kurczak, no ja ciekawa jestem
oczywiscie zaraz obfoce jak dojdzie
![]()
kurczak, no ja ciekawa jestem
oczywiscie zaraz obfoce jak dojdzie
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
gratulacje dziewczyny!! SuperWrzucajcie zdjęcia - niech chociaż pomęczę pięknem zielenin moje oczy
![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
amst zobacz tu: http://www.trackitonline.ru/
dziewczyny wcześniej linkowały
dlugo?
bo to tak jest 2 dni mniej więcej
ja jestem uzależniona od trackingu, więc sprawdzam i sprawdzam na GLS de i tam przyjeżdza rano, kolo 9, a potem następnego dnia wieczorem do pl i juz u Ciebie nastepnego dnia
idzie tydzien- 2 dni obrabia RM, potem 2 dni niebytu, potem 3 dni GLS
plus minus
Poranny post Oschy idealnie wpisał się we wczorajsze czytanie Narnii.
- Logika! - powiedział Profesor - Dlaczego nie uczą was logiki w tych szkołach?
Chusty wypadały z koszyków, ludzie łapali - jak ilość błędów miała się zgadzać z ilością chust. Normalnie nie udaje mi się złapać niczego. Mogę kupić tylko jak chusty wchodzą do sklepu.
Tym razem z 5 razy miałam coś w koszyku.
jutro na strone przykicaja nov.'alki oraz chmurzyska....cudnie...wlasnie jade z wizytacja do dziadkow mych...to cud ze moj dziadzia z lekka 85pan ma internet...raczej grzebie w bibliotekach...ale z pomoca aniola i wszystkich swietych cos uda mi sie wsadzic do koszyka
podsumowujac...niech zyje oscha i jej zadziwiajace pomysly ;D
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
oscholomstwo wystawione na próbę![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
no cudnie cudnie...
ale ja wam tylko przypomne ze to 2gi raz...
dawno dawno temu....dwa lata pewnie bedzie...w wigilijna noc oscha tez cos dala w darze ...hihi...pamietam...w wawie u Ciotki siedzialam i jej syn ...maketingowiec
nie mogl sie nadziwic ... chusty go wtedh porwaly...hahaha![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Ja wieczorem i tak nic świątecznego robić nie będę. Znaczy w domu siedzimy, więc dla mnie termin ok.
Ale jakby mi się nie udało, a ktoś miałby któregoś NV na zbyciu, to przygarnę. 6 lub 5 najlepiej.
A ktoś na Alto poluje w ogóle?![]()
Kurczaki! Ja tez chce willow! Oby nas jutro do domu wypuscili... no i szkoda, ze puszczaja razem z alto, bo ono tez mi sie marzy...![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i