Strona 8 z 23 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151618 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 160 z 452

Wątek: NOWE WZORY - aktualizacja #1, 20.11.2012

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Ech, 6ke bym wziela bez mrugniecia
    pamietajcie ze 5tki natkowe są długie! bankowo ma 4,45 jak nic!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agut Zobacz posta
    pamietajcie ze 5tki natkowe są długie! bankowo ma 4,45 jak nic!
    Dla mnie to za krotko niestety. Rozmiar 44 I lubie plecak z koszulka a tam im dluzej tym lepiej. No nic. I tak w sumie kasy nie mam.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chusteryczka Awatar milorzab
    Miejscowość
    PodWarszawa

Domyślnie

Ja mam 6 ispir turkus. Mogę oddać zamówienie.
    Asia, mama Ignacego, Tosi, Dominika, Weroniki i Maksa

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

jutro będzie ara z jedwabiem

cuuudna!

aliona, o tę fotkę Ci chodziło?
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

aara obłędna! szkoda, że ja tyle nie zarabiam żeby nakupić wszystkie te cuda, które co i rusz się ukazują

Karusku, o tę też ale było to wiązanie sfotografowane jeszcze troszkę od tyłu. no comments
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustonówka

Domyślnie

[...]

tej pani dziękujemy po raz kolejny (który to? piąty? szósty? zagubiłam się już)
    /Meta
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 18-10-2012 o 19:49

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

mamoani wiesz co?
    (bo grzecznie już nie mam sił)
    cya!!!
    Ostatnio edytowane przez Meta ; 18-10-2012 o 19:50

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    Wiele osób tak kupuje - to stali klienci. Większość z nich to hobbyści. Mają całe szafy w chustach. Przyznaje jednak, że tego nie monitorujemy. Nie jesteśmy w stanie śledzić losów chust po tym, jak od nas wyjeżdżają. Z wdzięcznością przyjmiemy od Was w przyszłości informacji o nieprawidłowościach.
    Jeśli ktoś traktuje zakupy chust jako działalność biznesową, to powinien założyć działalność gospodarczą. To jest bardziej uczciwe wobec osób kupujących, wobec reszty forumek, wobec społeczeństwa i wobec nas również.
    widzisz Natalio, problem w tym że wiele osób, w tym również ja, ma przeświadczenie, że mamaani vel żółwik vel mamaani2 i 3 vel anmama na NM nie kupuje Waszych chust na normalnych zasadach. Wszystkie jak tu siedzimy dobrze wiemy że statystycznie przy niezłym łączu można upolować jedną chustę a i to nie zawsze. Właściwie z każdej chysty ona bardzo szybko ma dwie, trzy lub więcej wersji rozmiarowych, i te chusty od razu lądują na zagranicznych forach. Każdy oczywiście może sprzedać kupione chusty, ja sama mam chust kilkanaście i często u was kupuję. Z tym że ta osoba robi to w zakresie takim, że aż dziwne. Najbardziej przykre chyba jest to, że zdarzało się że przedstawiała koleżankom historyjkę o ubogich krewnych lub powinowatych których marzeniem jest właśnie jakaś chusta, a po uzyskaniu na tej podstawie upustu chustę kupowała i sprzedawała za granicę. Przyznasz, że nie jest to zachowanie przyzwoite i zrozum nas, jeśli jesteśmy zniesmaczone że właśnie taka osoba pozuje w Waszych chustach.

Nie chcę wnikać czy mamaani to koleżanka którejś z Twoich pracownic czy może dalsza rodzina ale cała sytaucja jest dla mnie niesmaczna.
    aaa ara piękna ale ja bym wolała ją w wełnie
    Ostatnio edytowane przez marjen ; 18-10-2012 o 20:11 Powód: ara
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marjen Zobacz posta
    widzisz Natalio, problem w tym że wiele osób, w tym również ja, ma przeświadczenie, że mamaani vel żółwik vel mamaani2 i 3 vel anmama na NM nie kupuje Waszych chust na normalnych zasadach. Wszystkie jak tu siedzimy dobrze wiemy że statystycznie przy niezłym łączu można upolować jedną chustę a i to nie zawsze.
    Marjen, wystarczy "jechać" na dwa kompy... i już masz 2 chusty, a jak zaangażujesz więcej osób aby klikało, to masz więcej chust - więc to nie jest niemożliwe!

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    Marjen, wystarczy "jechać" na dwa kompy... i już masz 2 chusty, a jak zaangażujesz więcej osób aby klikało, to masz więcej chust - więc to nie jest niemożliwe!
    tak ale zaczyna być zorganizowane... Ty kupujesz sporo, ja kupowałam sporo - a nawet razem wzięte nie kupowałyśmy tyle co mamaani...
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chustomanka Awatar margaretka
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    jutro będzie ara z jedwabiem

cuuudna!
    Ufff, dobrze wiedzieć, że jutro, bo mi się pomerdało, że była dzisiaj i przegapiłam
    Podoba mi się bardzo bardzo.

Chusteryczka Awatar Kamila
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

A ta cala Canina co ma jutro byc to jak wyglada?
    Marcel 3 lata

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

to pewnie ta obiciówka z pierwszych fotek (podobna do stokrotek bambusowych nati)
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Myślę że jak w jednym biurze 5 babek się dosiądzie i każda coś upoluje to się da. Nie szukałabym nieuczciwości poza samą kupującą.
    Moją największą wątpliwością w całej tej sprawie jest to, że mamaani NIE KUPUJE ŻEBY NOSIĆ. Noszenie ma filozofię a handel już nie - przynajmniej nie tą samą.

Nie dodając filozofii - każdy sprzedawca Nati chciałby zarabiać na chuście 30-40 funtów bez konieczności odprowadzania podatku, płacenia opłat za reklamę na forach, bez zakładania sklepu - z rączki do rączki z pełnym zadowoleniem. Jednak w Polsce Urząd Skarbowy na to nie pozwala bo to jst nieuczciwe.
    Ostatnio edytowane przez amst ; 18-10-2012 o 22:14

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Ciekawe co o mamieani powiedzial by Urzad Skarbowy
    Marcel 3 lata

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    to pewnie ta obiciówka z pierwszych fotek (podobna do stokrotek bambusowych nati)
    tak, tak, to ta. Ma być 100% bawełna
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Rosa Canina to śliczna psia róża

Realizm oddany, fajny wzór tylko już bawełny nie mogę

Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    Dziękuję za wszystkie uwagi. Nie wiedzieliśmy o historiach ze zbanowaniem Pani modelki.
    Nie jesteśmy w stanie śledzić praktyk odsprzedażowych naszych chust. Czytam fora, ale jest ich wiele, a na ogół nie znamy nicków osób kupujących. W zasadzie dopóki ktoś nas nie poinformuje o nieprawidłowościach przy odsprzedaży, to często nie mamy świadomości ich istnienia. Staram sie jednak na to reagować. Przykładowo, przedsprzedaż Jaskółek została zorganizowana w reakcji na sytuację, w której Jaskółki krążyły po 300 Euro, co budziło frustrację.
    Trwa narada, czy usunąć całe albumy z Facebooka. Część osób zamieściła już swoje komentarze. Rozważamy, czy usunięcie albumów nie będzie brakiem szacunku dla tych osób, sama nie wiem. Są inne zdjęcia zrobione podczas tej sesji, ale nie zostaną one wykorzystane.
    Zdjęcia trafiły na Facebooka bez konsultacji z osobą cenzurującą jakość wiązań. Ktoś się u nas pospieszył i dostał już burę. Osobiście mam alergię na źle zawiązane chusty, więc podzielam Wasze odczucia.

Przepraszam jeszcze raz wszystkie osoby, które poczuły się dotknięte zachowaniem kogokolwiek, kto u nas pracował czy kupował i sprzedawał nasze chusty.
    Wbrew temu, co co niektórzy o nas piszą, my naprawdę ciężko pracujemy nad tym, aby wszyscy czuli się dobrze potraktowani.
    Ja na waszym miejscu bym usunela albumy. Zafundowanie sobie niechcacy handlarki z niezrejestrowana dzialalnoscia gospodarcza, a z zasobami magazynowymi nowych chust w pudelkach porownywalna z waszym - jako twarzy waszej firmy jest naprawde uszczerbkiem wizerunku firmy. Prosze pomyslec przyszlosciowo, a nie tylko na te chwile.
    Marcel 3 lata

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamila Zobacz posta
    Ja na waszym miejscu bym usunela albumy. .
    ... Tym bardziej, że te zdjęcia są po prostu brzydkie! Prześwietlone, często z byle jakim tłem i złym wiązaniem... To chyba niezbyt dobra reklama...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marjen Zobacz posta
    widzisz Natalio, problem w tym że wiele osób, w tym również ja, ma przeświadczenie, że mamaani vel żółwik vel mamaani2 i 3 vel anmama na NM nie kupuje Waszych chust na normalnych zasadach. Wszystkie jak tu siedzimy dobrze wiemy że statystycznie przy niezłym łączu można upolować jedną chustę a i to nie zawsze. Właściwie z każdej chysty ona bardzo szybko ma dwie, trzy lub więcej wersji rozmiarowych, i te chusty od razu lądują na zagranicznych forach. Każdy oczywiście może sprzedać kupione chusty, ja sama mam chust kilkanaście i często u was kupuję. Z tym że ta osoba robi to w zakresie takim, że aż dziwne. Najbardziej przykre chyba jest to, że zdarzało się że przedstawiała koleżankom historyjkę o ubogich krewnych lub powinowatych których marzeniem jest właśnie jakaś chusta, a po uzyskaniu na tej podstawie upustu chustę kupowała i sprzedawała za granicę. Przyznasz, że nie jest to zachowanie przyzwoite i zrozum nas, jeśli jesteśmy zniesmaczone że właśnie taka osoba pozuje w Waszych chustach.

Nie chcę wnikać czy mamaani to koleżanka którejś z Twoich pracownic czy może dalsza rodzina ale cała sytaucja jest dla mnie niesmaczna.
    aaa ara piękna ale ja bym wolała ją w wełnie
    Nie znam tych wszystkich historii, ciężko mi je oceniać. Na podstawie ich opisu rozumiem jednak nie najlepsze odczucia części osób co do zdjęć. Ta osoba nie jest naszą rodziną ani pracownicą. Ten ostatni przypadek jest nierealny chociażby z takiego powodu, że takie praktyki byłyby robieniem sobie interesów na boku kosztem firmy (i reszty zespołu, który by na to zareagował). Cała historia wynikła z naszej nieznajomości historii ze zbanowaniem tej osoby na forum.
    Co do skali zakupów mammyani to były one robione co jakiś czas, nic się nie rzucało w oczy. Poza tym my nie robimy tabel z podziałem na wielkość sprzedaży różnych klientów. Powszechną praktyką jest to, że forumki kupują dla kogoś innego albo kupią i za chwilę ogłaszają na forum, że mogą odstąpić komuś zamówienie. Wiele osób kupuje kilka chust w jednym zamówieniu. Nie mamy nawet zdaje się prawnych możliwości, aby zakazywać komuś zakupów ani wypytywać o intencje nabywania produktów. Kontrowersje wokół odsprzedaży naszych chust zdarzają się na szczęście rzadko, więc ponawiam prośbę, aby w przyszłości zgłaszać nam swoje wątpliwości. Napisaliśmy już do mamyani i otrzymaliśmy zapewnienie, że zamierza założyć działalność gospodarczą.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Uprawnienia umieszczania postów