Pokaż wyniki od 1 do 20 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Dziewczyny, ale po co im to pisać? Kurde, no chyba są na tyle inteligentni, że widzą do kogo faktury wysyłają, co?

edit: Coraz bardziej się przekonuję, co by u Oschy nie kupować
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masha Zobacz posta
    Dziewczyny, ale po co im to pisać? Kurde, no chyba są na tyle inteligentni, że widzą do kogo faktury wysyłają, co?

edit: Coraz bardziej się przekonuję, co by u Oschy nie kupować
    hehehehehehehe nooo nie wiem ale fakt po kija im to pisać!
    skoro nie zrobili blokady teraz to pewnie nie bedą umieli jej zrobić a jak dostaną po 100 zgłoszeń od tej samej osoby to chyba zauważą. No i wtedy sito bedą musieli zrobić! buuuehehehehehehe super! ale sobie roboty narobili

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

No mówiłam, że Einsteiny tam nie pracują Zamiast na matmę to chyba w szkole chodzili na drożdżówki

edit: Nie bądźmy dla nich takie dobre. Kurde, jak się firmę prowadzi, to trzeba mieć łeb na karku, a nie w chmurach.

edit: Brakuje jeszcze tylko, aby dane im wypłynęły- chociaż nie życze im tego, bo moje dane też tam trzymają.
    Ostatnio edytowane przez masha ; 18-04-2013 o 13:53
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Zamiast na matmę to chyba w szkole chodzili na drożdżówki

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

No mówiłam, że Einsteiny tam nie pracują Zamiast na matmę to chyba w szkole chodzili na drożdżówki

edit: Nie bądźmy dla nich takie dobre. Kurde, jak się firmę prowadzi, to trzeba mieć łeb na karku, a nie w chmurach.

edit: Brakuje jeszcze tylko, aby dane im wypłynęły- chociaż nie życze im tego, bo moje dane też tam trzymają.
    tfu i przez ramie
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

łehehe, dawno się tak nie uśmiałam jak z tego tekstu. A co do Oschy to serio, przesadzają, tą stroną zarządza idiota. Co system to wpadka, normalnie opary absurdu. Widziałam na Twarzoczaszce, że ludzie którzy wygrali losowanie nie mogą zapłacić bo wyrzuca im błąd 500. Podobno człowiek się uczy na błędach. Oschą w takim razie zarządzają jednostki pozaziemskie

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Widziałam na Twarzoczaszce, że ludzie którzy wygrali losowanie nie mogą zapłacić bo wyrzuca im błąd 500. Podobno człowiek się uczy na błędach. Oschą w takim razie zarządzają jednostki pozaziemskie
    Ja też nie mogłam wejść na fakturę, dopiero za którymś razem się udało

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Hmm... Ja żadnych wyrzutów sumienia nie mam, nikogo nie oszukałam, wybrałam jedną chustę i zapłaciłam za nią.
    Ale takich jaj z tym całym losowaniem to się nawet spodziewałam. Nie potrafili dobrze zrobić strony sklepu, to nie poradzili sobie też z losowaniem, nie ogarniają tego po prostu.
    Ja mogę napisać do nich, z informacją jak dalece są nieudolni, obojętne mi to ciekawe czy ktoś też miał taka sytuacje..

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Blafia, ja tam bym im nie pisała- to ich biznes, to niech go pilnują

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Pomysl napisania do nich przyszedł mi do głowy tylko w trosce o nasze polowania Bo jak inne dziewczyny będą tak robiły, nie z chęci sprawdzenia co się stanie tak jak Blafia tylko po to żeby zwiekszyć swoje szanse przy losowaniu to już chyba żadnej Oschy na oczy nie zobaczymy
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Pomysl napisania do nich przyszedł mi do głowy tylko w trosce o nasze polowania Bo jak inne dziewczyny będą tak robiły, nie z chęci sprawdzenia co się stanie tak jak Blafia tylko po to żeby zwiekszyć swoje szanse przy losowaniu to już chyba żadnej Oschy na oczy nie zobaczymy
    Albo jak każdy będzie losował jak Blafia, to będziemy ich mieli dwa razy więcej

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

mnie tez tudziez faktycznie z troski o to, co oni tam trzymaja - niby dane nt. kart nie moga wycieknac, ale adresy...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Szczerze przyznam, że tak o tym nie myślałam, a to dlatego, że nawet jakbym wygrała kilka to stać mnie tylko na jedną. A to też nie do końca, bo przecież płacąc zaciągnęłam dług na karcie, który jeszcze nie wiem jak spłacę
    Ale rzeczywiście jakby kogoś było stać to mógłby kupić kilka... Nadzieja jeszcze w tym, że w trakcie realizacji odrzucają podwójne zamówienia...

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blafia Zobacz posta
    Hmm... Ja żadnych wyrzutów sumienia nie mam, nikogo nie oszukałam, wybrałam jedną chustę i zapłaciłam za nią.
    Ale takich jaj z tym całym losowaniem to się nawet spodziewałam. Nie potrafili dobrze zrobić strony sklepu, to nie poradzili sobie też z losowaniem, nie ogarniają tego po prostu.
    Ja mogę napisać do nich, z informacją jak dalece są nieudolni, obojętne mi to ciekawe czy ktoś też miał taka sytuacje..
    Ja - pisałam wcześniej w wątku, że też z czystej ciekawości sprawdziłam i spokojnie przeszło,nawet się śmiałam, że pewnie mnie za to zdyskwalifikują
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez greeneddie Zobacz posta
    Ja - pisałam wcześniej w wątku, że też z czystej ciekawości sprawdziłam i spokojnie przeszło,nawet się śmiałam, że pewnie mnie za to zdyskwalifikują
    też tak myślałam, że mi uznają tylko jedno, albo całkiem zdyskwalifikują, a że nie zależało mi na tej akurat chuście, to zaryzykowałam...
    no i się okazało, że nie dość, że nie zdyskwalifikowali, to jeszcze mnie wylosowali podwójnie - jak pech to pech

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

też tak myślałam, że mi uznają tylko jedno, albo całkiem zdyskwalifikują, a że nie zależało mi na tej akurat chuście, to zaryzykowałam...
    no i się okazało, że nie dość, że nie zdyskwalifikowali, to jeszcze mnie wylosowali podwójnie - jak pech to pech
    a mowia, ze od nadmiaru glowa nie boli
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Dokładnie tak samo do tego podeszłam
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Uprawnienia umieszczania postów