Suri - jak mogłaś zapomnieć, że Dalton miał niedawno urodziny![]()
Suri - jak mogłaś zapomnieć, że Dalton miał niedawno urodziny![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
he,he, nie zapomnieliśmySto lat było w wykonaniu Tymka, tylko tym razem tortu psiego nie zrobiłam
![]()
suri - hehe, ale na pytanie o wiek Daltona nie umiałaś szybko odpowedziećhahaha
noo, fajnie było, znów się bardzo cieszyłam, że tak mało dywanó mam, a dużo podłogi łatwej do zamiatania
ale brakowało mi. i me'shell![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
Noo, powiedziałam, że 4, ale tak ten czas szybko leci, że coś mi się dużo wydało i zaczęłam się zastanawiać, czy czegoś nie pomyliłam w suwaczku![]()
My też dziękujemy za super spotkanie!
suri - Czas zdecydowanie jest zbyt szybki, też z niczym nie nadążam...
wyslalam na pw linka do zdjec ze spotkaniajakbyscie jakies chciały i nie da sie zdjac z picasy, prosze o maila i inf które zdjecia, to wysle. jak juz poogladacie, dajcie znac, to zdjecia z picassy usune.
ładny dzien sie zapowiada![]()
Dziewczyny... zazdroszczę Wam piątkowego spotkania, ale mam nadzieje, że nadrobimy
to może byc ostatni ładny dzień tej jesieni! kto na spacer?
Szukam planu i towarzystwa na dziś, bo sam na sam z moim Zośkiem dzień cały to huhuhu
może być włoska okolicaa potem kawa (tez włoska
u mnie
A może jakieś propozycje na środę?
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
ostatni? oby nie!! ja dziś raczej nie :/ ale w środę chętnie![]()
to super, w środę spacerujemy jak pogoda da
może Szczęśliwice?
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
okchetnie!!
a tu Gaja sprzata po gosciach. a jak sie skonczyly smieci, to sama dorobila, hihi.. film sprzed miesiaca, ale jakos nie mialam czasu pozrzucać
suuuuuper! co za porządnicka panna! a dorabianie sobie śmieci rewelka! co będzie sprzątać na próżno![]()
Zosia 25.02.2010
Tosia 25.01.2013
Olcia - no co Ty!! za to mogliby mi odebrać prawa rodzicielskie
me'shell - sto lat dla Zosi !!
byłąm dziś u lekarza w sprawie bolących kolan - w związku z tym, że karmię ta lekarka zaproponowała mi paracetamol. No faktycznie, druga Irlandia u nas..
co ciekawe, moich kolan nawet nie obejrzała, a swoje pokazała mi kilkukrotnie.. taaa... i poradziłą żebym mniej chodziła po schodach, za to więcej cieszyła się życiem i dzieckiem i młodością, a prześwietlenia nie ma co robić, bo jajniki mogą się uszkodzić a przeciez ja młoda, i trójkę dopiero mam.. Na szczęscie wyszłam ze skierowaniem do ortopedy..
medice cura te ipsum![]()
No IzaBK z Twoją siłą perswazji, to wcale nie zdziwiłabym się jakby Wam windę w bloku zainstalowali
A jak nie, to może powybierasz coś z mieszkań na osiedlu, żeby kolan nie męczyć![]()
a ja mam dość
znów jestem chora...
jakiś charchocel wstrętny w gardło mi wlazł. wykluł się w dwie godziny... nikt nie wie skąd przylazł![]()
mam dość chorowania...
suri - hahaha, to jak będę załatwiac, to w Twojej klatce też mają zainstalować?
charchocel -żegnalska jestem!
z gardła mi. wynoś się!!
![]()
czyli zadziałało!! mi. - cieszę się
Ela mi kiedyś mówiła, że nieźle umiem czarować, więc to dla mnie nie pierwszyzna!! choć ostatnio tylko etatową wróżką zębuszką bywam, hihi![]()
U mnie winda niezbędna nie jest, bo tak wysoko nie mieszkam
Ale dzięki za troskę![]()