Ja co prawda nigdy w Opolu osobiście nie byłam, ale fotki Justyny zachęcają do odwiedzin![]()
Ja co prawda nigdy w Opolu osobiście nie byłam, ale fotki Justyny zachęcają do odwiedzin![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
A ja dziś nie nosiłam w ogóle, bo Mikołaj cały dzień przechodził z rąk do rąk![]()
ja tez dzisiaj nie nosilam, bo bylismy wozkiem na spacerze a w domu to maly szalał z goscmi![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
My się nosiliśmy,a jakże, na spacerze w indio natur z lnem,a potem w domu w zielonych pawiszonach![]()
Ja chciałam, ale nie miałam już za co
Ale nosiłam dzisiaj w hybrydzie Olive Lany - nosi bosko, Zosia waży z 5-7 kilo mniej![]()
Julka 2001, Zosia 2007
ja dzis zara forest![]()
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
ONO
aare wełna
pouch chusta.pl
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
katja z wełną, indio fuchsja
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Dziś tylko na spacerze w ONO, a potem Młody znowu z rąk do rąkCzuję przez te Święta niedosyt noszenia. Jutro się (a właściwie Mikołaja) już nie dam
![]()
zara original, i to kilka razy![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
Znowu dzisiaj nosiłam- Zocha zaliczyła nawet drzemkę w chuście. W Zarze Curry
![]()
Julka 2001, Zosia 2007
no cotton biała i elipsy
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
święta w nowym kakaowcu i odzyskanej wiosennej łączce
a dziś próbujemy chuściarski debiut mojej mamy czyli lnianą kółkową z wiązanki vombati![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Wczoraj sobie wreszcie ponosiłam.Najpierw ONO na długim spacerze a później po domu Inka. Normalnie uzależniona jestem.