jak to sie stało, ze ja dopiero teraz tu?zara oryginals zostaje ze mną aż do ostatniego chuściochadokompletuję do niej kilka innych hitów (prawie same zary i jedna natka) i dosyć, nic więcej mnie nie ciągnie.ta chusta jest wg mnie idealna
![]()
jak to sie stało, ze ja dopiero teraz tu?zara oryginals zostaje ze mną aż do ostatniego chuściochadokompletuję do niej kilka innych hitów (prawie same zary i jedna natka) i dosyć, nic więcej mnie nie ciągnie.ta chusta jest wg mnie idealna
![]()
odynka, milo mi ze sprawilam odrobine radosci w te ponure listopadowe wieczorysama sobie sprawic nie moge, bo karmie, i trunki jedynie spogladaja na mnie tesknym szklanym okiem z winnej poleczki:/
ale przecież nie tylko trunki sprawiają radość![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
a ja dalej będę Wam smucić o forreście![]()
http://www.mamazen.pl/index.php?m=ass&id_ass=98716 czeka na Ciebie
a wlasnie dzis przyszla moja Zara, tralalala! wlasnie piore i doczekac sie nie moge pierwszego wiazania![]()
Jade Deli LE
![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Alionko, czy ta pierwsza Zara to Niike? Cudna jest![]()
dołączam do grona ellevillo-fijek, właśnie zamówiłam zarę
zakochana byłam już duuużo wcześniej, ale to jednak droga szmatka i nie bardzo mogłam sobie pozwolić.
a dzisiaj podjęłam męską decyzję, skorzystałam z atrakcyjnych wyprzedażowych cen i stało się![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
A możecie mi powiedzieć ile wam wyszło jak zamawiałyście z Norwegii? Własnie mam zamiar kupić ( nie wiem którą, ale to już inna historia..) tutaj UK w jednym sklepie tez obnizyli i ida za 70-pare funtów i nie wiem czy lepiej nie z Norwegii, na oko norweskie wychodza taniej ale nie wiem jak banki przeliczaja..
Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)
oj tak, mnie też ta zara niike Anuszki chwyciła za serce jak ją zobaczyłam w niedzielę...
fizbach, co osoba to opinie, ja np. stanowczo wolę Zary
kamuszyca, na którą się skusiłaś ?![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
ja miałam testową Zare i mam swojego jade foga. Mnie osobiście duuużo lepiej mota się fogaMoże dlatego, że bardziej mi się podoba ?
![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
dumałam 3 dni i w końcu wybrałam tę, która od samego początku najbardziej do mnie przemawiała - zarę candy
drugą faworytką była właśnie niike. nie mogłam się zdecydować, ale trzeba było wybrać tylko jedną... a candy to moja ulubienica od dawna.
jade jakoś mnie nie biorą (chociaż na żywo nie miałam przyjemności).
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog