Bez sensu.. Może faktycznie jutro coś rzucą..
Bez sensu.. Może faktycznie jutro coś rzucą..
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
a potem zdziwienie ze ludzie nie czytaja
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Myślicie, ze tak bez wiekszych zapowiedzi rzucą jakąś promocją?
Wydawnictwo Amber ma-50procent, ale tam głównie dorosłe książki.
J.2014 i E.2016
Znalazłyście jakąś oszałamiającą ofertę? bo siedze w pracy i nie bardzo mogę szukać...
Julka 2001, Zosia 2007
ja tak na szybko patrzylam ale wydaje mi sie ze nic
Tusia 2010 i Tunia 2013
Niestety...
Ja szukam i szukam i nic...
Na www.taniaksiazka.pl niby od dniu ksiazki pamietaja, ale jakos sie tez nie postarali. Wysylka PP 2.99zl ale zamowienie trzeba zrobic za minimum 59zl.
Znalazlam przy okazji u nich kilka ksiazek z wyd. Media Rodzina z serii Mistrzowie klasyki dzieciecej. '''Krolowa sniegu', ''Calineczka'',''Mala syrenka''. Zdaje sie, ze one ostatnio slabo dostepne byly. Wiec jakby ktos szukal to po 12zl sa.
Ostatnio edytowane przez Gundi ; 23-04-2015 o 11:38 Powód: literowka
2009
2012
Znak niby cos ma - ale tylko jedna ksiazke za 9 z gorszami mozna wybrac. ale sporo maja 50% przecenionych. nie wiem czy dla dzieci tez cos jest, jak bede miala chwile to pogrzebie.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
w Dwóch Siostrach tez pamiętają na fb piszą o promocji...jest 30%rabatu na kilka tytułów ale i tak wychodzi drożej niż w Bonito np
Tusia 2010 i Tunia 2013
Ja w tych przecenionych ze Znaku nic ciekawego dla nas nie znalazłam.
Wkurzona jestem, i szkoda że Światowy Dzień Książki jest tak ignorowany. 4 urodziny arosa miały lepsze ceny.
Na pocieszenie kupiłam sobie Najgłębszą dziurę świata![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
przechodziłam dziś koło świata książki i się reklamowali że światowy dzień ksiazki i są ksiązki po 9,99 ale na miejscu nic ciekawego nie było, można jeszcze w necie zobaczyć http://www.swiatksiazki.pl/produkty-...-za-999-10112/
synek lato 2008synek wiosna 2011
gildia ma 30-40% na niektore ksiazki, tylko trzeba grzebac po stronie. ale to co mam w koszyku o tyle tansze, ze chyba nie bede czekala i wezme (powinnam czekac do przyjscia pieneidzy dla chlopakow, ale moze kredytowa zaplace i oddam potem - bo ponad 50 zlotych mi chyba taniej wychodzi - nie zebym zaoszczedzila tyle, ale ile mozna dobrac)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Zakamarki tez dzis obnizaja, ale nie jrstem pewna jak z oplacalnoscia
Napisane z telefonu
niekoniecznie dzieciowo ale w temacie dzisiejszej promocji-na bezdroza.pl(podróżnicza księgarnia) druga książka dziś za 50% ceny
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
Wiecie co.. a mi brakuje większej promocji samego Dnia Książki. Żeby było głośno, wszędzie..! W szkole, w przedszkolach żeby coś robili, żeby w radio i tv było więcej na ten temat, żeby dzieci na lekcji mieli zadanie zrobić np. plakat z ilustracją z ich ulubionej ksiązki, żeby przynieśli do szkoły swoją ukochaną pokazać i powiedzieć za co ją lubią, itp..
Jak patrzę na ceny w Bonito, Arosie, niePrzeczytanej, to... jeszcze taniej by miało być? Dla mnie prawie 40% rabatu to naprawdę sporoi z przyjemnością robię dziś właśnie zamówienie
![]()
w Świecie Książki promocje do 80%można coś wygrzebać, choć jakiegoś szału nie ma no ale![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
siedze w tej gildii nieszczesnej - wrzucam, wyrzucam, wrzucam, wyrzucam... prawie wszystko co bym chciala ma znizke w okolicach 38%, wiec sporo.
Natala, a co masz? Albo co widziałaś w atrakcyjnej cenie?![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
egmont, zakamarki, wiekszosc dwoch siostr, wilga, NK, media rodzina, znak multico, tako, bajka - i pewnie sporo innych wydawnictw - ponad 30% obnizone. np. nowy Pomelo - z 29.90 na 18.50
z tata w przyrode - z 39 na 24.10
przekroje: owoce i warzywa - tak samo jak Pomelo...
generalnie bym chciala wiecej, ale mnie nie bardzo stac, wiec wywalilam co moze poczekac. plus (buuu....) Basnie Hinduskie - bo ciezkie i strasznie cene wysylki podnosily. i dla siebie nic nie mam, trudno - moze nastepnym razem. nic to, wiecej nie wymysle, zamawiam i klade dzieci spac![]()