amazonasa zaproponowalam w odzewie na posta w "kupię"![]()
amazonasa zaproponowalam w odzewie na posta w "kupię"![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
trochę długo poprzedniego posta pisałam
ZOSIA!! stara bababuziaczki! grzecznych rodziców Ci życzę
Me'shell - no to oby po powrocie Zosia była odstawiona! tego Ci życzę. Ja wyjeżdżałam nawet na tydzień karmiać Elę, i podczas mojej nieobecności nawet nie wspominałą o cycu, a na mój widok wszystko jej wracało..
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Wszystkiego najlepszego dla Zosi!
![]()
tak, bo moje mleczko było jedyne dla alergicznej Eli..![]()
O ile pamiętam, to przy Hektorze też schizowałam w temacie odstawienia, a wszystko stało się całkowicie bezboleśnie. W sumie karmiłam 1,5 roku i odstawiłam tylko dlatego, że chciałam zajść w kolejną ciążę, a dopóki karmiłam (nawet tylko 1 raz dziennie) to cykl mi nie wrócił. Tak czy tak, zmniejszałam ilość karmień po 1 zastępując je innymi posiłkami - jeśli taka była potrzeba, na noc postawiłam kubek z wodą, ale to akurat stało się jakoś samoistnie. Ostatniutkie karmienie jakie było, to poranne, bo dzięki temu nie musiałam się rano zrywac z łóżkaNo i któregoś dnia po prostu wstałam i dałam mu śniadanie 'zamiast', nastepnego dnia chciał cycka, ale odwróciłam jego uwagę, dałam znów śniadanie - i tak się skończyło. Najbardziej się bałam zmiany sposobu usypiania z cycka na bez cycka, ale przeszło zupełnie bez problemu. Więc możecie zrobić tak samo. Z tym,że u nas wtedy już karmienia i posiłki inne były dośc uregulowane, więc łatwo było stwierdzić, że teraz konkretny posiłek piersiowy zastępujemy innym rodzajem jedzenia.
100 lat dla Zosi !!!
Czy moje życzenia są największe i najróżowsze ?![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
tak, ale bez tańców i tortu![]()
Wszystkiego najlepszego dla Zosi!
Butelka - bo na BLW to już się dziecka nie da nakarmić łyżeczką....
serio? eeeeee... to chyba od dziecka zależy
a kaszkę chcesz dawać, bo Ala ciągle nie śpi?
Agatha - a może spróbuj dać małej po własnej łyżeczce do każdej ręki, i wkręcać się ze swoją łyżeczką co chwila? u nas to działa, ja tez przełamywałam blw w celu podtuczania Gai, żeby lepiej rosła![]()
olcia, LM - dziękujemy za życzenia, obie
dziwne to myśleć o sobie - jestem mamą i to już od roku...
póki co przeżyłam pierwszą urodzinowa imprezę rodzinną na kilkanaście osób, z obiadem itp itd,
fajnie było tylko potem padłam o 22 ;D
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Dziewczyny, nie ma któraś w Was znajomości w paszportowym w Pruszkowie?
Bo się od września wybieramy na te narty do Austrii i zapomnieliśmy, że Helena paszportu potrzebuje
Jutro jadę pstryknąć foto, we wtorek rano pędzimy do Pruszkowa (bo musi być oboje rodziców) składać wniosek o paszport i błagać panią o wydanie w trybie pilnym.... bo 18 marca wyjazd...
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
lm - nie znam nikogoale trzymam kciuki zeby sie udało!
ja też nie, ale LM- może dowód osobliwy wydają szybciej?
Ala nie śpi, może z głodu(?) - nie dowiem się, bo wieczorem niczego nie chce jeść, z butelki też - zjadła całe 20 ml i odmówiła więcej (już 4 dni pod rząd), a trzema łyżeczkami to już dawno próbowałam - i wypluwa wszystko o się jej włoży (potem czasem usiłuje to sama sobie do buzi włożyć) - generalnie pełne blw.... może więc nie śpi bo po prostu tak ma.
Agatha - a może zęby??
ja wczoraj przysnęłam usypiając Gaję, i obudziłam się dopiero rano..
mi. - pmiętasz może przez przypadek komu obiecałam pierwszenstwo w kolejce po vicky? chcę pójść za ciosem i wyprzedać więcej
no i wystawiłam na sprzedaż vicky, a potem się wycofałam.. to jest chusta doskonała
ale powinnam sprzedaż coś z czterometrowców. Do wyboru vicky i indio ultramarynowe. Co byście wybrały, gdybyście musiały?
i z długich chcę coś sprzdać - ananaskową babylonie czy bambusową diamentowa natke?
bym sprzedała vicky i babilonię a bambusa wrzuciła do farby
a ja już nie mam grecji - mam za to srebrne fale![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Izu, nie pamiętam
poszukaj szukajem może?
vicky bym nie sprzedawała, bo storcze wymiatatają jednak
bambusa... no chyba próbowałabym sprzedać. BB - jak chcesz![]()