Pokaż wyniki od 1 do 20 z 68

Wątek: tvn teraz!!!!!!!! -czyli wczoraj;)

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar Vivid
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

A ja mam jedno zastrzeżenie - skoro mamy popularyzować noszenie w chustach to może nie powinniśmy twierdzić, że: "Najlepiej iść na kurs, nie uczyć się z Internetu i instrukcji, żeby prawidłowo zawiązać dziecko".
    Czy tylko mi się wydaje, że tego typu stwierdzenie zniechęci wiele mam? Nie każdy może iść na kurs z różnych powodów, czy to brak czasu, pieniędzy, czy chociażby możliwości (mamy z mniejszych miejscowości). Do nauki wiązania trzeba się przyłożyć, to fakt, ale chyba da się zrobić to bez kursu, o ile mi wiadomo większość z nas tu na forum uczyła się sama, w sensie bez specjalnego kursu.

Poza tym, oczywiście - oby jak najwięcej tego typu programów, oby mam noszących jak najwięcej było.
    A Prokop w chuście - bezcenne

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vivid Zobacz posta
    A ja mam jedno zastrzeżenie - skoro mamy popularyzować noszenie w chustach to może nie powinniśmy twierdzić, że: "Najlepiej iść na kurs, nie uczyć się z Internetu i instrukcji, żeby prawidłowo zawiązać dziecko".
    Czy tylko mi się wydaje, że tego typu stwierdzenie zniechęci wiele mam? Nie każdy może iść na kurs z różnych powodów, czy to brak czasu, pieniędzy, czy chociażby możliwości (mamy z mniejszych miejscowości). Do nauki wiązania trzeba się przyłożyć, to fakt, ale chyba da się zrobić to bez kursu, o ile mi wiadomo większość z nas tu na forum uczyła się sama, w sensie bez specjalnego kursu.
    Gdybym miała iść na kurs i zapłacić za niego pewnie bym nie chustowała... Niestety, dla nas na początku każdy grosz się liczył, poza tym jeżdżenie gdzieś dalej niż 10 km od domu z noworodkiem było stresujące dla nas. Mnie nauczyła sąsiadka poznana przez forum i jakoś poszło....

Chustomanka
    Miejscowość
    "Kozia Wólka" we Włoszech/Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olik Zobacz posta
    Gdybym miała iść na kurs i zapłacić za niego pewnie bym nie chustowała... Niestety, dla nas na początku każdy grosz się liczył, poza tym jeżdżenie gdzieś dalej niż 10 km od domu z noworodkiem było stresujące dla nas. Mnie nauczyła sąsiadka poznana przez forum i jakoś poszło....
    ja podobnie jak Olik, gdyby nie forum i spotkania z dziewczynami z forum tez bym nie chustowala. po prostu chwilowo kasy brak

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

fajnie

też się zastanawiam, czy to "pójście na kurs" nie zniechęca- bo kasa.
    z drugiej strony- nie można powiedzieć, że bezpłatnie (bo przecież też się uczymy bezpłatnie!) bo ludzie będą wymagali od doradców uczenia za free...

Chustofanka Awatar sylabelle
    Miejscowość
    Poznań/Luboń

Domyślnie

widziałam i jak zwykle z mało czasu na zgłębienie tematu... Podobało mi się to, że "rozprawili się" z mitem krzywienia kręgosłupa u dziecka noszonego w chuście choć i tak pewnie to za mało i za krótko, bo jak ktoś jest anty-chustowy to i taki argument go nie przekona, zresztą chyba żaden

A co do kursów, to jasne - nie każdego stać, ale z drugiej strony jak kogoś to zainteresowało, w sensie dowiedział się poprzez ten program, że w ogóle takie coś jak kurs/warsztat wiązania chusty istnieje, to poszpera trochę w necie i jest duża szansa że trafi tu do nas, albo dowie się o różnych bezpłatnych spotkaniach, bo przecież takie też są...

Jak dla mnie to im więcej i częściej mówią w tv o tym temacie, tym lepiej - byle prawdziwie!
    Julka (VII 2009), Kornelia (V 2013), Konstanty (IX 2014)

Mój blog szydełkowy: sylabelle.blogspot.com
    FB: https://www.facebook.com/sylabellesylabelle

Chusteryczka Awatar tysia
    Miejscowość
    Lublin/Wilkołaz

Domyślnie

Reni jest teraz w "Między kuchnią a salonem"....znów mówią o kursach...
    Adam 2009
    Alicja 2011

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Ta prowadząca to idiotka jakaś.... Jaja sobie robi i myśli że dowcipna jest...

Chusteryczka Awatar tysia
    Miejscowość
    Lublin/Wilkołaz

Domyślnie

No ten program jak dla mnie to niekoniecznie się TVN-owi udał...więc jakoś mało dla mnie wiarygodny jest...
    Gdybym chust nie znała to nie wiem czy bym się przekonała....sorry...
    Adam 2009
    Alicja 2011

Chustomanka Awatar equidna
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

zgadzam się...masakra jakaś
    Martyna, mama Janka (28.09.2009) i Kuby (19.12.2011)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

no Reni sie starala w kapsulce niejako sprzedac szybko cala idee i fajnie, bo nie bylo w tym nic nienaturalnego. Prowadzaca - koszmar, jakas zakompleksiona baba, ktora mysli, ze trzeba z siebie zrobic blazna i wszystkich rozsmieszac, zeby zaistniec na ekranie.

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

co do prowadzącej - pani Dorota Deląg jest dla mnie nabzdyczonym beztalenciem aktorskim (jak i brat zresztą), nie trawię jej, tym bardziej od jej programu trzymałam się z daleka i jak widzę instynkt mnie nie zawiódł. a dzisiaj kto prowadził?

edit - właśnie obejrzałam dane na temat oglądalności, totalna padaka. ciekawa jestem kiedy zmienią prowadzące, bo pomysł z założenia ciekawy.
    Ostatnio edytowane przez Liv ; 04-11-2010 o 17:55
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Dzisiaj prowadziła ta druga w okularach, nawet nie mam ochoty poznać jej nazwiska.

Cóż... "Mała czarna", którą bardzo chętnie oglądam a też "gadają" to to nie jest

Chustofanka Awatar Kaaska
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Porannego odcinka nie widziałam ale zaraz poszukam w necie Prokopa w chuście muszę zobaczyć
    a po południu oglądałam Miedzy kuchnią ... to masakra ta kobita skakała w tej chuście Reni jej uwagę zwróciła że żarty sobie robi.
    Gdybym nie wiedziała o chustach więcej ta prowadząca by mnie do tego nie zachęciła .
    Amelka 2010
    Szymon 2012

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

Wiecie ja widziałam ten popołudniowy w miedzy kuchnią a salonem -jaką chustę miała Reni??Czy to był Leoś czarno-biały?
    A i jeszcze jedno, czemu chusta kółkowa nie była rozłożona na ramie tylko na obojczyku była?
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

Domyślnie

Dziewczyny można gdzieś obejrzeć to między kuchnio a salooonem? Nie lubie tego programu a tej baby znieść nie mogę (Delągowa to przy niej rewelka), brzydka, zestresowana, bełkocze i nie nadaje się jak nie wiem . Ani nie ma co posłuchać ani pooglądać ;-/. Ale chciałabym zobaczyć o chustach. Rano w tvn było super Reni u mnie plusuje jak nie wiem

Uprawnienia umieszczania postów