achh a gdybym ja miała.....
heheheheheh rozmarzyłam się
Amst kibicuje mocno! i czekam na finałmnie jeszcze ciekawi czy masz jakieś fajne oferty wymiankowe?
Chyba lepiej, żebyś sprzedała różyczki - i potem kupiła Alto, bo jednak Noel są o wiele wiele wiele więcej warte....
Mi też marzy się Alto Zen![]()
Zebatki fioletowe?
I co nie mow ze nie bierzesz?!!
![]()
Marcel 3 lata
To SN Maya mają dorobić.
Alto Zen może będzie, ale w innym składzie.
ja tez proszę o linki
i do mayki tez
dzięki![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Ja nie Samuela, ale tu jest link do Mayi, gdzie jest napisane o dotkaniu następnej zimy:
http://www.facebook.com/media/set/?s...9963184&type=1
We only have a few of these just now but do plan to make more next winter.
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
O Alto Zen w jakimś tańszym składzie (czyli nie kaszmir) na pewno była prośba na FB i wydaje mi się, że Oscha odpowiedziała, że pomyślą o tym.
O naprawie strony lepiej by pomyśleli![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
A do mnie przyszły wczoraj kółeczka od Samueli -a dzisiaj różyczki waniliowe z wymianki
Rózyczki juz były prane i troche miętoszone więc sa cudnie mięciutkie, za to nad kółkami trzeba bedzie popracować, choc prawde mówiąc po ich wadze i recenzjach spodziewalam sie mega twardej szmaty w rodzaju azura a tu cudny klasyczny len!
Jest mi dobrzeniech no tylko jeszcze Sn aspen doleci
![]()
Jak myslicie, kiedy i co wypuszcza? Jeszcze przed swietami? ...