No powiem tyle, że bardzo piękne sąNie za grube, ale czuć że nośne... I ten len nie jest wcale, a wcale szorstki... Aż żal mi strasznie, że będę musiała je właścicielce oddac
Ale może da ponosić...![]()
No powiem tyle, że bardzo piękne sąNie za grube, ale czuć że nośne... I ten len nie jest wcale, a wcale szorstki... Aż żal mi strasznie, że będę musiała je właścicielce oddac
Ale może da ponosić...![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje SNM już się suszy![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
znowu próbuję prześledzić trasę paczki - dupa nie wiem, czym wysłali- gdzie nie sprawdzę - nie ma takiej paczki.![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
taaak!![]()
Mojej też tym razem nie ma. Znaczy jest na royal mail, że przekazali za granicę i na tym ślad się urywa.
tez jej nie widze
obstawiam jakos ze piatek/pon powinna byc
psk, jak to zbiorowe to spoko
![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ja mam nadzieję na czw/pt![]()
jest! pokazał mi!
i tyle...hahahah...no doczytałam:
Date Zipcode Location Event Weight Additional
15.02.2013 18:41 Edinburgh Mail Centre Arrived origin post office
15.02.2013 18:57 Edinburgh Mail Centre Transferred to international place of exchange Hwdc Signed For Road 2
17.02.2013 00:00 Send item abroad (Export) Gls Poland
Ostatnio edytowane przez mamaslon ; 18-02-2013 o 10:07
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
no ten podany niedawno namiar:
http://www.trackitonline.ru/
ps:masz na mailu![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Czy JK Polaris to jest jakaś chwytliwa chusta? Chyba nie bardzo, co?![]()
zle nie stoi, bo nalezy do chust ze starszych kolekcji, a te zawsze wcenie - tylko ze sezon nie ten i bedzie ciezko, bo to welna i to duzo welnyPoza tym bladzioch
![]()
Marcel 3 lata
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Orzechowe różyczki mogą się schować....
Nouveau Tiree 7 już ma cenę 2tys - http://www.ebay.pl/itm/290867220168?...84.m1423.l2649
edit.
Słuchajcie, czy da się polować równocześnie z dwóch kompów na to samo konto u Oschy?
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 24-02-2013 o 15:04
Duże knoty nie dla mnie, ale zielone chusty już taktylko błagam, niech wiosenna kolekcja w kwietniu wystartuje, bo nie podołam....
Ja wolałabym mieć wszystko na jednym koncie, całą historię oszowych zakupów - stąd pytanie
Pamięta ktoś jak zimowa startowała? Najpierw ogłoszą i dodadzą zdjęcia, a potem będą parami wystawiać? Chociaż ostatnio im się z niczym nie śpieszy, z preorderem obsuwka była to może teraz poczekają, aż będę miała kasę na koncie?
Jak obstawiacie, kiedy start?