Ja lubię Platany endokrynologicznie i laboratoryjnie, właśnie sie tam przepisałam do lekarza POZ, ale rozważam lekarza dzieciowego. Znasz tam kogoś polecenia godnego?
A ja chorutka, zresztą u nas wszyscy zakaszlani![]()
Ja lubię Platany endokrynologicznie i laboratoryjnie, właśnie sie tam przepisałam do lekarza POZ, ale rozważam lekarza dzieciowego. Znasz tam kogoś polecenia godnego?
A ja chorutka, zresztą u nas wszyscy zakaszlani![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Dobra, obiecuję nie łączyć spotkań towarzyskich z konsultacjami. Słowo skauta!![]()
od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3
te nosidła są piękne. ale aż tak nie wsiąkłam, żeby wymieniać regularnie, a jak przechodziłam z chusty na nosidło to tylko Bondolino było dla tak małych rozmiarowo chuściochów...
a teraz już i tak nogi najfajniejsze.
co do konsultacji, to sie nie wypowiadam, bo nigdy w żadnych nie uczestniczyłam![]()
"Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq
Moje Wuzetki: Zo VI.2011i Zu VIII.2013
Forumowe Paczki Mikołajowe!
Wam to dobrze a ja na towarzyskim wygnaniu...
Doradca Noszenia ClauWi®
Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)
me'shell - nie potrafię jeszcze polecić, jestem tam z doskokuale mają fajnych fizjoterapeutów
egla - przy kilkunastu kilogramach faktycznie tula jest wygodniejsza z powodu tego szerokiego sztywnego pasa biodrowego
gouomb - heh, uświadomiłaś mi niechcący, że ja uczestniczyłam w kilkuset! i każda inna była![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Iza - oj tak, pas biodrowy jest rewelacyjnyA Kasia to waży dopiero 10,5 kg - odkąd się przemieszcza na 4 kończynach to albo zasuwa albo je lub śpi. I niewiele przybiera przez te szaleństwa podłogowe więc już nie taka kluska jak niegdyś bywało. Już tych fałdek na nózkach nie ma Moja Droga
Ale straszliwa z niej przylepa, normalnie jak wypadek przy pracy z AP
![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
Jak to Kasia bez fałdek? nie starcza mi wyobrażni![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
spionizowana, zębata - phi spodziewałąm się, ale że bez fałdek? czekam na fotę.
egla - paputy są!! nawet w rozmiarze xxlhttp://naturalnamama.pl/index.php?d=...=22&operator=0
Możesz mi już odłożyć granatowe w serducha na 12-18 mcy?Kliknę dopiero późnym wieczorem ale chcę mieć pewność, że nie znikną
Tylko ustalę czy K. może je od Ciebie odebrać bo będzie do nas jechał za tydzień.
Doradca Noszenia ClauWi®
Zaproszona przez Choco, dołączam do wątku
Co prawda w międzyczasie zmieniłam miejscówkę - ale tylko na chwilę. Przez to przeprowadzkowe zamieszanie też długo wiadomości nie odczytywałam. Ale moje miejsce na ziemi buduje się właśnie w okolicy Grodziska, także do wątku się dopisuję![]()
mesimarja - witaj
choco - co u CIebie? słyszałam, że węzeł wiskitki otworzyli, to stwarza pewne nowe możliwości :-D
egla - i co? nie mógł?![]()
Nie pytałam bo mnie wkurzał strasznieJeszcze jedną parę potrzebuję do żłobka więc pewnie sobie sama wszystko wysyłkowo zorganizuję z Tobą.
Doradca Noszenia ClauWi®
A właśnie, napisałabyś, jak się zorganizowałyścieten żlobek zabrzmiał ciekawie..
a w której stronie Grodziska? obok mnie się teraz dużo buduje - w kierunku na Odranowolęmiło by było mieć sąsiadkę, bo wprawdzie się przeprowadziłam już prawie 2 lata temu, ale z zabieganą ciążą, a potem niemowlęcym brzdącem jakoś nie rozwinęłam oszałamiającego życia towarzyskiego. choć nie powiem - robię postępy
u nas niestety też glut:/ jadę właśnie sprawdzić u lekarza, czy nieszkodliwy, czy uziemiający![]()
"Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq
uziemiający![]()
Iza w zasadzie nic wielkiego - buduję życie od nowa, chodzę na psychoterapię żeby się po tym wszystkim pozbierać i od 2 grudnia zaczynam swoją działalność gospodarczą, a do końca stycznia oddaję doktorat. Ogólnie wracam do życia i do ludzi
Mieszkam jeszcze w moim własnym domu ale de facto oddałam go dawno temu rodzicom więc nie mogę się teraz o niego upominać. Do Świąt powinnam już wprowadzić się do mieszkania po babci w centrum Olsztyna (tylko 38 m2 ale za to z ogrodem, w centrum ale w zacisznej i bocznej ulicy i na dodatek to kamienica pełna staruszków więc jest duży spokój). Helenka od lipca w przedszkolu w Olsztynie a od stycznia Kasia w tym samym miejscu w grupie żłobkowej (kończy 17 mcy więc się już zgodzili).
No i zakomunikuję uroczyście - od minionego piątku mój nielot zaczyna samodzielnie chodzić. Ruszyła mając 15m i 2dLepiej późno niż później
![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
sugerujesz, że powinnam obie panny na siebie zarzucić i pobiec autestradą zbaczając na odpowiednich zjazdach?
jakoś dajemy radę. choć wciąż coś wyskakuje i poznaję wciąż nowych lekarzy
dziewczyny z Gro - piszę ogólnie bo może ktoś podczytuje a nie pisze
jakbyście były chętne na jakiś spacerek przy sprzyjającej aurze to proszę o cynk. na sobotę/niedzielę mogę podjechać a niedługo będę w Gro 2x w tyg na rehabilitacji więc i w tyg chętnie się spotkam. tylko przypominam - mam na stanie niemowla![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
egla - nielot?gratuluję udanego startu zatem! lepszy późny start niż falstart
choco - nooo.. niezupełnie to miałam na myśli, ale jeśli potrafisz rozwinąć szybkość minimalną na autostradzie, to pozostaje nam tylko umówić termin![]()