ech, u mnie z 8 zrobiło się 3, czas na zakupy![]()
Bianka 04-09-2010
a ja... nie wiem
nie wiem, bo jak się pojawia w domu, to ją gdzieś kitram i nie mam pojęcia ile mam![]()
trochę się boję je wyjąć... ale CHYBA nie mam nic zielonego, a mam jakoś sporo błękitów![]()
jak dolecą te, które mają dolecieć... nie, chyba nie napiszę ile będzieTylko zastanawiam się, co w moim przypadku oznaczała wyprzedaż całego stosu w grudniu
![]()
2 + 7 (2005-2018)
Karol, poka![]()
Ja myślałam, że będę mieć jedną- do czasu kiedy tu zajrzałam...![]()
teraz mam 3![]()
A ja nie wiem ile mam... Chyba koło 10? Bez tych, których nie używam, tylko chcę sprzedaćLepiej nie będę liczyć dokładnie...
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
3 ale poza jedną niesprzedawalną mam stosik wymienny. Planuje kupić jeszcze nosidło.
Ja myślałam, że tu na tym forum to rozpasanie i rozbestwienie panuje i byłam przekonana, że mi - osobie rozumneji rozsądnej starczą dwie
Niedługo potem stwierdziłam, że że na zimę przydałaby się taka z wełną, bo dużo łazimy po dworzu, więc rozpoczęłam poszukiwania.
Teraz mam na stanie 11, jedna się tka, a kolejna leci z Norwegii![]()
aha. nie znalazłam jeszcze chusty z wełną...
niemąż się ze mnie śmieje, że wiedział jak to będzie wyglądało już przy kupnie drugiej mimo moich szerokich wyjaśnień i powalająco logicznej argumentacji![]()
Ja mam jednego elastyka i jedną tkaną. Chociaż przyznam się, że myślę o powiększeniu kolekcji![]()
He he he A ja się zredukowałam i mam 5 (2 krótkie, 2 długie, 1 kółkowa, 2 mt) Przy czym 1 długa robi za kocyk do spania, 1 krótka do ewentualnego przytulania przez starszą, kółkowa jeździ w wózku jako kocyk. Czasem mt w użyciu. Reszta leży w szafie i czeka na następnego chuściocha. I w planach za jakiś czas 2 długie dla tegoż chuściocha. I tyle. A stos mi się kiedyś przewracał...
www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i