antypatie antypatiami ale...
http://www.chusty.info/forum/showthr...=1#post1127113
antypatie antypatiami ale...
http://www.chusty.info/forum/showthr...=1#post1127113
Przywitam się ładnieWłaśnie od miesiąca mieszkamy w nowym domu i właśnie pod Wawą
w Brwinowie
Tak się zastanawiam czy są w pobliżu spotkania klubu kangura lub inne? Chętnie dokształciłabym sięNo i przede wszystkim wypróbowałabym chustę kółkową lub pouch - bo szukam czegoś dla mojej 15-miesięcznej córy. Do tej pory nosiłyśmy się w ergo, a dzisiaj dostałam przepiękne mt tuli(przyznam, że zakochałam się w nim i zdecydowanie fajniej mi w nim nosić niż w nosidle, choć na widok tych pasów oniemiałam...
Jednak cały czas poszukuję czegoś, co założę w 5 sekund i doniosę młodą na parking
Od razu przyznam się, że nie przebrnęłam przez cały wątek...
cześćnie ma w Pruszkowie, ani tym bardziej w brwinowie klubu kangura. Ja mam i kółkową i pouch, więc będziesz mogła przymierzyć sobie moje .. a jesteś zmotoryzowana? bywasz w Pruszkowie? ładny park tu mamy.
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Nie bywam często...Jestem zmotoryzowana, więc bardzo chętnie spotkam się
Zresztą nawet w następnym tygodniu muszę podjechać korektę w Zusie złożyć, więc jakby była ładna pogoda, to chętnie odwiedzę parkTylko jak tam z miejscami do parkowania(to mój słaby punkt, jeszcze;>)
Ostatnio edytowane przez saraswati ; 16-03-2011 o 20:45 Powód: literówka
zatem czekamy na ładną pogodę
a przy parku można spoko zaparkować w ciągu dnia. Zresztą, jak pogoda ładna, to i dojść można kawałek![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Hej Laski, ja przelotem przed wyjazdem. Dostaliśmy dla Helenki dowód, więc jest ok. Ale i tak mam totalny kociokwik przedwyjazdowy.
Niemniej jutro o 14.00 (mam nadzieję) ruszamy, nocleg w Czechach, w sobotę po południu powinniśmy być na miejscu.
Jak wrócimy będzie wiosna i może jakieś spotkanko zorganizujemy? Plenerowe? A jak z Podkową - będzie jeszcze dostępna?
No to trzymajcie się i do usłyszenia za 2,5 tygodnia![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
Baw się dobrze i do zobaczenia! i przywieź nam jakieś smakowite zdjęcia do podziwiania!!
Witam
Dzisiaj nasza kochana poczta polska dostarczyła mi pierwszą chustę LennyLamb i.. no właśniewrzuciłam do pralki na tę chwilę. Mimo dokładnych instrukcji nie odważyłam się nawet spróbować, fakt, czytając fora wyszło, że chyba na głęboką wodę się rzuciłam.. Czy jest tu ktoś z Pruszkowa chodzący na spacerki do parku Sokoła, chętny pokazać z czym ta chusta się je? Będę dźwięczna
![]()
no, LM - to ja też liczę na foty
Podkowa dostępna, jasne, ale z racji aktualnie ostrej podłogowości Kajetana ja jednak wolę poczekać na możliwość pikników na trawie
wiecie co... bywam tu rzadziej niż rzadko ostatnio i chyba nie jest mi z tym źle
jakby co, to mailujcie.
Hej, hej,
dawno mnie tu nie było, myśłałam, że sporo przegapiłam, ale widzę, że wszystkie zajęte bardzo
My już w nowym domu od jakiegoś czasu. Powoli dochodzimy do siebie. Jak na razie przy takiej pogodzie dojazd...kiepski, ale jak tylko wiosna podsuszy grunt, to zapraszam do siebie i przy okazji na spacer po Podkowiańskich lasach
![]()
o! to ja w nieświadomości żyję, że mi chustosąsiadkę wywiałofajnie, że już u siebie jesteście!
wątek śpi...
Cześć
Dziś pierwszy raz wyszłyśmy z Tosiem na spacer (Wandzia w chuście), wszyscy mili, drzwi otwierali, uśmiechali się - tylko myśleli, że lalkę mam zamotaną - a po co mi lalka w chuście?mam straszny problem z dociąganiem, muszę ćwiczyć, chusta jeszcze dość sztywna, ale powoli mięknie.. ponawiam pytanie o jakąś pomocną ChustoMamę z Pruszkowa, może jakieś rady bezpośrednio podane mi pomogą, bo na razie Wandzi się śrenio w chuście podoba.. a w teorii to fajna rzecz, jednak zanim zakupię kolejną chustę (niestety cierpię na niedobór gotówki) wolałabym nauczyć się wiązać poprawnie, bo może Jej się nie podoba, bo ja źle wiążę.. ech..
pinka - cześća w jakiej części Pruszkowa mieszkasz?
Cześć Pinka!
Wątek faktycznie drzemie - ja okropnie zajęta szykowaniem pierwszych urodzin (!!!) i planowanym powrotem do roboty (ech...) A do parków jakoś ostatnio jeździmy dalej - bo droga do Pruszkowa od nas w gruzach...
Czy LM wylicytowała najzabawniejszy wątek o sobie? bo przed chwilą padłam ze śmiechu...
Ostatnio edytowane przez agatha ; 25-03-2011 o 21:37
witam nowe chustomamy
ależ dawno mnie na forum nie byłoi sama nie wiem czy mi z tym dobrze czy źle
![]()
tęskno do Was dziewczyny ale tak na żywo![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Agatha - taaak, budowa obwodnicy całkowicie zniszczyła drogę w okolicach domaniewa. ostatnio jechałam tam 3km/h.
choco -![]()
Witam wszystkich
Mieszkam w centrumdo parku sokoła mam rzut beretem, no może takim cięższym
Wandzia nawet sobie drzemie już w chuście
ale jest ruchliwa i niestety godzina noszenia to dla Niej już za długo.. ostatnio spotkałam chustomamę i poradziła mi nosidełko ergonomiczne jak już Wandzia będzie siedzieć, już sama nie wiem, po to kupiłam chustę, żeby chustować i starszego Tośka.. ech..
och, Dziewczyny!
jak się robi pięknie na świecie...
witajcie![]()