Strona 137 z 191 PierwszyPierwszy ... 3787127129130131132133134135136137138139140141142143144145147187 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,721 do 2,740 z 3807

Wątek: Oschafanki ;)

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amst Zobacz posta
    Babeczki numer od RoyalMail wklepujecie w stronę GLS i wyskakuje "numer własny" typowy dla GLS, który przejmuje paczki z UK do PL.
    http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL.../PL01/PL/1.htm

Tam widać czy paczka już w PL - jesli tak do 1-2 dni maksymalnie na dostarczenie w PL.

a jesli nie to tu widać wszytsko DOOKOŁA ŚWIATA:

http://www.trackitonline.ru/

rosyjskie serwery są the best of
    amst, dziękuję no to mój snm w germanach ! blisko. bliżej niż dalej, no
    Ostatnio edytowane przez jborowa ; 11-02-2013 o 23:32 Powód: literówka

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

dziewczyny, mam propozycję wymianki i nie wiem, - Strato Aequus czy Braid Obsidian? skład ten sam, więc chodzi o względy wizualne.. która "lepsza" ?

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Dla mnie Obsidian, ale do mnie ogólnie chmury nie przemawiają wcale.

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Braid bardzo ładny ale widzę że jest mało popularny i "wisi" na bazarkach. Może bardziej Strato?

Domyślnie

Mi się wydaje, że Strato jeszcze bardziej niepopularny. Co chwilę gdzieś go widzę.

Jborowa - a za co wymieniasz? Bo może zaproponujemy Ci jeszcze coś lepszego?

Chusteryczka Awatar Zuz
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

A ja właśnie odpakowałam N raven która czekała na mnie u sąsiadów przez tydzień na mnie ...

po pierwsze wali fajkami z ich mieszkania
    po drugie jest mroczna ale ładna
    motanie jutro - jak na 50% lnu jest miękka, (jak sobie tak przyrównam do natkowych kotów jeans )

czy jeszcze kiedyś jakaś oscha mnie tak urzeknie że pobije róże miętowe?
    Coach dyplomowany SWPS

Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
    Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala

Chusteryczka Awatar zoana
    Miejscowość
    we własnym świecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jborowa Zobacz posta
    dziewczyny, mam propozycję wymianki i nie wiem, - Strato Aequus czy Braid Obsidian? skład ten sam, więc chodzi o względy wizualne.. która "lepsza" ?
    żadna
    a jeżeli już to obsidian
    a za co?
    Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuz Zobacz posta
    czy jeszcze kiedyś jakaś oscha mnie tak urzeknie że pobije róże miętowe?
    czerwone róże?

a potencjalna wymianka za różowe didkowe szmatanicho

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    uk mail nie sprawdzicie.... to tak jak pp. Przynajmniej nic mi o takim czymś nie wiadomo....
    Samuela, czyli chmurki będą już jutro, czy dopiero za jakiś czas?
    lubię pp, ma dobry tracking IMO
    nie lubię, jak mi gubią paczki, listy

Cytat Zamieszczone przez jborowa Zobacz posta
    nie pomogę, bo to kwestia gustu
    mam Strato i bardzo ją lubimy, najczęściej używana moja chusta
    bardzo zimowa chusta, gruba, wełniana, drapiąca, fantastycznie nośna
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Czy mogę prosić o zmierzenie jakiejś Oschowej piąteczki? Ciekawa jestem ile jej mniej niż szóstki
    Moje Biedrony glow, już po praniu, mają 4,36
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

"We have found that some people are using various software tricks to cheat our system and enter items rapidly into baskets. We want everyone to have a chance of getting their chosen item fairly. We did at one time have a 'captcha', the system that ensures that a human is 'at the controls' rather that a robot, but we removed it after complaints about the difficulty people were having, namely, they would lose their items sometimes if it took too long to complete the captcha.

We do not know whether the scammers are a commercial entity(ies) or just enthusiastic customers, but we urge whoever is doing this to stop. It is not a practice we wish to allow, and will definitely blacklist the IP addresses that send any requests of this nature. Also if it continues, we may well have to reinstate the captcha, to ensure a degree of fair play.

If you have any contact with someone who is doing this, please urge them to consider all of the legitimate people who try with an honest and fair approach to buy from us. Thank you."

Czyli będzie teraz jeszcze trudniej wrzucić do koszyka i zapłacić?! proszę powiedzcie, że nie będzie tragedii....

edit. coś czuję, że w związku z tą wiadomością, którą wstawili dzisiaj róży nie będzie....
    Ostatnio edytowane przez Marciula ; 12-02-2013 o 10:25

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

"We have found that some people are using various software tricks to cheat our system and enter items rapidly into baskets. We want everyone to have a chance of getting their chosen item fairly. We did at one time have a 'captcha', the system that ensures that a human is 'at the controls' rather that a robot, but we removed it after complaints about the difficulty people were having, namely, they would lose their items sometimes if it took too long to complete the captcha.

We do not know whether the scammers are a commercial entity(ies) or just enthusiastic customers, but we urge whoever is doing this to stop. It is not a practice we wish to allow, and will definitely blacklist the IP addresses that send any requests of this nature. Also if it continues, we may well have to reinstate the captcha, to ensure a degree of fair play.

If you have any contact with someone who is doing this, please urge them to consider all of the legitimate people who try with an honest and fair approach to buy from us. Thank you."

Czyli będzie teraz jeszcze trudniej wrzucić do koszyka i zapłacić?! proszę powiedzcie, że nie będzie tragedii....

edit. coś czuję, że w związku z tą wiadomością, którą wstawili dzisiaj róży nie będzie....
    Jezeli uzywasz takiego programu to na pewno pierwszy i ostatni raz wrzucisz cos do koszyka tym razem
    Marcel 3 lata

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

No ale jak to się ma do osób, które niczego nie używają? Czy to coś zmieni? A może łatwiej będzie jak wszyscy będą mieli równe szanse?

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Osoby ktore takich programow nie uzywaja, nie beda w zaden sposob przez Osche blokowane.
    Marcel 3 lata

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

o czym oni mówią? co to za programy? klikają za nich?

Domyślnie

Kurde mam nadzieję, że oni wiedzą, co robią i naprawdę są w stanie stwierdzić, kto czegoś używa, a kto ma po prostu szybkiego neta i szybko klika (jak ja).

Moja SNM dzisiaj powinna być, jest w doręczeniu.

O i dzisiaj jednak róże będą .
    Ostatnio edytowane przez samuela ; 12-02-2013 o 11:44

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

no u mnie to samo, klikam z szybkością światła

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

2 inf

Just to let you all know that we are planning to list again today (details to follow) and we are keeping an eye on the bot situation and have found other potential ways to resolve this. Please be aware that we do get many concurrent visitors on our site during a listing and so things do go in seconds regardless of any other systems. The difference between a human and bot is VERY obvious so please don't worry about being mistaken for one!

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

oo jessuu, ale spontanicznie zawialo - dzis jakis wypust - co i kiedy jeszcze nie wiadomo. Jedno co wiadomo ja za dwie i pol godziny jestem w pracy
    Marcel 3 lata

Chustomanka
    Miejscowość
    miasto spotkań

Domyślnie

ide po nr karty m

Uprawnienia umieszczania postów