bladym świtem (pewnie) cykne czerwoniache
hihi
a w tym sn bys wyglądała szałowo![]()
bladym świtem (pewnie) cykne czerwoniache
hihi
a w tym sn bys wyglądała szałowo![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
tak na probe
no ja bardzo prosze bo to twoje kolorki
moje tez gdzies obok![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
mamaslon, przynoś te chusty, przynoś- mój dzieć jeszcze młody jest, do końca chustonoszenia pozostało nam sporo czasu, więc uda nam się na pewno coś upolowaćBardzo ładnie wam w Oschach (tj. w tej fioletowej, bo o reszcie nie wiedziałam)
Ja sobie tymczasem nacieszę oko... A tak btw- w sklepie LL pojawiły się kurtki. Ja chyba będę od nich zamawiać. Tak tylko mówię, bo Ty chyba też chciałaś?
Muszę się z tą kurtką szybko decydować, bo zimno się robi, a ja bez kurtki w końcu zostanę...
Ach, co te małe człowieki mają z niespaniem nocnym- czemu taki nie potrafi całej nocy przespać jak normalny człowiek?![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
mamaslon, super te biedrony są! Takie dziecioweZałożę się, że Twój dzieć bardzo je lubi
Ja też bym chętnie Franasowi takie fundnęła
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Moja wełna jest naprawdę super. Może to wełna w ogóle, bo teraz nie miałam żadnej w stosie. Może to wspomnienie nino kobalta farbownego na lawendę. Uprałam ją, zrobiła się bardiej puchata. Nosi cudownie. Bałam się, że jej nie polubię, bo z ostatnimi zakupami tak mam, ale nie -![]()
Ja przepraszam, że najpewniej glupie pytanie zadam: ale wie ktos moze cos kiedy prawdopodobnie rzuca miecho na sklep? Jak często maja taki zwyczaj? Raz w miesiacu? Raz na sezon? Sa w ogole jakies cykle mozliwe do ustalenia czy to zupelnie haotycznie bywa? Przepraszam za pytanie, ale oschofolizmem zostalam dopiero co zarazona, a mój dziec niestety bardzo absoprbujacy jest i jakoś nie mam sily calego watku przejrzecdla was to pewnie pytanie trywialne jest...
Fajne te biedrony! Moje 6stki maja 520cmWyprane i wyprasowane, przeciagniete przez kolka i juz nieziemsko miekkie
Fajna szmata bedzie jak sie troszke zeszmaci
teraz musze sie przeniesc do innego watku, zeby taka dluga szmata sie do czegos przydala
![]()
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
ale nie tak szybkobo najpierw musze liczyc dni
i takie tam pierdoly
w kazdym razie - dzis nic
A biedrony- w takiej dlugosci to i malza poniosa, tylko ja nie dam radya dziec sie nie da w 6stke zamotac
![]()
Doula
To ciachnij sobie na króciznę i kółkową![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Doula
a ja czekam na....Eden Umbra aaaaaaaaaaaa!
![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)