Strona 184 z 231 PierwszyPierwszy ... 84134174176177178179180181182183184185186187188189190191192194 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,661 do 3,680 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dawno nie zaglądałam bo u nas jakoś czas mocno przyspieszył przed Świętami i Nowym Rokiem. Grzyby, kapusty i inne takie nie mają związku z alergią bezpośrednio ale moje dziecko starsze było mega wrażliwe na produkty wzdymające i ciężkostrawne (brzydkie kupy, wieczorne wrzaski właśnie po bigosie...) i teraz mam ogólną prewencję. Chociaż chociaż wrąbałam chyba pół blachy własnej roboty tortu makowego (mak, jabłka, MASŁO, budyń waniliowy i polewa czekoladowa własnej roboty na bazie kakao holenderskiego- sic!) i Kasia żyje i miewa się nieźle. Fakt, że noce ostatnio miała gorsze ale liczę, że to kwestia tłumu obcych ludzi wokół. No chyba że jeszcze cebuli w śledziach chociaż starałam się i wybierałam ją widelcem
    Ale na tym przygoda z nabiałem się skończyła...

Proszę Was o pomoc - szukam kogoś z overlockiem w okolicy bo będę szyła z tetry i bawełny myjki wielorazowe. A boję się iść do krawcana rynku w Brwinowie bo mnie nieźle skasuje - mam z nim złe przejścia po ostatnim skracaniu spodni.

No i wszystkim Wam życzę spokojnego Nowego Roku i wiecznie zdrowych dzieci, domu, co się sam sprząta i obiadu, co to się sam gotuje
    Doradca Noszenia ClauWi®
    Mama dwóch córek: H. (03.2008) i K. (08.2011)

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

Izu bardzo dziekuje w imieniu Julci za pamiec.
    Nasza swieta minely szpitalnie i nowy rok tez sie tak zacznie. 23 wieczorem Jula bardzo wymiotowala. Janek pojechal z niado szpitala. Dostala kroplowke nawadniajaca. Wyszli w wigilie po poludniu. 25 prawie wszyscy mielismy jakiegos rota. Oprocz Juli i babci. Ada tez. Wymiotowala. O 3 w nocy 26 pojechalismy do szpitala, zeby ja lek obejrzal. No i zostalysmy w szpitalu. Wyszlysmy 27 na przepustke. Bo z Ada bylo ok a to byly urodziny Julci. Potem pojechalysmy na echo a wczoraj po wypis. Echo ok. Ale stwierdzili, ze Ada ma nietolerancje laktozy, bo jej kupki pachna kwasem. No i ph kalu jest niskie. Zaproponowali mi przejsciowo nutramigen. No way. Nie jem nabialu.
    Wczoraj Julci na pisi zrobila sie jakas krostka. W nocy Jyla goraczkowala. Dzisiaj ta krostka jest duzo wieksza jakby jej jedna strona pisiuni byla bardzo opuchnieta. I do tego jakas ranka sie zrobila. Nadal ma goraczke. Janek pojechal z nia do szpitala do pani dr, ktora ja prowadzi. I zostali przyjeci do szpitala. Dostaje antybiotyk i beda tam kilka dni.
    A w czw czyli wczoraj jak byli na chemii okazalo sie, ze ten port co ma wszczepiony jest umieszczony za nisko. I w czw ten co bedzie jest planowana operacja. Beda jej rozcinac i go podciagac do gory.
    Ja juz chyba stracilam wiare, ze kiedykolwiek bedzie dobrze.
    Tym oto malo optymistycznym akcentem zycze wszystkim dobrego nowego roku.

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

ołfakinszit

Chustofanka
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olcia Zobacz posta
    Ja juz chyba stracilam wiare, ze kiedykolwiek bedzie dobrze.
    Tym oto malo optymistycznym akcentem zycze wszystkim dobrego nowego roku.
    hej, kochana, tak nie można! tyle już na Was spadło,że pewnie wyczerpaliście limit pecha na cały przyszły rok powodzenia
    Mama Jaśka zwanego Gałganem (18.04.2011), żona Niedźwiedzia i tylko trochę szalona współlokatorka 4 kotów

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lena O. Zobacz posta
    hej, kochana, tak nie można! tyle już na Was spadło,że pewnie wyczerpaliście limit pecha na cały przyszły rok powodzenia
    Tez tak myslalam. Tyle, ze caly czas pojawia sie cos nowego. W sylwestra zloze Adzie zyczenia, dam jej cyca i pojde spac. O. A moj maz spedzi ten czas w szpitalu na onkologii. Bardziej dolujacego miejsca chyba nie ma.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Olcia ale pomyśl, że naprawdę niedługo już będzie lepiej. Zobaczysz! Słowo daję, że tak będzie. Jak z Helenką miałam jazdy bo chorowała i miała skórę podrapaną do krewi też miałam doła. Wszystko co złe mija.
    Doradca Noszenia ClauWi®

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

egla - oj tak - ten dom, który sam się sprząta to marzenie moje! dobre życzenia

Olcia - niedobre wieści chciałabym, żeby już się od Was odczepiło.

ja mam jakieś totalne osłabienie. Wciąż bym spała tylko. Nie wiem co się dzieje..

egla - wybacz, że nie oddzwoniłam, bardzo kiepsko się czuję.
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    ja mam jakieś totalne osłabienie. Wciąż bym spała tylko. Nie wiem co się dzieje..

egla - wybacz, że nie oddzwoniłam, bardzo kiepsko się czuję.
    Luzik, ja tak miałam 2 tygodnie temu i Konrad stanął na wysokości zadania - przejął na cały dzień (z przerwami na karmienie) obie królewny.
    Iza wyślę Ci maila to może mi powiesz co możesz mieć u siebie w sklepie bez nazwy
    Doradca Noszenia ClauWi®

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

oj, Dziewczyny.
    no nieoptymistyczny ten koniec roku.

Olcia, tak bardzo, bardzo Ci współczuję... i rozumiem ten brak ślepo optymistycznego nastawienia.

jesteś bardzo dzielna, a ja o Was... sama wiesz

Iza - odpocznij. Możesz? możesz nie pracować do drugiego? to tylko dwa dni
    wyłącz telefon, nie zaglądaj do TEJ skrzynki...

Domyślnie

olcia, niech to się odczepi, niech ten rok 2012 będzie milion razy lepszy!! Serce mi się kraje, jak Ciebie czytam, dużo siły dla Was wszystkich życzę...

Iza, odpocznij kobieto! PRoszę! A zdjęcia Gai-szkodnika kochanego niezłe!

BTW, materac się przydał bardzo!

Dosiego roku, dizewczyny!

Chustofanka Awatar suri80
    Miejscowość
    okolice Warszawy

Domyślnie

olcia, aż nie chce się wierzyć, że tyle przykrych rzeczy w tak krótkim czasie może przytrafić się jednej osobie... Czasem takie próby przychodzą w życiu i niestety jak się sypie, to wszystko na raz... Ale wiesz... po burzy wychodzi słońce na pewno niedługo wasza siła i cierpliwość zostaną wynagrodzone.
    Z odchodzącym Starym Rokiem mam nadzieję, że pożegnacie również wszelkie nieprzyjemności i przede wszystkim ZDRÓWKA życzę
    http://www.oczami-mamy.pl/

"Dziecko chce być dobre. Nie wie- wytłumacz, nie umie- naucz..."

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Olcia - przytulam

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

Dzieki wielkie dziewczyny. Jakos mi nie do smiechu i nastroj mam raczej placzliwy. Mam nadzieje, ze nie bedzie taki caly przyszly rok.
    Wszystkiego dobrego dla Was.

Chustofanka Awatar madzior
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

Olcia, bardzo Was ściskam wszystkich i przesyłam dobre mysli... będzie lepiej, tylko musisz w to wierzyć!!

i wszystkim noworocznie życzę tego co naj... i przede wszystkim ZDRRROOOWIAAAAA!!!! bo ono chyba wszystkich opuściło ostatnio. Może przynajmniej w styczniu trochę śniegu w końcu będzie i humory się poprawią? ja już bardzo chętnie poszalałabym na śniegu, zamiast uważać na błoto...
    mama Jakub-usia (21.04.2009)

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

no i co? i nowy jest
    to najlepszego!

czy któraś zaszalała na wyprzedaży u Bushido?

Chustofanka
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

najlepszego!!!
    wyprzedaży? szczęśliwie opanowałam się i nawet nie zajrzałam...zwłaszcza, że właśnie kupiłam na bazarku lniane koty - a dopiero co narzekałam na męża, że kupuje kolejne chusty
    Mama Jaśka zwanego Gałganem (18.04.2011), żona Niedźwiedzia i tylko trochę szalona współlokatorka 4 kotów

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lena O. Zobacz posta
    najlepszego!!!
    wyprzedaży? szczęśliwie opanowałam się i nawet nie zajrzałam...zwłaszcza, że właśnie kupiłam na bazarku lniane koty - a dopiero co narzekałam na męża, że kupuje kolejne chusty
    nooooo, a nawet rozprzedaży, bo jak inaczej nazwać hybrydy storczowe za 140, a chusty od 120?

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

ja nie zaszalałam, ale mnie raczej nie pytałaś?
    chociaż takich cen hurtowych bardzo bym sobie życzyła

Mam już dość popsutej zimy! ja chcę mróz i śnieg

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    nooooo, a nawet rozprzedaży, bo jak inaczej nazwać hybrydy storczowe za 140, a chusty od 120?
    Nie szargaj mi Mi nerwów bo kupiłam niedawno hybrydę za grubo ponad 300...
    Zakupiłabym z przyjemnością za mniej bo teraz coś mi pilnie wyskoczyło z Kasią i Helenką. I jeszcze się dopieluchowuję i szukam oszczędności w pielęgnacji małej.
    Doradca Noszenia ClauWi®

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

egla - spokojnie, czekoladowego nosidła nie było.
    i ten wątek zniknął.. nie pamiętam jaki był kolor, chyba beżowe? i kolejka do niego?

Uprawnienia umieszczania postów