wow! ja chce jelonka!!! jak go można zdobyć? Ktoś wie może? (Nigdy nie kupowałam w Nati- a jak nowe wzory to chyba wykupują ludzie dość szybko???) ://![]()
wow! ja chce jelonka!!! jak go można zdobyć? Ktoś wie może? (Nigdy nie kupowałam w Nati- a jak nowe wzory to chyba wykupują ludzie dość szybko???) ://![]()
Reniferek/jelonek cudny![]()
![]()
zważywszy jakim uznaniem cieszą się już te lejenie, to im serwer padnie gdy je wypuszczą...
a jak to się okaże kaszmir, to będzie koszmar.
a nie kupowanie![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Jelonki... Pierwsza myśl - o matusiu, znowu landszafcik! Druga - ładne!Fajna kreska, takie ornamentowo ozdobne, jak w starych księgach. Jakby były z czymś co nosi, nie wzgardziłabym
To szare stare też zacne, nawet nieco wełniście wygląda?![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
mi tam się jelonki bardzo podobają a kiedy mają wyjść?
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Ciekawa jestem z jakim dodatkiem beda te jelonki i w jakiej ceniezimowa wersja z jakas wełną byłaby super
![]()
średnio podobaja mi sie te nowe wzory
jedynie jelonki i papugi ujda w tłumie, ale bez rewelacji![]()
Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)
Czyli szanse są nie wielkie... Ale mnie dobiłyście![]()
A mi się mało chust podobaZ Natii to pierwsza
((((
Czy ja napisałam, że nie spróbuję?Po prostu nie będę się łudziła, że kupię ...
Dziewczyny czy mogę was prosić o porównanie nośności chust Nati do Didy indio (z mieszankami grubość 230-250g/m2). Pytam, bo tylko w takich noszę mój kochany ciężarek i nie chcę się zawieść po zakupie Nati... Wiecie wzór mnie urzekł ale jak to wygląda w praktyce???
jeśli te jelony będą z kaszmirem to poniooosą, ho ho
postaram się na nie zapolować.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
wełny i lny nati też noszą bardzo dobrze
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
uf
jade robic pierniki![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i