Strona 6 z 23 PierwszyPierwszy 123456789101112131416 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 120 z 452

Wątek: NOWE WZORY - aktualizacja #1, 20.11.2012

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aliona Zobacz posta
    kopanie a konstruktywna krytyka to dwie różne rzeczy.
    a ot-y są wszędzie.
    konstruktywna krytyka też powinna być na temat
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Dziewczyny, a moim zdaniem, to wyglada tak, że chust nie mogli przed sesją wyprać, bo podejrzewam, że one z powrotem trafiają do pudełka i idą na sprzedaż A co do wiązań, to w tego typu sesjach chyba bardziej chodzi o to, żeby ładnie zaprezentować chustę niż ładne wiązanie (bo to nie konkurs wiązań). Ja na stronach wielu producentów widziałam źle zawiązane chusty, ale zawsze wydawało mi się, że to zabieg trochę celowy, żeby chusta się ładnie prezentowała. Taki przykład: któraś forumka już jakiś czas temu pisała, że obrazki na chustach po zamotaniu są niewidoczne. I miała rację (ja jedną taką kupiłam, i ech... nic nie widać po zamotaniu). To jak producent ma zachęcić do zakupu? Chustofachowiec się nie zwabi, albe laik pewnie tak No tak myślę...
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Tylko że można ponieść koszty jednej chusty do sesji i wyprać ją albo podarować modelce - mamaani, juzefina lub mala i tak ją sprzeda

O wiązaniach nie będę się wypowiadała, a bardziej o jakości tych zdjęć - przy "My Wrapland" to śmiech na sali... nawet nie mówię o stylizacji, o przemyślanej kompozycji, tylko o tym, że zdjęcia nie są ostre...

amst, wydaje mi się, że pracownicy Natibaby mają za zadanie monitorować rynek i wiedzą o tym...

a ja bym chciała tylko taki mały OT napisać: "kto sieje wiatr, ten zbiera burzę"
    (amst, nie kieruję tego do Ciebie - żeby nie było niedomówień )

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Napisałam do Nati.

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Wiecie co, mnie to wcale nie dziwi, że Nati nie kojarzy nazwisk z nickami.
    Ja też nie kojarzę
    Ba, ja mam część z Was w znajomych na FB i nadal nie zawsze kojarzę, muszę sobie zerkać do ściągi w privach
    Mylicie, że każda firma, produkująca chusty, powinna przed sesją prześwietlić modelkę na wszystkich płaszczyznach? Bez sensu trochę IMO

Chusteryczka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Może z tymi koszmarnymi wiązaniami to taki trend nastał? Wszak ostatnie pawie i słoniopawie prezentowane były w wiązaniach....nieeee, nawet ciężko to wiązaniem nazwać. A beznadziejne wiązania natkowych nowości imho raczej wzoru nie eksponowały. Przeciwnie, odwracały od niego uwagę koszmarnym wiązaniem właśnie Dla mnie to strzał w stopę, tym bardziej, że sesja nie powala (w porównaniu z sesjami irysów, czy balonów)

Madzi - o żółwiku zapomniałaś

Chusteryczka Awatar masha
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez libra Zobacz posta
    Może z tymi koszmarnymi wiązaniami to taki trend nastał? Wszak ostatnie pawie i słoniopawie prezentowane były w wiązaniach....nieeee, nawet ciężko to wiązaniem nazwać. A beznadziejne wiązania natkowych nowości imho raczej wzoru nie eksponowały. Przeciwnie, odwracały od niego uwagę koszmarnym wiązaniem właśnie Dla mnie to strzał w stopę, tym bardziej, że sesja nie powala (w porównaniu z sesjami irysów, czy balonów)

Madzi - o żółwiku zapomniałaś
    Mowiac o koszmarnych wiazaniach, mialam na mysli ta sama firme, ale nie chcialam tak tu otwarcie pisac, bo watek się zaciemnia i robi balagan...
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
    LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masha Zobacz posta
    Dziewczyny, a moim zdaniem, to wyglada tak, że chust nie mogli przed sesją wyprać, bo podejrzewam, że one z powrotem trafiają do pudełka i idą na sprzedaż
    no właśnie też się tego obawiam. Lepiej było poświęcić chustę, wyprać i sprzedać choćby jako "okazję cenową", ale byłoby ją łatwiej zamotać

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    Wiecie co, mnie to wcale nie dziwi, że Nati nie kojarzy nazwisk z nickami.
    Meta, no ale chyba nie wierzą, że osoba, która kupuje po kilka chust z tego samego wzoru i koloru, ale inny rozmiar, tudzież ten sam wzór w różnych kolorach i kupuje regularnie i naprawdę dużo, robi to dla siebie ? A kupuje przecież jako osoba z imienia i nazwiska, a nie jako nick.

(wiem, wiem, powinnam siedzieć cicho, bo też mi się zdarzyło kupić kilka dino i elfów i sprzedać i parę innych chust też. A w dodatku jak tu wejdzie mamaani w kolejnym wcieleniu to znowu mi się oberwie tu i na priwach na TBW )
    Ostatnio edytowane przez Karusek ; 17-10-2012 o 12:42
    2 + 7 (2005-2018)

Domyślnie

NP. Ellevill zawsze IMO miał gnioty a nie wiązania. Ale jakie to są sesje - BOOOSKIE , dzięki którym chce się posiadać wszystkie ich chusty.
    Więc to nie jest tak że złe wiązanie przekreśla wrażenie ostateczne i chęć kupna chusty...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
    (wiem, wiem, powinnam siedzieć cicho, bo też mi się zdarzyło kupić kilka dino i elfów i sprzedać i parę innych chust też. A w dodatku jak tu wejdzie mamaani w kolejnym wcieleniu to znowu mi się oberwie tu i na priwach na TBW )

edit:
    sorki za post pod postem

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Dziękuję za wszystkie uwagi. Nie wiedzieliśmy o historiach ze zbanowaniem Pani modelki.
    Nie jesteśmy w stanie śledzić praktyk odsprzedażowych naszych chust. Czytam fora, ale jest ich wiele, a na ogół nie znamy nicków osób kupujących. W zasadzie dopóki ktoś nas nie poinformuje o nieprawidłowościach przy odsprzedaży, to często nie mamy świadomości ich istnienia. Staram sie jednak na to reagować. Przykładowo, przedsprzedaż Jaskółek została zorganizowana w reakcji na sytuację, w której Jaskółki krążyły po 300 Euro, co budziło frustrację.
    Trwa narada, czy usunąć całe albumy z Facebooka. Część osób zamieściła już swoje komentarze. Rozważamy, czy usunięcie albumów nie będzie brakiem szacunku dla tych osób, sama nie wiem. Są inne zdjęcia zrobione podczas tej sesji, ale nie zostaną one wykorzystane.
    Zdjęcia trafiły na Facebooka bez konsultacji z osobą cenzurującą jakość wiązań. Ktoś się u nas pospieszył i dostał już burę. Osobiście mam alergię na źle zawiązane chusty, więc podzielam Wasze odczucia.

Przepraszam jeszcze raz wszystkie osoby, które poczuły się dotknięte zachowaniem kogokolwiek, kto u nas pracował czy kupował i sprzedawał nasze chusty.
    Wbrew temu, co co niektórzy o nas piszą, my naprawdę ciężko pracujemy nad tym, aby wszyscy czuli się dobrze potraktowani.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Meta, no ale chyba nie wierzą, że osoba, która kupuje po kilka chust z tego samego wzoru i koloru, ale inny rozmiar, tudzież ten sam wzór w różnych kolorach i kupuje regularnie i naprawdę dużo, robi to dla siebie ? A kupuje przecież jako osoba z imienia i nazwiska, a nie jako nick.

Wiele osób tak kupuje - to stali klienci. Większość z nich to hobbyści. Mają całe szafy w chustach. Przyznaje jednak, że tego nie monitorujemy. Nie jesteśmy w stanie śledzić losów chust po tym, jak od nas wyjeżdżają. Z wdzięcznością przyjmiemy od Was w przyszłości informacji o nieprawidłowościach.
    Jeśli ktoś traktuje zakupy chust jako działalność biznesową, to powinien założyć działalność gospodarczą. To jest bardziej uczciwe wobec osób kupujących, wobec reszty forumek, wobec społeczeństwa i wobec nas również.
    Ostatnio edytowane przez Natalia ; 17-10-2012 o 13:12
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Dziś o godzinie 15.00 w naszym sklepie pojawią się nowe chusty: POLARIA SZARY z wełną merynos, 30% wełna merynos 70% bawełna!

Ostatnio edytowane przez sensibileanima ; 17-10-2012 o 13:32

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sensibileanima Zobacz posta
    Dziś o godzinie 15.00 w naszym sklepie pojawią się nowe chusty: POLARIA SZARY z wełną merynos, 30% wełna merynos 70% bawełna!
    ale Ty szybka jestes. ledwo zdążyli opublikować.

nareszcie wełna, cudownie!
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustoguru Awatar mamaslon
    Miejscowość
    WLKP

Domyślnie

merynosik, mniam
    Kruszynka 2010
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci
    LULAMY Akademia Chustonoszenia
    Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
    BabyLedWeaning
    oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
    moje zwierzaki i

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sensibileanima Zobacz posta
    wreszcie informacja na którą wiele osób czekała - wełna!!!!

Chusteryczka Awatar sensibileanima
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aliona Zobacz posta
    ale Ty szybka jestes. ledwo zdążyli opublikować.
    hi hi i jest foto

Chustoholiczka
    Miejscowość
    okolice Wrocławia

Domyślnie

Podobają mi sie te misie
    Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

czemu one wyglądają na błękitne?
    będzie taki kolor jak dmuchawców? bardzo by mi się takie marzyły...
    2 + 7 (2005-2018)

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

czemu one wyglądają na błękitne?
    będzie taki kolor jak dmuchawców? bardzo by mi się takie marzyły...

Myślę że bardziej jak Pavo pierwsze. Tematycznie b.pasuje

Uprawnienia umieszczania postów