ja Cie widzę w ceglastych![]()
ja Cie widzę w ceglastych![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
noęc gdyby iść tropem tego, co zazwyczaj lubisz i naszasz to bym poszła w pomarańcz ceglasty, ALE po tym co zobaczyłam w czasie naszych niedawnych harców stylizacyjnych, to ja bym poszła w wiosenne
a! jak Ci nie podejdzie i będziesz cierpieć, to Cię wybawię i wezmę odpowiedzialność za swą radę odkupując od Ciebie ten zestaw![]()
Kurcze Iza a IMO żadneAle ja może tego koloru po prostu nie lubię.
Dziewczyny z innej beczki - macie może jakieś nieduże ilości barwników Wiltona do tortu tęczowego? Nie muszą być całe skoiczki, wystaczy mała ilość do ciasta. Moje się przeterminowały a mam w styczniu pieczenie urodzinowe... Jakoś nie widzę sensu kupowania nowego kompletu dla jednego tortu.
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
komplet, czyli 3?
pamiętam, że byłam nastawiona na to, że "tyle mi zostanie", a mi zeszło sporawo, muszę przyznać... czerwonego praktycznie już nie mam... na pewno nie tyle, żeby wystarczyło na drugi tort.
Znalazłam zestawy po chyba 8 szt: http://allegro.pl/wilton-barwniki-sp...841131812.html
ale z tego co piszesz Mi wynika, że wystarczy kupić kolory podstawowe żółty czerwony i niebieski i mieszać?Bożżżżże, ja bo szkole plastycznej i na to nie wpadłam...
Jak to życie rozleniwia i ciało i umysł...
No to luzik 3 kolory kupię i na różowy jeszcze mi dla księżniczki na ciasteczka wystarczy![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
pewno, że wystarczy podstawowe
ja kupiłam w jakimś takim sprytnym centrum zaopatrywania cukierników na Ochocie. zapłaciłam grosze. no, ale - jak pisałam - czerwonego sporo schodzi, bo do wszystkich poza żółtym, zielonym i niebieskim blatem...
Hehehehe na Ochotę to ja mam teraz kilkastek kilometrów. Poszukam czegoś lokalnego w Olsztynie. Chociaż Wiltona używam lata całe i szkoda mi szukać zamiennika bo może okazać się znacznie gorszy. A BTW pieczecie pierniki? Ja się powoli przymierzam ale najpierw muszę odzyskać moją kolekcję foremek bo została w Brwinowie...
Doradca Noszenia ClauWi®
wiem, że masz kilkaset kilometrów, ale oni sprzedają online, a może ktoś Ci będzie mógł kupić, no wiesz... są opcjeja tam tylko podpowiadam.
pierniki pewnie jakieś machniemy, a coale raczej papparkakor niż dojrzewające
![]()
dzięki kochanejednak zdecydowałam się na wiosenne i na ceglaste
![]()
hmm...
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
mam Was!![]()
hej hej
boszzz... ale tu ruch... a ja powiadomień nie otrzymywałam, wchodzę a tu takie rewolucje
choco urodziła już! gratulacje kochana!
Egla się wyprowadziła...
Iza kupiła dwa zestawy
a me'shell zaraz rodzi...
wow!
ja też za chwilę piekę tęczowy tort
dr Piotrowskie b. fajny, choć nie wysłuchał zapalenia oskrzeli Julce, a powinien (zdziwiło mnie to mocno bo on pulmunolog też) - w zeszłym roku to było
ufff...
pozdrawiam prawie świątecznie![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
oj zatęskniłam za naszym wigilijnym "suszeniem" dwa lata temu... ech
strasznie ten czas leci, dziś byłam u Zosi w przedszkolu na balu mikołajkowym i jak popatrzyłam na to moje dziecię jak piosenki śpiewa i wierszyk mówi, to aż mi łzy poleciały ze wzruszenia, trudno uwierzyć, że jeszcze niedawno takie maleństwo było
Ostatnio edytowane przez Me'shell ; 07-12-2012 o 21:50
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
tego no.... zapraszam!może mi znów nie wyłączą wody, i nie będę musiała zapomnieć ryżu
jaaa... nie do wiary, że to dwa lata temu było aż![]()