p.s. trochę przykro mi się zrobiło:
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
ok-to co
KIEDY RUSZA WIOSNA 2013?
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Właśnie jedno dziewczę wystawiło swój stosik na sprzedaż...
NV Iona 6 – 650 euros - EUC
NV Bramble 6 – 400 euros – new, tried on once – all size 6 just a bit short for us (sigh)
Strato Caprica 4 - 500 euros – EUC - 4m long - professionally cutted from size 7. EUC, no flaws - my ideal ruck - very supportive (like any caprica)
Roses Ember 2 (original) v.1 – EUC - 260 euros
Roses Noel 2 (original) – EUC - it’s my boomerang wrap – I bought this very wrap 3 times (each time for much more them in was sold – fair enough) Was not going to list it, but several days ago one lovely mama asked me – how much would be the price, I’d just think about selling – and now I’m thinking – 800 euros.
A tak liczyłam, ze może kiedys jakos uda mi się skombinowac różyczki noel
800 euro za rozm 2![]()
Nie, to są bardzo zawyżone ceny moim zdaniem. Ktoś musi być bardzo zdesperowany, żeby tyle zapłacićjakiś szaleniec
![]()
Matko, piękna na Iona - zrzucamy się?![]()
Marciula - Iona tomoje marzenie ale raczej poza zasięgiem, a róże noek to już mamieslon na fb pisałam jak zobaczyłam tą cenę że albo ze mną coś nie halo albo z tą panią![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Amst - ja bym chyba jednak zaszalała z tymi wakacjaminie wiadomo jak długo takie ceny się utrzymają...
też mnie te terminy dostawy zszokowały - 14 dni w Europie
A gdzie się sprawdza gdzie paczka? jaki przewoznik im to wozi? Bo mam sam numer albo ślepa jestem![]()
Aginia - u mnie chusty są 7-8dni po wysłaniu(liczone łącznie z dniami wolnymi), muszą tak pisać, bo czasem może coś wypaść, np. paczka z samochodu kuriera
Noel to też moje marzeniechoć brukselek nie lubię, te kolory pięknie razem wyglądają
![]()
Kurde, moje króliki będą "prawie" jak róże noel![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i