Strona 21 z 26 PierwszyPierwszy ... 111314151617181920212223242526 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 420 z 515

Wątek: Itti bitti, D'lish, sio, aio, Tutto, sio

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikulo Zobacz posta
    Właśnie, po przemoczeniu robią się sztywne, ale nie zmienię przeciez pieluchy, jak mi zaraz po załozeniu dziecie nasika, a pielucha na wpół sucha. Z dodatkową wkłądka jest bardziej chłonna, ale u chłopca nie ma wtedy luzu przy jąderkach, to kolejny minus. Ale i tak je lubię
    dlaczego nie zmienisz? ja jak zauwazam ze Michal nasikal to zmieniam od razu
    po co ma w siuskach siedziec?

ja lubie IB za to ze Michal w nich nie jest skazany wylacznie na dresy ale moze zalozyc dopasowane jeansy

Domyślnie

mój chodzi w dżinsach w m.i. fuzzi bunz i w chińczykach babyland, w IB też chodził w dresach nie chodzi w ogóle, tylko w domu

Chustomanka Awatar Szczuru
    Miejscowość
    stolyca ;)

Domyślnie

a nam służyły..póki Lilka nie zaczęła puszczać mega sików
    są fajne,ale uważam,że dla młodszych albo dla mini sików

serio są chińskie?
    a było napisane,że z australii

i w dzinsach też chodzi w innych,nie tylko IB
    Ostatnio edytowane przez Szczuru ; 04-05-2011 o 13:31

Chustomanka Awatar emmaline
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

designed in australia, made in china.
    Weronika Magdalena 09.10.09 http://weronikamagdalena.blog.pl

czekamynaczerwcowegochłopca2017

Chustomanka Awatar Szczuru
    Miejscowość
    stolyca ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emmaline Zobacz posta
    designed in australia, made in china.

no tak,niech żyje moje czytanie ze zrozumieniem xD

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ja je nadal lubię. Głównie za to że wąskie w kroku, a moja Zosia do chudzieńkich nie należy więc nie narzekam. Są małe na pupie, czego nie mogę powiedzieć o większości pieluch. Przeciekać - czasem przecieknie, podobnie jak inne pieluszki... Ale mała siusia teraz na prawdę bardzo bardzo dużo i czekam aż się odpieluchuje

Chustofanka Awatar kasia_B
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

mam dwie, choć jeszcze nie miałam okazji wypróbować- pieluszki bardzo fajne, zgrabne, choć to wpinanie wkładów nieco skomplikowane i zastanawiam się czy napki nie będą uwierały maluszka. Bardziej pasują mi wkłady od IB SIO

Chusteryczka

Domyślnie

Przeciekają, i ten twardy wkład... dla drugiego bobasa się nie skuszę. NO chyba że coś nowego i lepszego wypuścili.
    Ale wygląd i efekt małej pupki bezkonkurencyjny

Chustonoszka Awatar Eko_mamusia
    Miejscowość
    Warszawa / Gocław

Domyślnie

a my mamy ONE SIZE i niestety narazie jest ona troszke zbyt luźnawa na mojego synka, pomimo iz urodził sie on bardzo duży.
    pieluszka ładna, z wkładami łatwo sie połapać jednakże mamy wycieki wiec narazie lezy w szafie i czeka na lepsze czasy Może jak Kubuś będzie wiekszy pieluszka rowniez sie lepiej sprawdzi.

Agnieszka

Chustonówka

Domyślnie

Jedna z moich ulubionych pieluszek. Taka mała, a taka chłonna! Bardzo dobrze leży na chudej pupie

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

ja miałam od urodzenia te pieluszki,ale przy leżącym dziecku wkurzały mnie te napy na plecach,nie macie wrażenia ze sa niewygodne?
    teraz już dorośliśmy do roz L wiec chyba znowu sobie kupie IB
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chusteryczka Awatar schiselle
    Miejscowość
    Radom

Domyślnie

ja właśnie sobie nabyłam roz S i jestem tak zadowolona, że kupiłam następne 4
    Jo 2011 Al 2017 ​Ga 2019

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa/Bielany

Domyślnie

ja zmuszona wybrać coś w pieluszkarni za ok 70 zł... susiłam się na IB ... i dylemat zaczął się przy rozmiarze... Młody waży 6.500 ... więc wypada kupić M... aLe że L wydała mi się jakas taka maŁa... spróbowałam... i pasuje ! zakłądam na noc... i 0 wycieku... !!! tak na dobrą spr w tym momencie każdy rozmiar by na Młodego pasowaŁ ! ... wkłady jeszcze nie zdążyły zesztywnieć... więc pieluszka sprawuje się bosko... a one są takie milusie i piękniusie, że jak znajdę jakiś mankament to im i tak wybaczę

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Z tymi rozmiarami w kg jest problem, bo dzieciaki przecież różne są. My używamy L choć dzieć waży 9kg i na wszystkie napy nie dopnę (a szczuplak z niego) Nieco większe są bitti tutto (powtarzam, nieco) więc chyba te australijskie dzieciaki jakieś takie mikre są
    Ale i tak je lubię i chetnie jeszcze dokupię - ostatnio zakupiłam 2 limitowane- boskie, ale zobaczyłam tą i wymiękłam

Czy one są gdzięs w Polsce dostepne??? Spotkałyście się?

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ja własnie testuje moją pierwszą ib snap na pupci córci. Dla mnie super. Nic nie wyciekło, a to pierwszy test . Po wyciagnięciu wkładów a otulacz był zupelnie suchy i włożyłam do niego tetre... rewelacja nawet z tetrą. 2 h spokoju na samej tetrze, poprostu bajer. Dodam, że moja Ania ma niecałe 6 kg i nosi m i już jest ok.Nie moge się doczekać następnych sztuk , które zamówiłam.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Odświeżę trochę wątek
    U mnie fascynacja jest dośc świeża, bo jakoś wcześniej nie wyobrażałam sobie wydac na jedną pieluchę pow. 40zł i siedziałam w kieszonkach, chinkach itp. Ale ostatnio oszalałam - również na punkcie IB sio i moja kolekcja się powiększa
    Nie wiem tylko oco chodzi z tym trzeszczeniem, szeleszczeniem, o którym piszecie. Moje takich dźwięków nie wydają, ale kilka razy prane, więc może je też dopadnie

Użytkuje się je świetnie - nic nam nie przecieka, L są idealne na mojego 9 kilowego szczuplaka (serio), no i ten wąski kroczek - w porównaniu z wonderoos 1 to jak majteczki
    Ostatnio edytowane przez libra ; 25-08-2011 o 15:58

Chustofanka Awatar mynia
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

my już odpieluchowane a IB używane rok - kupione nowe, zadbane nigdy mi nie trzeszczały ani szeleszczały. Wkład mają twardy to prawda - ale to już zależy czy pasuje dzieciu czy nie.

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

libra widząc jak bierzesz hurtem wszystkie IB też się skusiłam na jedną, tylko jeszcze do mnie nie dotarła, zobaczymy jak się sprawdza

Chustomanka Awatar jadorota
    Miejscowość
    Wielkopolska

Domyślnie

Ja miałam, ale ta wkładka twarda... Nawet nie założyłam chyba, albo może raz. Dupka owszem zgrabna, ale jednak wolę bugeniusy
    Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaUlki Zobacz posta
    libra widząc jak bierzesz hurtem wszystkie IB też się skusiłam na jedną,

Będziesz zadowolona.

Fakt, wpadłam ostatnio w szał zakupowy. A jak już widzę IB sio to nie ma zmiłuj - musi by moja. Ale zamierzam na razie spasowac - dla zachowania resztek przyzwoitości
    Powinnam zacząc wyprzedawac stosik kieszonkowy,zamieniając go na IB. Tylko nie bardzo mam ochotę pozbywac się moich kieszonek - jakoś tak się do nich przywiązałam

Uprawnienia umieszczania postów