Strona 75 z 231 PierwszyPierwszy ... 2565676869707172737475767778798081828385125175 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,481 do 1,500 z 4605

Wątek: Pruszków i okolice /od Ursusa po Żyrardów/

Chustomanka Awatar Me'shell
    Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

Suri - my z mi. na poniedziałkowe narodziny więzi nie dotarłysmy, bo byłysmy na Łowickiej na wymiankach ciuchowych, ale wygląda na to, że niewiele straciłyśmy
    mi, olcia, Izu - no napiszcie wreszcie jak tam "kontinuum" w mamanii? czy pominięcie milczeniem oznacza, że też nic w wasze życie nie wniosły?
    i ja też nie rozumiem jak Iza zostawiła kluczyki - chyba zapasowe , albo jest tak zdolna, że odpala swojego ognistego rumaka bez kluczyków

co do pochodzenie wirusa, to podejrzewam jednak, że to mąż mi go sprzedał, bo smarcze od kilku dni. Ale mnie już lepiej na szczęście, po odpowiedniej dawce czosneczku, homeopatii, rutinoscorbinui amolu
    Zosia 25.02.2010
    Tosia 25.01.2013

Chustofanka Awatar suri80
    Miejscowość
    okolice Warszawy

Domyślnie

Co do wymianek, to szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, bo ja też pozbywam się ubrań ostatnio, bo już się nie mieścimy w naszym małym mieszkaniu
    http://www.oczami-mamy.pl/

"Dziecko chce być dobre. Nie wie- wytłumacz, nie umie- naucz..."

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

suri, jakbyś miała ubranka 80+ po Tymku, to ja jestem zainteresowana

LM - czatowałam, czatowałam. ja w ogóle jestem dość nieszczęśliwa, że my się nie spotykamy z Tobą. może da się coś z tym zrobić? oraz ja czekam na pw z danymi. za osłonkę jednak ładnie podziękuję.

Dziewczyny - w poniedziałek nie będę mogła, niestety, pójść na "szaleństwo" do Kalimby- czy któraś ma ochotę wskoczyć na moje miejsce?

Me'shell - warsztaty spoko. Nie wiem, czy coś nowego wniosły do mojego życia. Ale było jakoś tak bardzo przyjemnie. Fajnie się zapowiadały te o karmieniu ale byłam tylko pół godzinki.

Ale wiecie co... Doman mi się spodobał. Serio. Jakoś to do mnie przemawia. Tylko chyba ten rozkład zgubiłam

No, dobra. Sprzedałam Kajetana, zabieram się za porządne porządki! do zobaczyska!

Chustofanka Awatar suri80
    Miejscowość
    okolice Warszawy

Domyślnie

No, akurat Tymka ubranka poszły na odstrzał w pierwszej kolejności, więc większość się pozbyłam
    A teraz mojego męża brat spodziewa się bliźniaków, więc wywozimy do nich.
    Myślę, że będę robiła remanent w ubrankach Lenki 0-6, i naszych "dorosłych"
    http://www.oczami-mamy.pl/

"Dziecko chce być dobre. Nie wie- wytłumacz, nie umie- naucz..."

Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

Mi - szkoda, że nie idziesz na szaleństwa
    A kto idzie?
    Ja mam nadzieje, że dotrę, chociaż trochę jestem zakatarzona.
    A Zosiek... nie wiadomo co, ma, ale w nocy budziła się z płaczem co chwilka i spała nie wiele, od rana tez popłakuje - podejrzewam czwartą jedynkę, bo dziąsło spuchnięte.
    Zosia 25.02.2010
    Tosia 25.01.2013

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    LM - czatowałam, czatowałam. ja w ogóle jestem dość nieszczęśliwa, że my się nie spotykamy z Tobą. może da się coś z tym zrobić? oraz ja czekam na pw z danymi. za osłonkę jednak ładnie podziękuję.
    Też bym się chciała z Wami spotkać, ale ponad wszelkie trudności wybija się obecnie 1: mam unieruchomiony samochód. Więc jeśli któraś ma ochotę na spacer to zapraszam do mnie, pogoda ma być teraz chłodna ale przyjemna.
    Edit:
    Dziewczyny, czy któraś z Was używa Sinlacu? Bo mam 1,5 paczki po Hektorze, ważny do stycznia 2011, na Helcię się nie doczeka.
    Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 10-10-2010 o 14:41
    As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

LM - a na co chcesz się zamienić? moja Ela często je sinlac na rzadko, jako mleko, więc w sumei mogę Cię wybawić z kłopotu..

ja mam puszkę nutramigen i puszke bebilon pepti, obie ważne do lipca 2011. Nie otwarte oczywiście. Nigdy nie użyłam, ale chciałam mieć na wszelki wypadek w domu, jak malutka była malutka

mi. - przepraszam, że tak bez pożegnania się ulotniłam, ale już nei chciałam moich porzucać i tak byli bardzo dzielni :-D
    dzięki za wspólny pochód, hehe

Olcia - stanęłam dla Ciebie do tęczy u Kamuszycy
    Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 10-10-2010 o 17:49
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustomanka Awatar olcia

Domyślnie

Izu, dzięki wielkie, ale kamuszycowa tęcza strasznie długa - ma ponad 5 m;
    więc zakupiłam już kopię francuza mi.
    a ja chora... :/ więc na pochód nie poszłyśmy
    Jula smarcze, kolejne zęby chyba idą, noc masakryczna za nami i zapewne przed nami...
    jakis średni czas...

Chustonoszka

Domyślnie

oj Olcia wspolczuje

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

a Kajetan ma katar nocami w dzień nic, a w nocy
    zatem nie śpimy zarówno z powodu zębów, jak i kataru
    w ostatnim tygodniu w sumie przespałam chyba z 10-12 godzin - z tego 3 dziś rano... wrrrrr

Iza - luuuuuzik - we mnie jakieś złe emocje obudziły piosenki wyśpiewywane na scenie przy Zygim
    ALE - Ty wiesz, że ja tę aukcję wygrałam? - dla pozostałych: kombinezonu fajnego bardzo. czyli na jesień i zimę jesteśmy już przygotowani. No, może przydałby się polar dla dwojga

LM - to ja się do Ciebie wybiorę. Ale nie w tym tygodniu. Bo zasuwam bardzo Termin będę konsultować

olcia - czyli jesteśmy francuskimi bliźniaczkami cieszę się bardzo. wg mnie to bardzo niedoceniana chusta jest. no, a z tym katarem to kijowo ale mam nadzieję, że rychło przejdzie!
    Ostatnio edytowane przez mi. ; 10-10-2010 o 20:05

Chustonoszka

Domyślnie

a Kajetan ma katar nocami w dzień nic, a w nocy
    a może to alergia na roztocza?

LM - to ja się do Ciebie wybiorę. Ale nie w tym tygodniu. Bo zasuwam bardzo Termin będę konsultować
    to może i ja się dołączę jeśli można?
    Ostatnio edytowane przez sylvia1 ; 10-10-2010 o 21:16

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylvia1 Zobacz posta
    a może to alergia na roztocza?
    chyba nieee....
    glutki są piękne - zielone
    w dzień te same roztocza, co w nocy grasują po domu... (czyt. nie, nie, nie, nie, nie - Kajetan nie ma alergii )

Chustonoszka

Domyślnie

a jak zielone to nie.
    Jakby nie były zielone to bym obstawiała alergię bo u nas tak było że w nocy katar kaszel w dzień nic...

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

dziś chyba błąd w matrixie jakiś - szaro, sza-ro, sz-a-r-o, szaaaarooooo, szarrrrrroooo, szszszsz.....
    (prawie jak Białoszewski, hehe)

te zielone glutki jawią się jak barwa plama niczym piękny motyl na źdźble porannej szarości

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

dajcie spokój... co by to było, gdyby spacer był dziś?

Miejscowość
    warszawa, włochy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LittleMonster Zobacz posta
    Też bym się chciała z Wami spotkać, ale ponad wszelkie trudności wybija się obecnie 1: mam unieruchomiony samochód. Więc jeśli któraś ma ochotę na spacer to zapraszam do mnie, pogoda ma być teraz chłodna ale przyjemna.
    My też chętenie się na spacer z Tobą i Twoją ekipą wybierzemy, a w czwartek to nawet jest nam po drodze, bo do Łodzi będziemy jechać.
    a marsz chustowy udany? pogoda piękna była, przynajmniej w Łodzi.
    to na szalenstwach dzis w Kalimbie Was nie bedzie?
    Zosia 25.02.2010
    Tosia 25.01.2013

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    LM - a na co chcesz się zamienić? moja Ela często je sinlac na rzadko, jako mleko, więc w sumei mogę Cię wybawić z kłopotu..
    Oddam za friko Bo inaczej się zmarnuje. A po co 'jako mleko'? Np. zalewa tym płatki kukurydziane? Poważnie pytam, bo Hektor mleka nie dostaje i sprawa mnie zaintrygowała.

No, może przydałby się polar dla dwojga
    A nie kupiłaś w końcu tej kurtki? A jak kupiłaś, to po co polar? Ja jestem na razie zadowolona z Suse's Kinder, choć na plecach jeszcze nie próbowałam
    Cytat Zamieszczone przez sylvia1 Zobacz posta
    to może i ja się dołączę jeśli można?
    Cytat Zamieszczone przez Me'shell Zobacz posta
    My też chętenie się na spacer z Tobą i Twoją ekipą wybierzemy, a w czwartek to nawet jest nam po drodze, bo do Łodzi będziemy jechać.
    Wpadajcie
    dziś chyba błąd w matrixie jakiś - szaro, sza-ro, sz-a-r-o, szaaaarooooo, szarrrrrroooo, szszszsz.....
    (prawie jak Białoszewski, hehe)

te zielone glutki jawią się jak barwa plama niczym piękny motyl na źdźble porannej szarości
    Iza, objawiasz kolejne talenty

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

LM - robię tak na "rzadko" i wsypuję do tego płatki. Dla mnie osobiście to jest ohydne, ale moja córka to uwielbia :/ Ocywiście bardziej lubi mleko sojowe ALPRO , ale jej wydzielam, i nie pozwalam jeść codziennie, bo się boję soi modyfikowanej genetycznie w dużych ilościach :/

kochaniutkie - jutro przed blw się widzimy jakoś? mam na myśli wykorzystanie ładnej pogody na publiczny lansik w chustach, nazywany potocznie spacerkiem

Chustomanka Awatar choco
    Miejscowość
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

pamiętacie mnie jeszcze

dziewczyny, ja najprawdopodobniej w przyszły piątek będę w Pruszkowie, ktoś chętny na małe spotkanko?
    aga mama tatiany '09 i tamary '12

Domyślnie

Dziewczyny, a kto to jest ta Choco, która się tu udziela? Zna ją ktoś?

LM - robię tak na "rzadko" i wsypuję do tego płatki. Dla mnie osobiście to jest ohydne, ale moja córka to uwielbia :/ Ocywiście bardziej lubi mleko sojowe ALPRO , ale jej wydzielam, i nie pozwalam jeść codziennie, bo się boję soi modyfikowanej genetycznie w dużych ilościach :/
    Iza, ja ostatnio odkryłam absolutnie pyszne mleko owsiane, chyba marki Natumi, sprzedawane za stosunkowo niewielkie pieniądze (chyba 6,90) w Piotrze i Pawle.
    Cytat Zamieszczone przez choco Zobacz posta
    pamiętacie mnie jeszcze

dziewczyny, ja najprawdopodobniej w przyszły piątek będę w Pruszkowie, ktoś chętny na małe spotkanko?
    Nie pamiętamy , ale w piątek ja ewentualnie mogę w Pruszkowie, mam wtedy samochód Roberta.

Uprawnienia umieszczania postów