a my dziś w ince... nooo w koncu zmiękła skubana! i juz nie ociera![]()
forest i lucky baby (całą zimę moglabym w tym pluszu przesiedzieć)
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Zara - testowa zresztąi manduca
A ja dziś zamotałam w rapalu lawendową - dłuuugo leżała w kąciku, jakoś nie po drodze mi z nią było od czasu kupienia czerwonych listków.. No i muszę przyznać, że lepiej mi się moją lawendę mota niż czerwone listki..
I jeszcze wypróbowałam dziś kupioną właśnie kurtkę SK - znacznie poprawił mi się komfort wyjścia na dwór
Pozdr.
Monika
Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
"I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm
a my z powodu nawału roboty (służbowej, nie prac domowych) tylko w kółkowej, i to tylko parę minutzeszłam z małą w chuście do rodziców a tam mama: no weź ją wyjmij, przecież ona chce do mnie na ręce, tak ją ściskasz w tej chuście, przecież jej niewygodnie - stara śpiewka, ech......... no i musiałam rozmotać
![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
A my podobnie jak i wczoraj w nati kalahari.
Dziś debiut miały moje lilie. Szkoda tylko, że krótko, bo mała głodna się zrobiła. Od wczoraj ciągle na cycku siedzi i mało się nosimy.
I miałam dzisiaj iść na spacer ale mocno śnieg pada i siedzimy w domu czekajac az przestanie padać.
Agut, strasznie fajnie że Ci się tego mossa udało dorwać, gratulejszyna ja będę miała mossa własnej roboty, bo barwnik, który kupiłam do wełenki nazywa się ..... moss green
![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
fale allegro![]()
Lilie z ramie.
A ja zatęskniłam za latem, wakacjami, zapachem morza... I wyciągnęłam z szafy Maiję. Młoda na plecach spała słodziutko a ja z gazetką![]()
Spacerek w leosiu (i tak, nie wiedzieć czemu, dopadła mnie myśl, że w mojej ciążowej kurtce z młodym z przodu wyglądam jak dwugłowy smok).
Ostatnio tylko róże/fiolety wybieram z mojego stosiku
Ullka i różowa wełenka Nati![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
a ja dziś w świeżo przybyłej nati japan z kaszmirem. jestem zachwycona, dzidzior też - śpi sobie, a ja prasuję, piję zieloną herbatę i podczytuję forum.