Ja tam zagłosowalam na wszystkoA co mi tam...
Ja tam zagłosowalam na wszystkoA co mi tam...
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
hahaha
ja też
i dostalam wezwanie do zaplaty za 4rke koła z dziś
no mam 24 do zastanowienia![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
LosujęCiekawe.W każdym razie czasu nie marnuję przy tym.
Margaretka, mozesz glosowac i wiecej, tzn 3 ashe normalne, rozmiar wedle upodobania, albo 3 takie same, albo rozne, do tego 3 razy na kolkowa asha, na paisleya podobnie, na edena tez, a i plus trzy szalikico daje ci circa 21 dobrze licze? (nie pamietam czy paisley ma wersje kolkowa)
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Nie ma frajdy,ale może będzie niespodzianka.A dodatkowo to jedyny sposób,by namówić męża na łapanie bez jego wQ![]()
Natala, szalik edena tylko wiec napisalam ze trzy. Inaczej byloby wiecej![]()
Dostałam fakturę na knota 5. Najlepszy numer jest taki, że ja na same 6 glosowałamTo teraz mam czas na zastanowienie, czy chcę...
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Hle hle. Moze ci sie reka obsunela nieco, te zielone kwadraciki tak blisko sa![]()
To jednak wygralas
edit: mnie juz wyslali, wow![]()
Zupełnie zapomniałam o Ashugdyby kogoś wylosowali, a by nie chciał to ja się bardzo uśmiecham
![]()
Czy można paypalem płacić? (teraz się zastanawiam czy ściągać kasę z paypala czy nie, bo mam skitraną na artipoppe, ale tam chyba marniejsze szanse, że uda mi się kupić)
Yyy, dziewczyny, jaja jak balony!!!
Weszłam na swoje Oschowe konto tak z nudów zerknąć na statut zamówienia poprzedniego i co widzę?
Fakturę na Chisai, na którego W OGÓLE NIE GŁOSOWAŁAM
Znaczy się nie tak do końca fakturę...
na koncie u Oschy mam niby dwa zamówienia
1. Alto 5 które wygrałam (już wysłane gdzieś w drodze)
2. Chisai 4, którego nie zamawiałam, napisane, że fakturę wysłali, ale na mailu nic nie mam, sprawdzałam wszędzie w odebranych, w spamie, w koszu.
Płakać nie płaczę, bo go nie chciałam, ale mają niezły bałagan tam i mam nadzieję, że z Ashem tak nie namotają!
Ostatnio edytowane przez Blafia ; 22-04-2013 o 19:35