Strona 134 z 231 PierwszyPierwszy ... 3484124126127128129130131132133134135136137138139140141142144184 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,661 do 2,680 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Chustoholiczka

Domyślnie wtrącę się.. ;)

Chustonówka

Domyślnie

Przywitam się ładnie Właśnie od miesiąca mieszkamy w nowym domu i właśnie pod Wawą w Brwinowie

Tak się zastanawiam czy są w pobliżu spotkania klubu kangura lub inne? Chętnie dokształciłabym się No i przede wszystkim wypróbowałabym chustę kółkową lub pouch - bo szukam czegoś dla mojej 15-miesięcznej córy. Do tej pory nosiłyśmy się w ergo, a dzisiaj dostałam przepiękne mt tuli(przyznam, że zakochałam się w nim i zdecydowanie fajniej mi w nim nosić niż w nosidle, choć na widok tych pasów oniemiałam... Jednak cały czas poszukuję czegoś, co założę w 5 sekund i doniosę młodą na parking

Od razu przyznam się, że nie przebrnęłam przez cały wątek...

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

cześć nie ma w Pruszkowie, ani tym bardziej w brwinowie klubu kangura. Ja mam i kółkową i pouch, więc będziesz mogła przymierzyć sobie moje .. a jesteś zmotoryzowana? bywasz w Pruszkowie? ładny park tu mamy.
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustonówka

Domyślnie

Nie bywam często... Jestem zmotoryzowana, więc bardzo chętnie spotkam się
    Zresztą nawet w następnym tygodniu muszę podjechać korektę w Zusie złożyć, więc jakby była ładna pogoda, to chętnie odwiedzę park Tylko jak tam z miejscami do parkowania(to mój słaby punkt, jeszcze;>)
    Ostatnio edytowane przez saraswati ; 16-03-2011 o 20:45 Powód: literówka

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

zatem czekamy na ładną pogodę
    a przy parku można spoko zaparkować w ciągu dnia. Zresztą, jak pogoda ładna, to i dojść można kawałek

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Domyślnie

Hej Laski, ja przelotem przed wyjazdem. Dostaliśmy dla Helenki dowód, więc jest ok. Ale i tak mam totalny kociokwik przedwyjazdowy.
    Niemniej jutro o 14.00 (mam nadzieję ) ruszamy, nocleg w Czechach, w sobotę po południu powinniśmy być na miejscu.
    Jak wrócimy będzie wiosna i może jakieś spotkanko zorganizujemy? Plenerowe? A jak z Podkową - będzie jeszcze dostępna?
    No to trzymajcie się i do usłyszenia za 2,5 tygodnia
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Baw się dobrze i do zobaczenia! i przywieź nam jakieś smakowite zdjęcia do podziwiania!!

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LittleMonster Zobacz posta
    Jak wrócimy będzie wiosna i może jakieś spotkanko zorganizujemy? Plenerowe? A jak z Podkową - będzie jeszcze dostępna?
    No to trzymajcie się i do usłyszenia za 2,5 tygodnia

ja chętnie bym Was poznała i nie ukrywam, że do Podkowy mi najbliżej - nawet na pieszo na spacerek mogę się wybrać Więc jeśli będzie jakiś plener w Podkowie, to ja się piszę na 100%

Chustonówka
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie Nowa

Witam
    Dzisiaj nasza kochana poczta polska dostarczyła mi pierwszą chustę LennyLamb i.. no właśnie wrzuciłam do pralki na tę chwilę. Mimo dokładnych instrukcji nie odważyłam się nawet spróbować, fakt, czytając fora wyszło, że chyba na głęboką wodę się rzuciłam.. Czy jest tu ktoś z Pruszkowa chodzący na spacerki do parku Sokoła, chętny pokazać z czym ta chusta się je? Będę dźwięczna

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

no, LM - to ja też liczę na foty
    Podkowa dostępna, jasne, ale z racji aktualnie ostrej podłogowości Kajetana ja jednak wolę poczekać na możliwość pikników na trawie

wiecie co... bywam tu rzadziej niż rzadko ostatnio i chyba nie jest mi z tym źle
    jakby co, to mailujcie.

Chustofanka Awatar suri80
    Miejscowość
    okolice Warszawy

Domyślnie

Hej, hej,
    dawno mnie tu nie było, myśłałam, że sporo przegapiłam, ale widzę, że wszystkie zajęte bardzo
    My już w nowym domu od jakiegoś czasu. Powoli dochodzimy do siebie. Jak na razie przy takiej pogodzie dojazd...kiepski , ale jak tylko wiosna podsuszy grunt, to zapraszam do siebie i przy okazji na spacer po Podkowiańskich lasach
    http://www.oczami-mamy.pl/

"Dziecko chce być dobre. Nie wie- wytłumacz, nie umie- naucz..."

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

o! to ja w nieświadomości żyję, że mi chustosąsiadkę wywiało fajnie, że już u siebie jesteście!

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

wątek śpi...

Chustonówka
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie Pierwszy wypad z chustą

Cześć
    Dziś pierwszy raz wyszłyśmy z Tosiem na spacer (Wandzia w chuście), wszyscy mili, drzwi otwierali, uśmiechali się - tylko myśleli, że lalkę mam zamotaną - a po co mi lalka w chuście? mam straszny problem z dociąganiem, muszę ćwiczyć, chusta jeszcze dość sztywna, ale powoli mięknie.. ponawiam pytanie o jakąś pomocną ChustoMamę z Pruszkowa, może jakieś rady bezpośrednio podane mi pomogą, bo na razie Wandzi się śrenio w chuście podoba.. a w teorii to fajna rzecz, jednak zanim zakupię kolejną chustę (niestety cierpię na niedobór gotówki) wolałabym nauczyć się wiązać poprawnie, bo może Jej się nie podoba, bo ja źle wiążę.. ech..

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

pinka - cześć a w jakiej części Pruszkowa mieszkasz?

Chustofanka Awatar agatha
    Miejscowość
    okolice Warszawy

Domyślnie

Cześć Pinka!
    Wątek faktycznie drzemie - ja okropnie zajęta szykowaniem pierwszych urodzin (!!!) i planowanym powrotem do roboty (ech...) A do parków jakoś ostatnio jeździmy dalej - bo droga do Pruszkowa od nas w gruzach...
    Czy LM wylicytowała najzabawniejszy wątek o sobie? bo przed chwilą padłam ze śmiechu...
    Ostatnio edytowane przez agatha ; 25-03-2011 o 21:37

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

witam nowe chustomamy

ależ dawno mnie na forum nie było i sama nie wiem czy mi z tym dobrze czy źle

tęskno do Was dziewczyny ale tak na żywo
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Agatha - taaak, budowa obwodnicy całkowicie zniszczyła drogę w okolicach domaniewa. ostatnio jechałam tam 3km/h.

choco -

Chustonówka
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

Witam wszystkich
    Mieszkam w centrum do parku sokoła mam rzut beretem, no może takim cięższym Wandzia nawet sobie drzemie już w chuście ale jest ruchliwa i niestety godzina noszenia to dla Niej już za długo.. ostatnio spotkałam chustomamę i poradziła mi nosidełko ergonomiczne jak już Wandzia będzie siedzieć, już sama nie wiem, po to kupiłam chustę, żeby chustować i starszego Tośka.. ech..

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

och, Dziewczyny!
    jak się robi pięknie na świecie...

witajcie

Uprawnienia umieszczania postów