Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
ja tez. i 100x 1 item za 0 pounds![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
piszę do agut.
o jborowa, takie cudeńko będziesz miała?ja sobie poczekam na tą przedsprzedaż.....
Ja ogólnie miałam 2x "ghost wrap"no i jak się wylogowałam z oschy to z koszyka wywaliło mi vanillę 4
![]()
Z płatnością za Erosa na szczęście problemów nie było![]()
Ja widziałam wszystkie dostępne pomarańczowe chyba przez dwie minuty, ale nic nie mogłam dodać do koszyka.
Preorderowe róże mnie nie kręcą raczej, uff.
a, jeszcze pozniej jak klikałam caly czas na te co niby zajete to mialam 3 rzeczy o wartosci 0funta
i czas lecial normalnie
![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
tym razem - bez problemu, tzn na początku z tym koszykiem, ślimaczenie strony, itd...
naprawdę bardzo chciałam rózyczki, czerwonego jestem niepewna, vanilla
pewnie jedne z nich będę sprzedawać, ale najpierw muszę je zobaczyć
najtrudniej będzie wytłumaczyć m. czemu dwie, bo przecież drugą kupowałam dla Agut
trochę mnie ten pre-order rozczarował, że jak już kupiłam, udało mi się, to nie będą wyjątkowe, ale z drugiej strony bardziej cieszy mnie fakt, że oscha walczy ze spekulacjami
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Wszystkie trzy będą, ale możliwe, że wanilia w innym składzie.
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Jest pytanie od Oschy na FB:
Which blend would you like the pre-order Vanilla Roses to be in?
25% wild silk, 75% cotton
20% linen, 25% wild silk, 55% cotton
aj si
juz mnie Kamila uswiadomiła
silk / cotton chce![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i