Taaa
Bez polskich, bez kropek, myślników, inicjały, podwójne imię, z 15 różnych kombinacji zrobiłam....
Madzi jesteś tu? Zdaje się, że miałaś takie jazdy...udało się w końcu?
O kurde, to oni tam mają ten sam archaiczny system, w którym podaje się wszystkie dane z karty, łącznie z security code?O ja pierniczę. Myślałam, że tylko hamerykańce są tak zacofani. Przez jedną taką transakcję miałam zablokowaną kartę debetową, ponieważ ktoś próbował wykorzystać jej numer z resztą danych do jakiejś transakcji - jednym słowem, okraść mnie. Tu niby piszą, że "securely processed by...", ale mimo wszystko od tamtej pory się boję. Tak trudno jest zorganizować sobie jakiś PayPal czy whatever?
![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Dzięki.
Ale spacje między łącznikiem masz?
Ja wpisałam dokładniusieńko jak na karcie![]()
libra powodzenia
Mój Braid kupiony wczoraj już do mnie leci![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
ja placilam normalnie paypalem tydzien temu, poprosiłam mailowo i mi wysłali paypalowa fakture
od czasu do czasu mozna zaplacić, problem w tym ze jak wrzucają na strone to juz tylko kartą
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Wrzucili alto blackthorn do losowania jakby ktos chcial (ja nie chce)
Madles, nie ma opcji koszyka, tylko "add entry" czyli na moje ewidentnie losowanko
edit: wlasnie doczytalam twojego posta
i jak, zapisalas sie?![]()
Ja się zapisałam z czystej ciekawości
Nie wierzę, że mnie wylosują, a nawet jeśli to się wymieni albo sprzeda
Z info na FB wynika, że koło południa będzie rozstrzygnięcie...
btw, aż dziwne uczucie, kiedy tak można bez problemów dodać na ich stronie chustę "do koszyka"![]()