Strona 209 z 231 PierwszyPierwszy ... 109159199201202203204205206207208209210211212213214215216217219 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,161 do 4,180 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Chustomanka Awatar Me'shell
    Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

Ja lubię Platany endokrynologicznie i laboratoryjnie , właśnie sie tam przepisałam do lekarza POZ, ale rozważam lekarza dzieciowego. Znasz tam kogoś polecenia godnego?

A ja chorutka, zresztą u nas wszyscy zakaszlani
    Zosia 25.02.2010
    Tosia 25.01.2013

Chusteryczka Awatar Ire
    Miejscowość
    Kraków NH, Suwalszczyzna zawsze :)

Domyślnie

Dobra, obiecuję nie łączyć spotkań towarzyskich z konsultacjami. Słowo skauta!
    od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
    od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
    od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3

Chustomanka Awatar gouomb
    Miejscowość
    Grodzisk Maz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egla30 Zobacz posta
    chwilowo w TULA leluja ale za kilka dni czas na zmiany, dłużej niż 2 mce z jednym nosidłem nie wytrzymuję (w tym roku to już trzecie nosidło Tula ) miałam też kilka storczowych ale jakoś wolę takiego typu jak tula.
    te nosidła są piękne. ale aż tak nie wsiąkłam, żeby wymieniać regularnie, a jak przechodziłam z chusty na nosidło to tylko Bondolino było dla tak małych rozmiarowo chuściochów...
    a teraz już i tak nogi najfajniejsze.

co do konsultacji, to sie nie wypowiadam, bo nigdy w żadnych nie uczestniczyłam
    "Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq

Moje Wuzetki: Zo VI.2011 i Zu VIII.2013

Forumowe Paczki Mikołajowe!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Wam to dobrze a ja na towarzyskim wygnaniu...
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

me'shell - nie potrafię jeszcze polecić, jestem tam z doskoku ale mają fajnych fizjoterapeutów

egla - przy kilkunastu kilogramach faktycznie tula jest wygodniejsza z powodu tego szerokiego sztywnego pasa biodrowego

gouomb - heh, uświadomiłaś mi niechcący, że ja uczestniczyłam w kilkuset! i każda inna była
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Iza - oj tak, pas biodrowy jest rewelacyjny A Kasia to waży dopiero 10,5 kg - odkąd się przemieszcza na 4 kończynach to albo zasuwa albo je lub śpi. I niewiele przybiera przez te szaleństwa podłogowe więc już nie taka kluska jak niegdyś bywało. Już tych fałdek na nózkach nie ma Moja Droga Ale straszliwa z niej przylepa, normalnie jak wypadek przy pracy z AP
    Doradca Noszenia ClauWi®

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Jak to Kasia bez fałdek? nie starcza mi wyobrażni

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    Jak to Kasia bez fałdek? nie starcza mi wyobrażni
    No dobra, jednej fałdki to może i dałoby radę się doszukać Fotkę młodej spionizowanej i zębatej Ci podeślę to może wyobraźnia Ci lepiej zadziała
    Doradca Noszenia ClauWi®

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

spionizowana, zębata - phi spodziewałąm się, ale że bez fałdek? czekam na fotę.

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

egla - paputy są!! nawet w rozmiarze xxl http://naturalnamama.pl/index.php?d=...=22&operator=0

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Możesz mi już odłożyć granatowe w serducha na 12-18 mcy? Kliknę dopiero późnym wieczorem ale chcę mieć pewność, że nie znikną Tylko ustalę czy K. może je od Ciebie odebrać bo będzie do nas jechał za tydzień.
    Doradca Noszenia ClauWi®

Domyślnie

Zaproszona przez Choco, dołączam do wątku
    Co prawda w międzyczasie zmieniłam miejscówkę - ale tylko na chwilę. Przez to przeprowadzkowe zamieszanie też długo wiadomości nie odczytywałam. Ale moje miejsce na ziemi buduje się właśnie w okolicy Grodziska, także do wątku się dopisuję

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

mesimarja - witaj

choco - co u CIebie? słyszałam, że węzeł wiskitki otworzyli, to stwarza pewne nowe możliwości :-D

egla - i co? nie mógł?

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nie pytałam bo mnie wkurzał strasznie Jeszcze jedną parę potrzebuję do żłobka więc pewnie sobie sama wszystko wysyłkowo zorganizuję z Tobą.
    Doradca Noszenia ClauWi®

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

A właśnie, napisałabyś, jak się zorganizowałyście ten żlobek zabrzmiał ciekawie..

Miejscowość
    Grodzisk Maz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mesimarja Zobacz posta
    Zaproszona przez Choco, dołączam do wątku
    Co prawda w międzyczasie zmieniłam miejscówkę - ale tylko na chwilę. Przez to przeprowadzkowe zamieszanie też długo wiadomości nie odczytywałam. Ale moje miejsce na ziemi buduje się właśnie w okolicy Grodziska, także do wątku się dopisuję
    a w której stronie Grodziska? obok mnie się teraz dużo buduje - w kierunku na Odranowolę miło by było mieć sąsiadkę, bo wprawdzie się przeprowadziłam już prawie 2 lata temu, ale z zabieganą ciążą, a potem niemowlęcym brzdącem jakoś nie rozwinęłam oszałamiającego życia towarzyskiego. choć nie powiem - robię postępy
    u nas niestety też glut:/ jadę właśnie sprawdzić u lekarza, czy nieszkodliwy, czy uziemiający
    "Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq

Miejscowość
    Grodzisk Maz.

Domyślnie

uziemiający

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A właśnie, napisałabyś, jak się zorganizowałyście ten żlobek zabrzmiał ciekawie..
    Iza w zasadzie nic wielkiego - buduję życie od nowa, chodzę na psychoterapię żeby się po tym wszystkim pozbierać i od 2 grudnia zaczynam swoją działalność gospodarczą, a do końca stycznia oddaję doktorat. Ogólnie wracam do życia i do ludzi
    Mieszkam jeszcze w moim własnym domu ale de facto oddałam go dawno temu rodzicom więc nie mogę się teraz o niego upominać. Do Świąt powinnam już wprowadzić się do mieszkania po babci w centrum Olsztyna (tylko 38 m2 ale za to z ogrodem, w centrum ale w zacisznej i bocznej ulicy i na dodatek to kamienica pełna staruszków więc jest duży spokój). Helenka od lipca w przedszkolu w Olsztynie a od stycznia Kasia w tym samym miejscu w grupie żłobkowej (kończy 17 mcy więc się już zgodzili).

No i zakomunikuję uroczyście - od minionego piątku mój nielot zaczyna samodzielnie chodzić. Ruszyła mając 15m i 2d Lepiej późno niż później
    Doradca Noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

choco - co u CIebie? słyszałam, że węzeł wiskitki otworzyli, to stwarza pewne nowe możliwości :-D
    sugerujesz, że powinnam obie panny na siebie zarzucić i pobiec autestradą zbaczając na odpowiednich zjazdach?

jakoś dajemy radę. choć wciąż coś wyskakuje i poznaję wciąż nowych lekarzy

dziewczyny z Gro - piszę ogólnie bo może ktoś podczytuje a nie pisze
    jakbyście były chętne na jakiś spacerek przy sprzyjającej aurze to proszę o cynk. na sobotę/niedzielę mogę podjechać a niedługo będę w Gro 2x w tyg na rehabilitacji więc i w tyg chętnie się spotkam. tylko przypominam - mam na stanie niemowla
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

egla - nielot? gratuluję udanego startu zatem! lepszy późny start niż falstart

choco - nooo.. niezupełnie to miałam na myśli, ale jeśli potrafisz rozwinąć szybkość minimalną na autostradzie, to pozostaje nam tylko umówić termin

Uprawnienia umieszczania postów