dziękuję ci dobra kobieto!
ja nawet nie zdążyłam przeczytać tej nowej zakładki, bo wszystko zniknęło...
dziękuję ci dobra kobieto!
ja nawet nie zdążyłam przeczytać tej nowej zakładki, bo wszystko zniknęło...
po wyborze danego modelu chusty masz trzy "losy" do wykorzystania na rozmiar, który cię interesuje..
możesz 3 losy wkorzystać na jeden rozmiar (wtedy trzykrotnie zwiększają się twoje szanse na wylosowanie tego rozmiaru) albo rozdysponować te losy na różne rozmiary..
System zapamiętuje twoje losy..jeden los to kliknięcie obok produktu w ikonkę "add entry"..
Na każdy model masz trzy losy...
mam nadzieję, że zrozumiałe..
te nowe to byly calkiem testowe, chyba nawet takich nie ma w rzeczywisctosci. ale kliknelam, coby sprawdzic jak to dziala.
to jak krowie
oscha wypuszcza na raz powiedzmy dwie szmaty. na kazda sie mozesz zapisac - na losowanie znaczy - i kazda kliknac trzy razy, zeby sobie zwiekszyc szanse. mozesz wybrac trzy razy ten sam rozmiar, albo trzy rozne. ale kazda szmate mozesz kupic tylko raz - wiec jak Ci system wylosuje dwa razy na te sama, to i tak dostaniesz tylko jedna. (nie wiem tylko jak jest wtedy z rozmiarami, jesli Ci wylosuje dwa rozne). masz jakis czas na zaplacenie, jak tego nie zrobisz, szmata jest losowana dalej.
edit: madlles byla szybsza![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
hehe, ślicznie dziękuję dziewczyny, teraz to już mam jasną jasność
natala wydaje mi się, że jak jakimś cudem jedna osoba wylosuje dwa rozmiary to musi wybrać jeden, który bardziej jej odpowiada...
nie nie bylo![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
to se dopiero strzelili w kolano - i dolozyli roboty - bo wybieram 5 czyli 6/4/3/7/... jest dalej na stanie, czyli znowu ja trzeba wylosowac. a co, jak ja wylosuje ktos kto juz wylosowal i zaplacil?? a moze by wolal ten drugi rozmiar? a moze nie beda losowali wsrod tych, co juz wylosowali - ale to znowu niesprawiedliwe jest, w koncu kazdy powinien miec rowne szansew ogole tego nie widze...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ja też tego nie widzę - pożyjemy zobaczymy.
Tak naprawdę to jeszcze nie wiadomo jak oni to przemyśleli (czy w ogóle przemyśleli), czy wzięli pod uwagę wszystkie możliwości, czy coś da zmiana systemu czy wprowadzi jeszcze większe zamieszanie i jeszcze więcej reklamacji oraz wieszania psów na firmie.
Myślę sobie, że jak teraz będzie jeszcze gorzej niż było to stracą wielu potencjalnych klientów... chociaż, czytając "słitaśne" wpisy ludzi na fanpage'u Oschy, jest masa takich, których dotychczasowe "potknięcia" w ogóle nie zniechęciły![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Idealnie dobrane kolory![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
mamaslon, czad!
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
zaglądam tu tylko pobieżnie, ale to, co czytam to po prostu
losowanie możliwości zakupu chusty?dajcie spokój
nati było krytykowane za podejście do klienta, ale to, co wyprawia oscha, to dla mnie kompletne nieporozumienie
szczęście, że nie jestem ich fanką
2 + 7 (2005-2018)
Dla jasnosci blondynce: losowanie, tzn. wklikanie swoich chciejstw odbywa sie dopiero PO wypuszczeniu chusty/chust na stronke?
yvona, takKota w worku nie chcą Ci sprzedawać
![]()
No i nawet miałam 6ale niestety 15 minut zabawy z wpisywaniem danych i cały czas mnie wywalało, że invalid card name - co tam niby miałam wpisać?
![]()