dziewczyny, mam propozycję wymianki i nie wiem, - Strato Aequus czy Braid Obsidian? skład ten sam, więc chodzi o względy wizualne.. która "lepsza" ?![]()
Dla mnie Obsidian, ale do mnie ogólnie chmury nie przemawiają wcale.
Mi się wydaje, że Strato jeszcze bardziej niepopularny. Co chwilę gdzieś go widzę.
Jborowa - a za co wymieniasz? Bo może zaproponujemy Ci jeszcze coś lepszego?![]()
A ja właśnie odpakowałam N raven która czekała na mnie u sąsiadów przez tydzień na mnie ...
po pierwsze wali fajkami z ich mieszkania
po drugie jest mroczna ale ładna
motanie jutro - jak na 50% lnu jest miękka, (jak sobie tak przyrównam do natkowych kotów jeans)
czy jeszcze kiedyś jakaś oscha mnie tak urzeknie że pobije róże miętowe?![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
"We have found that some people are using various software tricks to cheat our system and enter items rapidly into baskets. We want everyone to have a chance of getting their chosen item fairly. We did at one time have a 'captcha', the system that ensures that a human is 'at the controls' rather that a robot, but we removed it after complaints about the difficulty people were having, namely, they would lose their items sometimes if it took too long to complete the captcha.
We do not know whether the scammers are a commercial entity(ies) or just enthusiastic customers, but we urge whoever is doing this to stop. It is not a practice we wish to allow, and will definitely blacklist the IP addresses that send any requests of this nature. Also if it continues, we may well have to reinstate the captcha, to ensure a degree of fair play.
If you have any contact with someone who is doing this, please urge them to consider all of the legitimate people who try with an honest and fair approach to buy from us. Thank you."
Czyli będzie teraz jeszcze trudniej wrzucić do koszyka i zapłacić?!proszę powiedzcie, że nie będzie tragedii....
edit. coś czuję, że w związku z tą wiadomością, którą wstawili dzisiaj róży nie będzie....
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 12-02-2013 o 10:25
No ale jak to się ma do osób, które niczego nie używają? Czy to coś zmieni? A może łatwiej będzie jak wszyscy będą mieli równe szanse?
Osoby ktore takich programow nie uzywaja, nie beda w zaden sposob przez Osche blokowane.
Marcel 3 lata
o czym oni mówią? co to za programy? klikają za nich?![]()
Kurde mam nadzieję, że oni wiedzą, co robią i naprawdę są w stanie stwierdzić, kto czegoś używa, a kto ma po prostu szybkiego neta i szybko klika (jak ja).
Moja SNM dzisiaj powinna być, jest w doręczeniu.
O i dzisiaj jednak róże będą.
Ostatnio edytowane przez samuela ; 12-02-2013 o 11:44
no u mnie to samo, klikam z szybkością światła
2 inf
Just to let you all know that we are planning to list again today (details to follow) and we are keeping an eye on the bot situation and have found other potential ways to resolve this. Please be aware that we do get many concurrent visitors on our site during a listing and so things do go in seconds regardless of any other systems. The difference between a human and bot is VERY obvious so please don't worry about being mistaken for one!
oo jessuu, ale spontanicznie zawialo - dzis jakis wypust - co i kiedy jeszcze nie wiadomo. Jedno co wiadomo ja za dwie i pol godziny jestem w pracy![]()
Marcel 3 lata
ide po nr karty m![]()