jelenie jak na jelenie całkiem fajowe, z elfami mi się kojarzą
jelenie jak na jelenie całkiem fajowe, z elfami mi się kojarzą
A mnie się wydaje cosik że jelenie to kaszmir ale ten grubszypodobne były w strukturze moje winne jaskółki i las w zeszłym sezonie też taki był.
Połysk może trochę zmylić ale ten kaszmirek też się tak mienił. No i kolor świetny. Takiego japana![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Trochę się przypatrzyłam koalom i zmieniam zdaniew sensie same te koale dalej trochę płaskie mi się wydają, ale są tak po dziecięcemu fajne i to chyba kolor jest winny takiemu trochę efektowi "gazety". Bo dla mnie jakby trochę za gazetowo ta chusta wygląda, jakby gdyby była zadrukowana, a wydaje mi się, że w żywszych kolorkach by to inaczej, czyt. lepiej wyglądało
Ależ się rozpisałam![]()
Jelenie boskie!!! Kolor mniej, ale jakby to wełenka jakaś była, byłoby super![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
Jelenie mi się trasznie podobajai kolor też super
ladne by w plecaku się prezentowaly
![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Ale co, myslicie, że jelenie to kaszmir bedzie? Bo ja nigdy nie mialam kaszmiru i nie wiem jak to nosi :/
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
Koale mi się podobająjelenie nie bardzo
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
jelenie jelenie jelenie
wpadłam w amok
kto oglądał księżniczkę mononoke i ma te same skojarzenia co ja?
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
nowe kolory już poznanych wzorów
![]()
Ladneciekawe jakie ceny sobie zaspiewaja...
moj kolorek![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mnie się też widzi...