Dziewczyny, czy znacie to wydanie Kubusia Puchatka?
http://merlin.pl/Zestaw-Kubus-Puchat....html#fullinfo
Dziewczyny, czy znacie to wydanie Kubusia Puchatka?
http://merlin.pl/Zestaw-Kubus-Puchat....html#fullinfo
Synek-pazdziernik 2011
Coreczka-styczen 2014
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Aaaaaa.... muszę się wyżalić! Kupiłam sobie i synowi na zajączka Sto Bajek Brzechwy z wyd. Bajka i tam jest strrrasznie mało ilustracji. To jest wybitnie dla starszych dzieci. Ciekawe czy moje dziecko wytrzyma choć 1 wierszyk przy tym. Ale mi smutno, bo to pierwsze książkowe zamówienie, które mnie rozczarowało... chlip!
Jeszcze zapytam, czy NArwancy, Uwodziciele, Samotnicy to fajna ksiazka? Z tego co wyguglalam podoba mi sie, ale gdzies kiedys czytalam niepochlebna recenzje (nie pamietam gdzie) i ciekawa jestem Waszego zdania.
Synek-pazdziernik 2011
Coreczka-styczen 2014
uwielbiam, moje dzieci tez, zwlaszcza mlodszy. Mamy Zoologie i druga z ubraniami, Prawie wszystko czeka na jakas okazyjna cene amazonowa
Pozytywki nie znam, ale jak napisany w podobny sposb jak inne ksiazki Kasdepke - to nie. po Rusinku to drugi pisarz, ktorego nie trawie.
bylam prawie pewna, bo dziwne mi sie wydawalo, zeby tak dlugo cos u nich w magazynach lezalo niedostrzezone...
a tego nie, my mamy obie czesci w jednym tomie - kupione wieki temu, chyba jeszcze na studiach bylam
probuj - moze Cie dziecko pozytywnie zaskoczya jak nie - to beda za chwile.
cudowna - tylko ona w zalozeniach podobna do Zoologii - tzn. obrazki sa, tekst nie - wiec to do ogladania, zakochania sie tak. jako kompedium wiedzy o... - nie.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ola23, bardzo fajna, Młoda często po nią sięga.![]()
Pola i Zoja
Dziewczyny, podrzucicie coś w bardzo podobnej formie co "NJ piżamorama" tak by też było sporo obrazków ruchomych. U nas może się "dziać"jak przyniosę tylko jedną książkę a dublować nie chcę
Z góry dziękuję za wszystkie propozycje
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
podobne ale duzo prostsze sa ksiazki Sedera - nie znam Oza, reszta fajna.
"pizamowa" jest jeszcze o Paryżu, robotach, wesolym miasteczku - ale to by trzeba sprowadzac...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Natala dziękuję bardzo!!!
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Dziewczyny jeśli macie chwilkę warto zajrzeć na stronkę empiku kilka ksiązek można ustrzelić za grosze![]()
K mama Kulki i Kropki
Do jakiego wieku sprawdzają się kartonowe książeczki? Nie wiem czy dokładać kolejne do schowka czy nie![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
U nas też część poszła w odstawkę (głównie te, które od początku niezbyt Miszę zainteresowały), a są takie, które są w użyciu przez cały czas i Młody sam je wyciąga z półki i domaga się czytania.
A co do papierowych/kartonowych stron to nie ma reguły, bo Misz najpierw nauczył się przewracania stron z cienkiego papieru a z kartonowymi długo sobie nie radził samodzielnie, co go strasznie wkurzało. I teraz jak tak sobie myślę, to on w ogóle nie miał etapu darcia papieru![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
Dobra, przekonałyście mnie, kupuję dalej![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018