Widzę, że schaleństwo trwa
Ja na szczęście już mam czego szukałam i jestem wolna
....do czasu aż pojawią się lniane chmury zen![]()
Mam 4 edena na zbyciu, gdyby ktoś chciał![]()
coś dużo tego jest, nie myslicie?
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Nie wiem i na razie nie wnikam. Moja satysfakcja w temacie firmy na O zostala zaspokojonateraz czekam, az cuda przyjda, dotkne i zamotam. Bede sie lansowala w DH* edenowym
![]()
(*double hammock)
Napisali 25 dni, ale mam nadzieje, ze wczesniej. Do ciebie dotrze duzo predzej. Knot juz idzie, bo mialam meila, ze wyslali, ale z edenem jeszcze nie wybyli na poczte, moze dzis poznym wieczorem bede miala zawiadomienie.
No kurcze, ekscytacja mnie dopada pomalu, i wiecie, mam wrazenie, ze ten knot duzo zyska na zywca. Niby taka pastelowka, ale... cos w sobie ma![]()
Nie kusze, tylko pisze co mysle. Jak wrzucili na fejsa cala kolekcje, to mi sie oko dluzej na nim zatrzymalo, pomijajac mojego faworyte edena ofkors![]()
A jakby co to pewnie spokojnie mozna wymienic, czy sie myle? Czy chustoswirki juz sie takie posh zrobily, ze na wzmianke o wiekszym wypuscie juz nosy w gore?![]()
Zreszta, podziele sie z toba moim patentem: jak kupie cos, co wydaje mi sie, ze moze nie powinnam, to sobie wtedy mysle, ze... zawsze moglam te kase zgubic/zostac okradzionaefekt ten sam, tyle ze bez przyjemnosci
![]()
yvona,![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
No bo nie prawda to jest?![]()
![]()
ale czad
ja sie spłukałam do cna
mam asha i mam eden
yes!
ale konto na 0
co za debilizm![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
yvona, no i jakbyś zgubiła to już po ponoszeniu nie puścisz dalej w świąt! j![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
Zaplacilismy czynsz za kolejne dwa tygodnie, wiec zle nie jest![]()
Aha, mam meila, ze juz wyslali, no maja szczescie bo juz mialam raban robic(zartuje, pewnie poczekalabym do jutra)
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
dostalam inv. na 3jke edenu
kasy nie mam
jak ktoś chętny to zapraszam![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i