Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja nie śledzę wątku uważnie, ale jak coś komuś trzeba losować to proszę o instrukcje na pw jjak i co i kiedy![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
A nie mówiłam, że tego nie ogarną?![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
racja![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
zenada, tyle powiem
Ale że co? że Blafia ma mieć wyrzuty sumienia, że ją podwójnie wylosowali? Czy ma do nich napisać, że system ma dziury? Czy jak? bo nie rozumem...
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Dziewczyny, ale po co im to pisać? Kurde, no chyba są na tyle inteligentni, że widzą do kogo faktury wysyłają, co?
edit: Coraz bardziej się przekonuję, co by u Oschy nie kupować![]()
hehehehehehehe nooo nie wiemale fakt po kija im to pisać!
skoro nie zrobili blokady teraz to pewnie nie bedą umieli jej zrobića jak dostaną po 100 zgłoszeń od tej samej osoby to chyba zauważą. No i wtedy sito bedą musieli zrobić! buuuehehehehehehe super! ale sobie roboty narobili
![]()
No mówiłam, że Einsteiny tam nie pracująZamiast na matmę to chyba w szkole chodzili na drożdżówki
edit: Nie bądźmy dla nich takie dobre. Kurde, jak się firmę prowadzi, to trzeba mieć łeb na karku, a nie w chmurach.
edit: Brakuje jeszcze tylko, aby dane im wypłynęły- chociaż nie życze im tego, bo moje dane też tam trzymają.![]()
Ostatnio edytowane przez masha ; 18-04-2013 o 13:53