My tam docieramy różnie. Zazwyczaj trochę przed 11. To zależy od tego, o której mała się obudzi, a z tym różnie bywa.
Edit: Choco i ktokolwiek tam będzie, macie chusty kółkowe? Bardzo chętnie bym sobie pomacała różne ramiona![]()
My tam docieramy różnie. Zazwyczaj trochę przed 11. To zależy od tego, o której mała się obudzi, a z tym różnie bywa.
Edit: Choco i ktokolwiek tam będzie, macie chusty kółkowe? Bardzo chętnie bym sobie pomacała różne ramiona![]()
Ostatnio edytowane przez gienia ; 18-07-2013 o 06:54
pszczółka Gucio 12.10, pszczółka Maja 04.13
i znowu puchami wieje...
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
jutro w parku Mazowsze na żbikowie piknik Miasteczko Mama Tata i JaBędę tam ze stoiskiem, którą z Was spotkam?
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Od której się zaczyna?
Moje chłopaki: Staś 2000 i Jaś 2010
No właśnie, o którejBo jeśli będę się lepiej czuła, to może podjedziemy
![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
fanie :-D będzie w godzinach 14-18. Z centrum pruszkowa mają dowozić bezpłatne autobusy![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
ja miałam być , choć ubzdurało mi się że to dzisiaj bo rok rocznie w soboty zawsze było
Jasiek dziś miał 38,7 więc nie wiem co z tego wyjdzie, ale że my mamy 10 min piechotką to może uda mi się chłopaków zostawić i przybyć w damskim towarzystwie
Nawet Izu chciałam do Ciebie pisać ,żeby Cię zachęcić do bycia i reklamy jakowejś , alem zaganiana -ale widzę w myślach mi czytasz....
2005,2008,2011,2018
A co będziesz miała na stoisku?![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
na sprzedaż tylko książki i paputki. I nappy fresh dla Madagaskar
przede wszystkim będę ja i lala treningowa rzecz jasna! i chusta długa i kółkowa i nosidło..
Oo, nosidłoGdybyś miała nadmiar tego nappy fresha, to też bym kupiła
O ile będę, bo coraz gorzej się czuję
![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
my na piknik dotarlismy , choc nie w pelnym skladzie-ale najblizej z Was mialam- bilans chustowy -hmmmm-jeden kiepsko zawiązany elastyk, trzy wisiadła w tym jeden maluch siedzący bokiem-tzn wisiadlo na brzuchu, a maluch bokiem
do dzis nie wiedzialam ze tak sie da-Iza widziałaś to cudo? i jedna Ineczka kólkowa jako szal na szyi, ale hipotetyczny wkład jak dla mnie mały na kólkową-ale za to dziewczyny się moje wybawiły, my bezchustowi bo wkład z gorączką w domu został-a wyrodna matka poszła w gwarze odsapnąć
I dziękuję oczywiście przemiłej pani szatniarce
a córa po mamusi taka przedsiębiorcza?
2005,2008,2011,2018
My też dotarliśmy, ale na krótko, bo byłam z leksza nieprzytomna![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
madagaskar - nie wiem po kim ona takaja w jej wieku tak nie umiałam :-D
był jeszcze maluch w bebelulu lulu przodem do świata - jego mama twierdziła, że po turecku, ale on miał jakoś tak w dół nogę wyprostowaną jedną... :/
Dzień dobry, Drogie Panie, przepraszam, że bez ceregieli ładuję się z pytaniem, mam nadzieję, że wybaczycie. Szukam w okolicy Ursusa dobrej terapeutki/terapeuty SI. Mam na myśli osobę z kilkuletnim doświadczeniem w pracy terapeutycznej, informującą rodziców o postępach pracy z dzieckiem i nie przeciągającą terapii w nieskończoność? Czy znacie kogoś godnego polecenia?
Witajcie,
jeśli naruszam tutejsze zasady - przepraszam, zbesztajcie i nie będę więcej.
Jeśli informacja się Wam przyda - dajcie znać - ucieszę się![]()
[...]
Pozdrawiam,
Gosia
Ostatnio edytowane przez mi. ; 19-11-2013 o 20:31 Powód: reklama
F 07.09.2011, Z 22.09.2014
Blog: http://www.razemrosniemy.blogspot.com/
Wymianka: http://www.chusty.info/forum/showthr...uj%C4%99-i-ja-)
tak, naruszasz regulamin forum.
a już myślałam ...![]()
jak podskoczył to zajrzałam iwspominając miłe spotkania
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12