi się chce... można? nie można? elastyk czy na cito tkana?
Gaja miała różnicę między bioderkami, ortopeda piał z zachwytu jak mnie w chuście zobaczył. Długie żabkowanie to idealna terapia dla bioderek. Ale - dowiedz się o zdanie ortopedy! A niezależnie od zdania - jeśli zaleci Ci żabkowanie - to jakby zalecał chustę![]()
o to musisz wypytać jakąś Doradczynię chyba... albo dobrego fizjoterapeutę... ja mogę jedynie potrzymać kciuki i mieć nadzieję, że wszystko będzie ok.
ja elastyka nigdy nie ogarnęłam...
z moich obserwacji- jak Choco nie ma, to Pi w domu
to kiedy to spotkanie Prusowe Koleżanki? mnie BARDZO pasuje jutro![]()
biere chusty i jadę! (Kajetana nie bierę, prawdopodobniez Kajetanem i jego piękną jedynką mogę pojutrze)
Iza, a ja Ci wiszę kasę... podlicz no szybko ile, żebyśmy nie zapomniały!
żabkowanie polecono i kładzenie na żabke i noszenie na żabkę a co do chust to pani dr nie jest zwolennikiem ale pozwoliła byle z umiarem (cytuje: nie 24 na dobe jak afrykanki). Mam tylko pytanie czy w elastyku mogę czy musze na cito zakupić tkaną?
mi - dla mnie może być i jutro, choć wolałabym pojutrze Z KAJETANEM I JEGO JEDYNKĄ!!![]()
kasę? jaką kasę???
sylvia - żabka to żabka, wszystko jedno czy elastyk czy tkana.. tkaną to musisz zakupić, bo Cię plecy od elastyka boląto jest powód.
A i napiszcie mi gdzie warto w okolicy skontrolować poczynania pani dr? Bo byłam na Kopernika w Wawie.
ja tam nie wiem... te elastyki to one są wg mnie fajne przez dwa miechy pierwsze...
kasę no za śniadanko i wogle chyba jeszcze za coś Ci wiszę...
to i jutro i pojutrze?![]()
mi - podwakroć zapraszam zatem :-D
sylvia - ja chodziłąm do ortopedy który przyjmuje w Pruszkowie na Drzymały - 80 zł za wizyte. Kłoszewski zdaje się... , jeśli Ci zależy to upewnię się co do nazwiska i napiszę, razem z nrem telefonu do rejestracji. Praktycznie najczęściej z tygodnia na tydzień można się zapisać, przyjmuje w środy.
na usg trzeba się zapisać oddzielnie i tam już sa trochę dłuższe terminy. tak do 2 tygodni.. Ale to pod tym samym adresemszczegóły napiszę na priv i rano, nie będe teraz po nocy szukać książeczki, bo dzieciaki pobudze..
to ja jutro będę dzwonić
te koirę brać?
i wezmę też namiar na orto, bo nasz za wizytę + usg wziął stówkę...
a dyszka do dyszki... to i na nową chustę będzie.
a! kupiłam dziśkurtkę do noszenia... fajniacka! tę, co to mi LM klepnęła
![]()
LM, dziękuję!![]()
nie no jasne ze spokojnie rano