ja nie dam rady? ja nie dam rady?![]()
ja nie dam rady? ja nie dam rady?![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Ty to na pewno. czy z ustaleniami kto co przynosi i jak bardzo piernikowe będzie sushiprzechodzimy na mailowość?
![]()
sądzisz, że nie dałabym Ci cynku gdyby się szykowała?![]()
![]()
za mały
ja juz nie nadazam za tymi zmianami zalecen zywieniowych,jednemu milam do roku wogole nie dawac, drugiemu dopiero po 8 m-scu , ale juz konkretnie,trzeciemu od 4-5 miesiaca ciutke-ze my nie alergiczni to zawsze bez klopotu-jedyny klopot ze matke kompletnie zdezorientowali
a nasza zmija nie mija-dzisiaj maly caly zaropialec sie obudzil-(myslalam ze jego juz te spojowki chociaz omina-przelecialo po wsztkim -nawet chlopa mi zaatakowalo, a zadko co go bierze)-a moja chyba angina chyba sama nie minie
i juz chcialam pytac co to za zloty sie szykuja, ale ja to sie chyba do swiat po domu z miotla moge przeleciec i tyle:niecierpie tych zarazow
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
współczuję...
no właśnie - ta płynność zaleceń nakazała mi samodzielnie zweryfikować co kiedy podawać
gluten podam w styczniu. o!
Tadziom gluten w styczniu![]()
Madagaskar - żmija minie. Moja mija, dziś Helenkę jeszcze z glutem ale ostatkiem sił wywaliłam do placówki edukacyjnej. Po czym jak siadłam do kompa w ciszy i spokoju (Kasia w kojcu z zabawkami żebym mogła nieco odpocząć - wiem, wyrodna i podła jestem) zadzwonił pan Stanisław kierujący moim remontem, że:
-listwy przypodłogowe nie takie jak należy tj. ie do moich rzekomo bardzo krzywych ścian i te piękne mdfy mam zamienić na plastiki z gumką na górze
- że farby im zabrakło tak z 5 litrów na ścianę i mam dowieźć nową. Dodam, że było wyliczone profesjonalnie wszystkoa farba z tych nieco droższych bo flugger
- że ich zdaniem z takimi drzwami to mebli nie wniosę do środka (mam 70 wszędzie) bo chciałam mieć więcej ścian na półki z książkami
No żesz by to!!!!Teraz mi to mówią, po 3 tygodniach prac i jak kończą kłaść podłogi?
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
70 to strasznie wasko i strasznie nie przepisowo-wniesc , pewnie wniesiesz tylko sie spocisz-no i zalezy co?-fortepianu nie da radywniesiesz.....
o listwach glupoty IMO gada-u mnie tez krzywe sciany i ponaginali wsio-tyle ze drewniane, a co nie nagieli silikonem sie zalepi![]()
Ostatnio edytowane przez madagaskar ; 13-12-2012 o 10:40
2005,2008,2011,2018
O listwach zgadzam się, że głupoty bo pewnie im się nie chciało ładnie docinać i kleić. A jak dostali plastiki to powiedzieli, że "bardzo dobre i kupiłam jedne z najlepszych na rynku"![]()
![]()
A te poprzednie takie ładne były...
Dziś mam nadzieję, że już będzie spokój bo Helenka w przedszkolu, Kasia znowu w kojcu a matka kawę pije przy kompie![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
jak ja nie lubię remontów... kiedyś uwielbiałam, a teraz nie mogę się zabrać![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Dziołchy, robicie zlot akurat jak ja na wygnaniu i Was nie poznam
A co do remontu nie straszta, my od lutego-marca dom zaczynamy wykańczaćTakże będzie konkretnie :0
Ja już też nienawidzę remontów. 5 lat walczyłam z wielkim domem męża aż trafiło na końcu z mikro budżetem na mój osobisty azylWłaśnie liczę i dziergam ile mam na kuchnię... ehhhh.
Doradca Noszenia ClauWi®
zmija sie wydluuuuuuuuuuuza ,dzisiaj w nocy 39,6 i ciagniemy dalej.....
2005,2008,2011,2018