Pokaż wyniki od 1 do 20 z 68

Wątek: tvn teraz!!!!!!!! -czyli wczoraj;)

Mieszany widok

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie tvn teraz!!!!!!!! -czyli wczoraj;)

Reni Jusis
    Ostatnio edytowane przez sylvetta ; 05-11-2010 o 09:40

Chusteryczka Awatar tysia
    Miejscowość
    Lublin/Wilkołaz

Domyślnie

Oglądam

PS. Moze by łaskawie koleżanka na PW odpisała...bo się rozmyślę
    Adam 2009
    Alicja 2011

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

ogladam
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Widziałam. Super!

Chusteryczka

Domyślnie

widziałam, mama mnie z kuchni woła: ZNOWU o tych twoich chustach mówią!!!!!!!!!!!!!
    Reni jak zawsze super , ale zachustowany Prokop
    generalnie super, i od razu lepsza pogadanka niż z Pieńkowską!
    K. 2009M. 2012

Chustoholiczka Awatar pomidore

Domyślnie

ledwo zdazylam do tv dobiec i wlaczyc, a juz był koniec
    M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016

Chusteryczka Awatar nianja
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

a ja mam przewijanie i dopiero zaczynam oglądać bo trafiłam na końcówkę

Chusteryczka Awatar beannshi
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

Marcin - super bylo! Wymiatasz!!
    "W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.

Chustomanka Awatar Dr.Obinka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No w końcu trafiłam i widziałam całość! Super było

bydzia
    Guest

Domyślnie

widziałam ) super !!!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

fajnie fajnie

Chustofanka Awatar ewullah
    Miejscowość
    Kotlina Kłodzka

Domyślnie

też widziałam!
    o dziwo dzięki mężowi, który zawołał mnie i przerwał mycie samochodu
    Wojtuś 23.08.2005
    Kacperek 21.10.2009

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

ja nie mam tv, więc nie widziałam między kuchnia a salonem.
    Ale widziałam link z ddtvn i super moim zdaniem wyszło

spokojnie, konkrety. Marcin dał totalnie radę, Brawo!!! W końcu jest świeżo upieczonym doradca, pięknie się spisał

a teraz powiem o kusrach-> ja aczynałam wiązać prawie 3,5 roku temu, uczyłam się z instrukcji rysowanej, trochę z forum itd.. teraz byłam na kursie na doradcę chustowego i teraz jest da mnie jasne, ze można też źle nosić w chuście. Wcześniej nie wpadła bym na to sama, bo który rodzic studiuje rozwój kręgosłupa czy bioderek by móc samemu rozsądzić które wiązania sa najlepsze na początek a które potem? I odwieczne pytania, którą chustę wybrać-na kursie dopiero zauważyłam, że naprawdę najlepiej uczy się na pasiaku. I nie powtarzam już hasła "nie ważne w czym się nosi, ważne żeby dobrze dociągnąć"-teraz już się z ty6m nie zgodzę. Jeśli mowa o rocznym dziecku i starszym to ok, ale jesli mowa o pierwszych miesiącach życia to na prawdę fajnie jest dowiedzieć się od doradcy co jest najlepsze-co najlepiej wspiera zdrowy rozwój naszego dziecka.
    Jasne, ze kursy nie są jakies tanie, ale chodzi o nasze własne dziecko, kupujemy jakies gadżety dla malucha, to 50zł da się chyba odłożyć na taki kurs by potem przez cały okres chustowania mieć właściwa intuicję.

Ja sama przez cały okres noszenia w końcu ja sobie wypracowałam, wiele rzeczy które krążą po sieci intuicyjnie mi nie pasowało-bo miałam doświadczenie w noszeniu, obserwowałam Lwa jak się zachowuje, co Mu pasuje itd. Ale żałuję, ze nie wiedziałam tego wcześniej, jak miał te 6 dni gdy Go wpakowałam na pierwszy spacer w chuście.

takie ja mam doświadczenie.

i nie sadze aby ludzie się zaraz zniechęcali do chust bo ktoś polecił że dobrze jest wybrac się na kurs by wiedziec jak dobrze nosić- ja marzyłam o takim kursie ale u nas nigdy się nie odbył niestety...prowincja

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

Brikola, 3,5 roku temu nie było aż tyyyylu doradców i siłą rzeczy musieliśmy sami sobie radzić.
    Ale wtedy fajniejszy był klimat - dziewczyn- chustomamy obecne i oprzyszłe skrzykiwały się gdzieś u kogoś w domu lub w parku i uczyły siebie na wzajem, wymieniałay się doświadczeniami i trikami, razem spacerowały.
    Teraz tego nie ma. Doradców jak grzybów po deszczu i jak się okazuje bez doradcy ani rusz...

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Ale przeciez Oni wyraźnie zaznaczyli ze to nie jest Moda tylko sposob na bliskość z dzieckiem,wypłynęło odrazu jaki to plus dla taty i bardzo fajnie moim zdaniem wyszło.nie rozumiem dlaczego tu tyle głosów ze zniechęca mowa o tym ze dobrze jest wybrac sie na warsztaty.wielu ludzi taki kawał szmaty przeraża. I uważam ze Marcin bardzo dobrze zrobil mówiąc o tym ze nie zawsze internet tu pomaga bo krążą na youtube niestety różne porażkowe filmiki..nikt zreszta nie powiedział ze mozna tylko na warsztatach sie nauczyć,ale ze to jest dobry pomysł.wiem ze pisze tu z pozycji doradcy wiec mam szersze spojrzenie.wierzcie mi ze zanim nie wybrałam sie na kurs-a wybrałam sie dlatego ze dostalam propozycje wspolpracy ze Szkoła rodzenia-to wydawało mi sie ze to jest bez sensu,co ja tam sie nowego dowiem... I przeżyłam niezly szok

Chustonoszka Awatar Vivid
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Brikola, masz rację, że dla wielu ludzi ilość materiału jest przerażająca, ale tym bardziej uważam, że mówienie o kursie, bez podania alternatywy, wiele mam zniechęci. Zanim w ogóle pomyślą, że mogłyby chustować uznają, że to nie dla nich, bo to takie trudne. Sama znam ze trzy dziewczyny, które sądziły, że niemożliwe jest nauczenie się tego samemu, nie wiedziały o forum, o klubach kangura, itd i że nie taki diabeł straszny jak go malują. A mama, która już zacznie nosić będzie szukać, dokształcać się, ćwiczyć (taką przynajmniej mam nadzieję). Chodzi o to, że wiele dziewczyn nawet nie zacznie, bo "przecież nie dadzą rady".

Uprawnienia umieszczania postów