Pokaż wyniki od 1 do 20 z 752

Wątek: ILE CHUST?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cobra Zobacz posta
    no i stało się, po raz pierwszy sprzedałam coś ze stosu swojego... jakoś mi tak dziwnie (mimo, że nie używałam sprzedanej rzeczy w ogóle)...
    Znam to Ja ostatnio nie pierwszy raz cos sprzedałam, to prawda, ale były to szmaty bardzo wyczekane, wykochane, będące ozdobą stosu, niektóre prawie od samego poczatku ze mną, ale... nie noszone... Z jednej strony powinnam się cieszyć, że pozbyłam się zalegających szmat, z drugiej jakis sentyment, lub natura zwyczajnego zbieracza się we mnie odzywa

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez buka Zobacz posta
    Znam to Ja ostatnio nie pierwszy raz cos sprzedałam, to prawda, ale były to szmaty bardzo wyczekane, wykochane, będące ozdobą stosu, niektóre prawie od samego poczatku ze mną, ale... nie noszone... Z jednej strony powinnam się cieszyć, że pozbyłam się zalegających szmat, z drugiej jakis sentyment, lub natura zwyczajnego zbieracza się we mnie odzywa

hehehe ale że przyroda lubi równowagę, negocjuję inną chustę w to miejsce ;p

Chustomanka Awatar Gardenia
    Miejscowość
    BW / Gorce

Domyślnie

przeczytałam pierwsze 5 i ostatnie 5 postów. więcej nie czytam bo wpadnę kompleksy.

ja mam jedną szmatkę ale za to intensywnie używaną. służy jako hamak przy każdym usypianiu
    mama przedszkolaków

Chustomanka Awatar buka
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamusia_Antusia Zobacz posta
    przeczytałam pierwsze 5 i ostatnie 5 postów. więcej nie czytam bo wpadnę kompleksy.

ja mam jedną szmatkę ale za to intensywnie używaną. służy jako hamak przy każdym usypianiu
    Nie ma co wpadać w kompleksy Ciesz się lepiej, że nie wpadłaś jeszcze w sidła chustouzależnienia

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cały czas przeglądam wątek Sprzedam ale no kurczę pieniędzy brak a tyle tam ładnych rzeczy

Uprawnienia umieszczania postów