mój się krzywi. ale jak przychodzi co do czego i mam jedną sprzedać - to pyta, czemu akurat tą. więc wskazuję inną, i inną.. i w sumie wszystkie lubi![]()
mój się krzywi. ale jak przychodzi co do czego i mam jedną sprzedać - to pyta, czemu akurat tą. więc wskazuję inną, i inną.. i w sumie wszystkie lubi![]()
To jak, jutro Oki czy knoty?Chyba szału dostanę
poza tym tak rozmyślam sobie jaki inny kolor by pasował do Okinami i nic mi nie pasuje.... Chyba lepiej, żeby nie wydziwiali
![]()
Czemu jutro?
W ogóle wysłali Wam już smoczyska? Bo mi nie.
Jak to czemu jutro? Tak na złość
Do mnie wysłali smoki w piątek, bo wiedzą, że bardzo je kocham![]()
![]()
Śniło mi się, że Oscha wypuściła chusty w.... jabłkato był straszny sen
Matko to już na serio choroba, że mi się śnią takie rzeczy![]()
Lepsze jabłka niż brukselki.
W sumie temat zwierzęcy producenci chust mają już chyba na wyczerpaniu, to kto wie, może za owoce się teraz wezmą.
no i jutro
![]()
Tylko jedna? tzn jeden kolor? Zupełnie nie dla mnie, no ale do farbowania byłaby super![]()
pewnie zaraz zaskoczą drugim wzorem. byleby nie niebieskie rozyczki... jeszcze nie..![]()
![]()
Matko, albo niech ogłoszą, że coś jeszcze będzie, albo niech nic więcej nie będzie - bo jak jutro się okaże, że dodali coś pięknego, a ja kasy nie mam to....![]()
dziewczyny, polowanie na biedronki na stronie![]()
O kurde!no ja mam, niepotrzebne mi kolejne - chce ktoś? Widziałaś jaki rozmiar jest?
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 05-03-2013 o 20:25
6![]()
chyba nie ma dużo chętnych, bo tak sobie wypuszczam z koszyka.. i znowu łapię..![]()