Tu jest: www.practest.com.pl/od-stop-do-glow![]()
2009
2012
Dzieki
Kustafa mowisz o zakamarek.eu ?
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Nie, o naszym forumowym bazarku i dziale sprzedazowym "książki"
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
empik żartuje dalej
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Natala,
ile płacisz zazwyczaj za książkę w Charity Shopie?
próbuję ocenić czy te koło mnie są tanie czy drogie(niestety mam tylko 2 w okolicy)
wczoraj upolowałam
Robert Crowther's Deep Down Underground za 2 funty (czyli drogo, ale książka wewnątrz super)
Three Little Ghosties za 1.49 - nową
Gruffalo's Child w twardej oprawce, jak nową za 1.49
czy ty spotykasz u siebie fajne puzle lub gry planszowe? jeśli tak to jak z cenami?
pisalam w watku chyba zakupowym - ale moze sie jeszcze komus przydaroznie - zalezy od miejsca i ksiazki. sa takie charity, gdzie paperback kosztuje 50 pi, takie gdzie funta (99 pi czasami) a i takie gdzie potrafi kosztowac i 3 - te raczej omijam. 1.49 za twarda okladke to dla mnie tanio, jesli ksiazka jest w bardzo dobrym stanie tyle moge zaplacic za miekka - zwlaszcza jak jest cos, na czym mi naprawde zalezy. wszystko w sumie zalezy od stopnia zuzycia i pozadania akurat tego co jest
oczywiscie sa i takie miejsca, gdzie twarda kosztuje funta, a miekkie - 3 ksiazki za funta mozna dostac. ale to raczej wyjatki sa, niestety. w zasadzie poltora funta za miekka, dwa za twarda w dobrym stanie to jest w miare OK dla mnie, wiecej - powaznie sie zastanawiam.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
OK, czyli ceny mamy normalne
w jednym mam wszystkie książki za 1 funt, czasem za 50p (mniejsze, cieńsze)
w drugim (Oxfam) są ceny od 1 funta do 3 funtów (w zależności od książki)
te co kupiłam są jak nówki wszystko, no to się cieszę że nie przepłaciłam
jutro jeszcze po drugiej stronie rzeki poszperam za charity shopami
(puzzli sobie szukam)
puzzle sa u nas w duzej ilosci - tylko nigdy nie waidomo czy w 100% kompletne niestety. jak dzieciowe, z mala iloscia kawalkow to mozna przeliczyc na miesjcu, ale jak cos ma z 500 to raczej srednio to widze. gry nie za czesto, jakies dzieiowe i owszem, takie co by mnie interesowaly czemus nie bywaja(mnie w sensie dla mnie, nie dla mlodych)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
hehe a proszę http://www.chusty.info/forum/forumdi...%C4%85%C5%BCki
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Podam wieczorem bo z tel. nie umiem.
A masz dostęp do bazarku forumowego? Bo jesli nie, to musisz wyslac zgłoszenie do moderacji/admina. Kiedyś dostęp był od 100 postów
Edit: o Dankin, dokładnie![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
juz napisałam do modów, ale numer tyle czasu tu jestem i mi takie cuda uciekły![]()
[*] i
Qqrq5, ale ile kasy zaoszczędziłaś![]()
Coś wiadomo na temat promocji jutrzejszych w innych miejscach niż empik? Nie bardzo mam jak skakać po stronach :/
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Poza wydawnictwem Skrzat 35% rabatu na wszystko http://www.skrzat.com.pl/ i matrasem -30% i paczkomaty za 1 zł
ja nic nie znalazłam.
Julka 2001, Zosia 2007
w bonito do konca kwietnia do -33% czyli to co jest na codzień
[*] i
nic, zero ciekawych ofert![]()
tak liczę że może jakaś "lepsza" jednodniowa promocja się trafi
K mama Kulki i Kropki
też liczyłam ze coś fajnego i atrakcyjnego będzie ale faktycznie słabo...
Tusia 2010 i Tunia 2013