nino antracytwszystko mi z niego wychodzi, nawet plecaczek pierwszy w życiu, w którym mała właśnie śpi
![]()
nino antracytwszystko mi z niego wychodzi, nawet plecaczek pierwszy w życiu, w którym mała właśnie śpi
![]()
a my testowałyśmy 3 kółkowe nati na zmianęa na wieczorne marudzenie był plecaczek z opuncji meks. - mała też zasnęła sobie słodko, co nie było fajne bo potem nie chciała iść spać o zwykłej porze, wrrrrr....
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
indio wełenka biało-czerwona (hehe kibice z nas)
psling ombrage avant grad i sanki
Jade mild, idziemy w niej na impreze przedszkolnąw grupie mamy 3 mamy z maluszkami i próbuje je zarazić chustami
![]()
dzieki kaamal w cudnym krotkim idio czarno-bialym![]()
dziś śmigamy w jimieza kazdym razem, kiedy sięgam po tę szmatę, zachwyca mnie swoimi właściwościami! chyba nigdy się z tą chustą nie rozstanę
![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
zaraz wskakujemy w indio natur wełniane i idziemy w Polske![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
przed drzemką Jade Deli![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
wełna japan szara
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
opuncja meksykańska po skróceniu - sprawdzałam kangura (spoko, tyle że na "po domu" wiązania brzuszek do brzuszka odpadają - mała o mało co sobie szyi nie wykręci) i plecaczek, jestem bardzo zadowolona z zabiegu
a chustotata biegał dziś w japanie lnie - baaaaardzo polubił tą chustę![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
testowa Rapalu błękitna...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Non stop fioletowy pasiak nati)
Ale dziś po południu było indio natur z lnem.Wojtaś spał po 10 minutach odkurzania chaty![]()
na spacerze nosidło mei favorite a teraz ulka![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
wełniane fioletowe paski nati
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).