czekam z niecierpliwoscia na adres jej strony wwwBrawo dla mamyani za podjecie slusznej decyzji w zaistnialej sytuacji
![]()
czekam z niecierpliwoscia na adres jej strony wwwBrawo dla mamyani za podjecie slusznej decyzji w zaistnialej sytuacji
![]()
Marcel 3 lata
rzeczywiscie straszny niefart z ta modelka, okropnie to wyszło, współczuję![]()
ceny ary mnie trochę powaliłymam zamówienie na 4, ale nie wiem, czy stać mnie na zakup jedwabnej 4 za 440zł
![]()
a przy okazji wrzucę fotki Polarii, która dzisiaj przyszła (proszę nie patrzeć na wiązanie, musiałam wiązać na 1/3 długości czwórki, bo środek został wcześniej obśliniony przez Kamisia i nie chciałam psuć zdjęcia) Fotki niezbyt ostre, bo mój aparat nie radzi sobie w sztucznym oświetleniu
Kolor, wzór bardzo pasują do składuświetna chusta na zimę!
2 + 7 (2005-2018)
Polaria piękna
Niestety cena Ary też mnie powaliłaMam 6 zamówioną, ale też nie wiem czy dam radę prawie 500 zł na nią wydać
![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
No, no ceny powalające
A czy ktoś ma/będzie mieć Arę z lnem?
Bardzo jestem ciekawa tej chusty, a zwłaszcza nośności. Mam porównanie elfów i kolibrów, obie mają 30% lnu, ale według mnie duża różnica w nośności... Na korzyść kolibrów.
Edit: Karusku, Polaria na Kamisiu wygląda świetnie!
Ostatnio edytowane przez lampka ; 19-10-2012 o 19:37
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
Dziewczyny pojawiło się turkusowe Pavo z lnem 4,6 jakby ktoś miał chrapkę
Ja bym miała na turkusik, ale na 3,6...
Ostatnio edytowane przez masha ; 19-10-2012 o 19:06
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
ta pomarańczowa ara jest bardzo ładna i kolorystyka bardziej pasuje do wzoru
ale ja mam chrapkę na to zestawienie kolorów w jedwabiu, no...
jak się skusisz, lampko, to napisz, jak nosi![]()
a na plecach u mnie Domik, 2latek. Na Kamisiowych pleckach byłoby mniej wzoru widać, a Domik też lubi na chwilę wskoczyć do chusty![]()
2 + 7 (2005-2018)
Karusku - ale gapa ze mnie
Ara mnie kusi strasznie, mam ochotę na taką energetyczną chustęTylko nośna musi być, bo moje dziewczyny swoje ważą...
![]()
Polaria - śliczna jest, piękny - mroźny niebieskawy odcień szarości. Chusta kupiona w celu zachustowania. Nie tknę jej więc dopóki polarnik vel małżon się nie podda motaniu - będzie leżeć dziewicza.
Zaproponowałam że weźmie w kwietniu na Szpicbergen i jakąś sesję zrobi z zamotaną foczką czy choćby kostką loduChyba że cudze dziecko pożyczy
![]()
Amst, faktycznie mężowi będzie pasowało tematycznie![]()
2 + 7 (2005-2018)