No stosiki prezentowane w innym dziale,ale ja tak czytam,analizuję i pytanie mnie naszło:
ile właściwie chust macie na stanie???
tak uczciwie,jak na spowiedzi.
bo ja z moimi 2 kolkowymi,1mt i widokami na 1 nati to jakoś chyba na szarym końcu...
No stosiki prezentowane w innym dziale,ale ja tak czytam,analizuję i pytanie mnie naszło:
ile właściwie chust macie na stanie???
tak uczciwie,jak na spowiedzi.
bo ja z moimi 2 kolkowymi,1mt i widokami na 1 nati to jakoś chyba na szarym końcu...
net mi znów zabrali...
3 wiazanki, 1 pouch i jedno MT. Teraz kolej na jakieś nosidlo. I może jeszcze jedna krocizne![]()
na półce leży pięć, w tym jedna wypożyczona. ale prawie drugie tyle tuła się po świecie
w szufladzie dwa nosidła, czekają na czasy, gdy chłopczyk będzie większy.
U mnie znowu za dużo: 6 w szafie, jedna leci i jedna na oku
Pora na sprzatanie szafki, tylko nie potrafię wybrać, która może odleciećWszystkie są "moje"
2 + 7 (2005-2018)
31 kółkowa i 2 tkane [jedna grubsza na zimno, druga cieńsza na ciepło]
![]()
Doradca Noszenia ClauWi®
ja mam na razie tylko inke, planuję kupić jeszcze jedną, żeby nie mieć przestojów na czas prania. Dopiero zaczęłam swoją przygodę z noszeniem ale jak czytam po ile macie chust to się zastanawiam czy też tak skończe![]()
A ja mam 3 (LL, zarę i bambusowego mietka LL) i starczy![]()
Ja mam jednego elastyka i jedną tkaną. Chociaż przyznam się, że myślę o powiększeniu kolekcji![]()
He he he A ja się zredukowałam i mam 5 (2 krótkie, 2 długie, 1 kółkowa, 2 mt) Przy czym 1 długa robi za kocyk do spania, 1 krótka do ewentualnego przytulania przez starszą, kółkowa jeździ w wózku jako kocyk. Czasem mt w użyciu. Reszta leży w szafie i czeka na następnego chuściocha. I w planach za jakiś czas 2 długie dla tegoż chuściocha. I tyle. A stos mi się kiedyś przewracał...
www.nosimydziecko.pl chusty do noszenia dzieci, nosidełka ergonomiczne
www.vernandnea.pl rodzinny sklep internetowy
www.pluszowapileczka.pl internetowy sklep z zabawkami
Moje cztery Szczęścia: 2008, 2010, 2012, 2017
Jedną, jedyną mam, okazyjnie wyłowioną z allegro nati za 90 PLN i tak już zostanie.Dziecku wystarczy.
Szkoda mi keszu, skąpiradło jestem, no. Wolę sobie sandały kupić jakieś szałowe.
Teraz szukam nosidła ergonomicznego, bo wakacje idą - mam zatem nadzieję, że niebawem powiększy mi się mój domowy asortyment środków ekonoszących o jakieś fajne i wygodne dla wszystkich nosidło.
Moje blogopisanie:
www.przemijalnik.blogspot.com
A u nas hmm... 6 sztuk. Normalnie aż się zdziwiłam jak policzyłam, myślałam, że mniejA że leżą na wierzchu, nic się ukryć nie da... Może faktycznie je gdzieś schować. Mąż jakoś to przełknie, ale jakby teściowa wiedziała co i za ile tam leży...
![]()
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!
Moje blogopisanie:
www.przemijalnik.blogspot.com
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
1 - ukochane labirynty didkowe