choco - pogniewana??iii tam
pinka - to i do potulika masz bliskoja tam często spaceruję, łątwo będzie się umówić.
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Izu
dziewczyny odchudzam się trzymać proszę kciuki
i nowe szmaty znów mnie kręcą - niedobrze![]()
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
choco - && a jaki cel obrałaś? zwierz się, będziesz miała większą motywację :-D
a o jakiej szmacie marzysz?
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
a mnie zostało jeszcze ze 2-3 kilo do zrzutu
robi się ciężko, ale jak sobie będziemy za siebie trzymać kciuki, to będzie łatwiej, co?
choco, trzymam!![]()
dziewczyny, trzmam zatem kciuki za wasze kg - aby szybko spadły!
ja w najbliższych miesiącach raczej będę tyła ...(mam nadzieję)
pozdrawiam wszystkie!
i czekamy na suwaczek
olcia - gratulacje!!! właśnie, suwaczkowo się obsunęłaś
dasz ponosić?![]()
kurczaki ale emocjeale zdradź jeszcze coś bo ja się podekscytowałam jakby to o mnie chodziło
![]()
![]()
o ja! Tati ma już prawie 2 lata!! aaaaaaaa!
a ja prawie 39![]()
ale wyglądasz na nie więcej niż 29!![]()
IzaBK no do Potulika troszkę dalej, w związku z dwójką dzieciaków i niechęcią Tośka do wózka ostatnio wypuszczamy się blisko, czyli albo na plac zabaw przed blok, albo do Sokołaale może dałoby radę Zbója zagonić aż tam
olcia nieoficjalne gratulacje
co do odchudzania - dopóki się będę kompulsywnie obżerać słodyczami to klops.. więc trzymam za Was kciuki, jak schudniecie, średnią będziemy miały dobrą![]()
Witam, wszystkie nowe forumowiczki
Olcia, GRATULACJE!!!
Też się podjarałam, bo przypomniałam sobie jak to fajnie z brzuchem...
Co do zrzucania wagi, to u mnie niestety w drugą stronę, bo skazana cały dzień na moje absorbujące dzieci kompletnie nie mam czasu, żeby cokolwiek poćwiczyć.
A poza tym, to u nas Lenka molestuje mnie strasznie i domaga się mleka cały dzień (najgorzej jak też nad ranem). Przy okazji testuje świeżo "wyklute" ząbki, więc chodzę pokrwawiona!
A Tymek... Po powrocie od dziadków uznał chyba, że jest królewiczem wokół którego świat się kręci i zachowuje się tak, że zastanawiam się, czy to coś z naszymi genami jest nie tak, czy też ja jestem wyrodną matką...![]()
mi. -
suri - moja córa mówiła, że spotkała Cię na placu zabawjakbyś jesczze się kiedyś wybierała, puść smska!!! chętnie się spotkam, bo dawno nie widziałam żadnej "wyrodnej matki"
pinka - dziś będę spacerować w Twojej okolicy koło południa. A Ty jak wychodzisz na spacery?